Sveikutes
saules mamyte sveikatos Toniukui,o kaip gaila vaiko.Tave ir uzjauciu,zinau kaip sunku kaip vaikuciui sunku kviepoti.mano maziukas ir pradejo daugiau koseti,po truputi vis jau ir dusta.purskiu ventolina lyg ir padeda.Laikykites abu
ausra 123 kaip sunku nuziureti tuos mazus judrius vaikus.O dar berniukus.juk jie viena sekunde cia,o kita jau kur nubege ir zbitku prikrete.O pas tave juk du,gaila maziuko.
Skaitinejau jusu pasirasymus apie plastine operacija.Net nezinau ar rysciaus ka nors daryti.pirmiausiai bijociau pacios operacijos.Bet zinau tik viena jei tai padetu mano vaikui,tai tikriausiai rysciaus.Nors jis man toks grazus net nezinau ar reikia ka ir keisti.
Savaitgali susipazinau su viena mergina saulyte jai 33 metai.Nu saunuole tokia,labai savarankiska,aiskiai sneka,turi tvirta savo nuomone,draugiska.Pati savrankiskai nueina ir pareina is dienos stacionaro.jos mama sako,kad mes dar esame labai laimingos.Su musu vaikais uzsiima jau vis daugiau.O juk tais laikais sunkiau budavo.Nu tai tikrai turiu vilties,kad ir mums pavyks uzauginti saunu vyruka.