Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

MINE, TAU ŠIANDIENA PALINKĖTI NORIM...
DAUG DŽIAUGSMO,LAIMĖS IR JĖGU.
TEGUL PILDOSI VILTYS ŽADĖTOS,SVAJOTOS.
TEGUL NIEKAD NETRŪKSTA DRAUGŲ
SU GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
MINE,SU TORTADIENIU TAVE happybday.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif Sveikutes 4u.gif

saules mamyte sveikatos Toniukui,o kaip gaila vaiko.Tave ir uzjauciu,zinau kaip sunku kaip vaikuciui sunku kviepoti.mano maziukas ir pradejo daugiau koseti,po truputi vis jau ir dusta.purskiu ventolina lyg ir padeda.Laikykites abu wub.gif

ausra 123 kaip sunku nuziureti tuos mazus judrius vaikus.O dar berniukus.juk jie viena sekunde cia,o kita jau kur nubege ir zbitku prikrete.O pas tave juk du,gaila maziuko.

Skaitinejau jusu pasirasymus apie plastine operacija.Net nezinau ar rysciaus ka nors daryti.pirmiausiai bijociau pacios operacijos.Bet zinau tik viena jei tai padetu mano vaikui,tai tikriausiai rysciaus.Nors jis man toks grazus net nezinau ar reikia ka ir keisti.
Savaitgali susipazinau su viena mergina saulyte jai 33 metai.Nu saunuole tokia,labai savarankiska,aiskiai sneka,turi tvirta savo nuomone,draugiska.Pati savrankiskai nueina ir pareina is dienos stacionaro.jos mama sako,kad mes dar esame labai laimingos.Su musu vaikais uzsiima jau vis daugiau.O juk tais laikais sunkiau budavo.Nu tai tikrai turiu vilties,kad ir mums pavyks uzauginti saunu vyruka.
Atsakyti
Sveikos,
nezinau ar mane atsimenat, va ritinejuos po truputi ir Mantas salia, nes darzeli virusa pasigavo, o siaip nuo vasario buvom nesirge, visa vasara basomis, pusplikis ir nieko, o va nuo rugsejo i darzeli ir jau antra karta sergam.
Lankom priesmokykline grupe, turim nauja aukletoja ,,drakone,, , kuri jau pora kart davede mane iki asaru, betdabar as pardejau kitaip elgtis nesileidziu i kalbas su ja, tai lyg ir normaliai, tik bijau, kad vaiko neskriaustu.
Atsakyti
Mine,

Mokėk gyventi kas dieną, kas sekundę.
Ir širdyje išsaugoti kitus.
Tegul pro šalį dienos neprabėga,
Te jos ilgesnės būna už metus.
Su gimtadieniu!!!
birthday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif wub.gif

user posted image

Saulės mamyte, kaip šiandien Toniukas jaučias? Čia balionėlis jam kad vėl labai neįsisirgtu. 4u.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 20 spalio 2009 - 19:39
Ernestytaaa Toniukui jau viskas gerai.Jis jau eina i darzely.Aciu uz balioneli wub.gif wub.gif wub.gif Dziaugiuosi,kad viskas taip gerai baigesi mums thumbup.gif Kaip laikaisi tu?

mazzyla saunuolis Mantukas,kad taip ilgai nesirgo.O del aukletojos,tai negerai,kad ji taip daro doh.gif Bet turi buti stipri ir neimti taip visko i galva,nes jau greitai turesi mazyli ir turi galvoti apie ji,kad jam negerai blogos emocijos console.gif Kaip laikosi tavo pilvukas?Jau neilgai liko laukti thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Saunuolis Toniukas.kaip gerai ,kad taip greitai pasveiko 4u.gif 4u.gif

O mums va siandien kiek nelaimiu.mariukas iskrito is lovos.Kaktoje didziulis gumbas verysad.gif O paskui mandrystes berodydamas virto ir smarkiai ysikando i liezuvi doh.gif Nu vienu zodiu vien nelaimes siandien.Nu labai jau judrus pasidare.Nebepagaunu jau.
Maziukas ismoko sliauzti thumbup.gif thumbup.gif Ir labai daug tauska.Nemazai trumpu zodeliu jau iseina. thumbup.gif Tai va kiek daug dar ir dziaugsmo turim namuose.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Radau peticija del musu maziuku pinigeliu mazinimo,tai idesiu ja cia,nes mus tai liecia.Gal pasirasysit.Iejus pati pirma peticija
Peticija

2saulytes ir Toniukui taip buna,kad jis neziuri kur eina ir atsitrenkia i duris arba kojos susipina ir krenta doh.gif Buna tokiu dienu,kaip tycia,bet viskas praeis ir viskas bus gerai thumbup.gif Kaip saunu,kad jusu maziukas jau sliauzioja ir kad toks tauskalius thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 10 20, 21:12)
Ernestytaaa Toniukui jau viskas gerai.Jis jau eina i darzely.Aciu uz balioneli wub.gif  wub.gif  wub.gif Dziaugiuosi,kad viskas taip gerai baigesi mums thumbup.gif  Kaip laikaisi tu?

Tai smagu kad jau viskas gerai Tonučiukui ir jau eina į darželį. wub.gif thumbup.gif Aš irgi tik savaitė kaip visai pasveikau, prieš tai tokią slogą buvau pasičiupus kad ojojoj. Kelias dienas namie tepagydžius, numušus svarbiausia tempą, toliau su tebevarvančia nosim lekiau į dramos repeticijas, renginius, tai šniurkščiojau beveik tris savaites. doh.gif Bet ką daryt kaip ramiai išsisirgt nėr kada, reik kažkaip suktis. lotuliukas.gif

QUOTE(saulesmamyte @ 2009 10 21, 15:39)

Radau peticija del musu maziuku pinigeliu mazinimo,tai idesiu ja cia,nes mus tai liecia.Gal pasirasysit.Iejus pati pirma peticija
Peticija

Taip mamytės, butinai užeikit čia pasirašyt. Kovokim už savo pinigėlius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 10 21, 16:39)
Sveikos 4u.gif

Peticija

Manau, kad reikėtų paplatinti per savo elektrolinį paštą, išsiuntinėti visiems kam tik įmanoma. Reikia kovoti už savo vaikus. Savo prabangos valdžios vyrai nenori atsisakyti, o jau ir taip nuskriaustus dar labiau skriaudžia.
gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Ačiū saulesmamyte už nuorodą
Šiaip tai net nauja temą galima užvesti, labai jau mažai ten pasirašiusių verysad.gif

Jau mačiau yra ir temelė, melodija pasidarbavo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 21 spalio 2009 - 18:10
QUOTE(mazzyla @ 2009 10 20, 15:57)
Sveikos,
nezinau ar mane atsimenat, va ritinejuos po truputi ir Mantas salia, nes darzeli virusa pasigavo, o siaip nuo vasario buvom nesirge, visa vasara basomis, pusplikis ir nieko, o va nuo rugsejo i darzeli ir jau antra karta sergam.
Lankom priesmokykline grupe, turim nauja aukletoja ,,drakone,, , kuri jau pora kart davede mane iki asaru, betdabar as pardejau kitaip elgtis nesileidziu i kalbas su ja, tai lyg ir normaliai, tik bijau, kad vaiko neskriaustu.

Žinoma prisimenam, kaip tau sekasi? ar jau greit tas įvikis soske.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2009 10 21, 17:57)
Manau, kad reikėtų paplatinti per savo elektrolinį paštą, išsiuntinėti visiems kam tik įmanoma. Reikia kovoti už savo vaikus. Savo prabangos valdžios vyrai nenori atsisakyti, o jau ir taip nuskriaustus dar labiau skriaudžia.
gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Ačiū saulesmamyte už nuorodą
Šiaip tai net nauja temą galima užvesti, labai jau mažai ten pasirašiusių verysad.gif

Jau mačiau yra ir temelė, melodija pasidarbavo thumbup.gif  thumbup.gif

biggrin.gif Čia aš ir melodija pasidarbavom. Vienoj temukėj viena mama davė mintį kad reik kažkaip rašyt prezidentei. Mintį davė bet kai reikėjo surast mamą kuri tuo apsiimtu viskas lyg aprimo. Tai nieko nelaukus parašiau melodijai savais kanalėliais kur mes susirašom ir paprašiau gryžt į supermamų šeimyną ir mums pagelbėt, kadangi žinau kaip ji tokius dalykelius moka parašyt biggrin.gif Ir ledukai pajudėjo. thumbup.gif
Kas turite dar kokių draugų, pažystamų, butu gerai kad persiustumėt šia nuorodėlę, kuo daugiau pasirašys tuo geriau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 21 spalio 2009 - 18:37