Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Saunuoles Ernestytaaa,kad sugalvojot toki dalyka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As radau jusu tema ir peticija paviesinau cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 10 21, 21:21)
Saunuoles Ernestytaaa,kad sugalvojot toki dalyka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif As radau jusu tema ir peticija paviesinau cia blush2.gif

Tai labai gerai, pagelbejai mums. thumbup.gif Buciau ir as vakare laisva minute radus jau kelus cia ta nuorodele,bet ziuriu darbukas jau atliktas. thumbup.gif Dar perejau per visas kitas temas, autistuku, su klausos negalia, aklliuku, retto sindromo, visur kur tik nosyte lindo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveiki visi 4u.gif radau peticija ir jau pasirasiau.saunuole Ernestytaaa ir saulesmamyte thumbup.gif mamytes noriu jusu paklausti kaip miega nakti jusu vaikuciai?maniskis keliasi kelis kartus sedasi ,eina kazkur.nelunatikuoja ,pilnai atsibudes eina.pagaunu vel paguldau migdau.paskui ryte piktas nepailsejes atsikelia.ir is viso mazai miega .pietu nuo puses valandos iki valandos o nakti su pasivaiksciojimais 8val.jau net nezinau ka daryt.kazkada daktare buvo sakius kad duoti raminanciu,bet taip nesinori. g.gif ir dar klausimelis.musu vaikuciams priklauso nemokama vakcina nuo gripo.ar skiepinat ?
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 22, 09:18)
Tai labai gerai, pagelbejai mums.  thumbup.gif Buciau ir as vakare  laisva minute radus jau kelus cia ta nuorodele,bet ziuriu darbukas jau atliktas.  thumbup.gif Dar perejau per visas kitas temas, autistuku, su klausos negalia, aklliuku, retto sindromo, visur kur tik nosyte lindo.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Šaunuolės Jūs mergytės thumbup.gif

Aš šiandien darbe paagituosiu
Atsakyti
Sveikos mamos

Su praejusiais gimtadieniais,kas sventete 4u.gif 4u.gif ,visu jusu noru issipildymo linkiu

Pasirasiau peticija ir pasiuntinesiu pazistamiems kad pasirasytu..

As savaji skiepiju nuo gripo jau trys metai..Kaip tik vakar paskiepijau ir jokios salutines reakcijos,nei temperaturos,nei nieko...

Mums Ispanijoje sis skiepas priklauso,jis yra nemokamas,skiepijama karta i metus rudeni,spalio menesi..Man rekomendavo ji daktaras,tai taip ir darau..

ai maniskis nakti miega neblogai,tik vartosi labai...ir anksti keliasi,siandien pries septynias...o va mano didysis,tai megsta palunatikuoti kartais...kai buvau pas daktare,nerekomendavo raminanciu duoti,sako nelabai jie gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linusia5: 22 spalio 2009 - 10:38
ir man atrodo kad raminantys nieko gero, nors musu daktarai tai biski kas tuojau ju sako duoti. g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

vmm32 Toniukas nakti siaip miega neblogai,tik daug vartosi ir budavo vidury nakties ateina pas mane i lova ir toliau miega.Dabar pradejo maziau pas mane vaikscioti,tai galvoju gal isaugs ir miegos savo lovyteje.Mums irgi parekomendavo duoti valerijono,tai kai padaviau,tai Toniuka taip isbere zaizdom visa veida,nes pasirodo jis jam alergiskas doh.gif Atsoko man visa fantazija dabar su tais zoliniais preparatais,nes Tonis jiems alergiskas.Tai dabar nieko ir as neduodu.vmm Gal dabar toks metas uzejas,kad maziukas neramiai miega ir viskas po truputi susitvarkys.Dar Toniukas pas mane ateidavo,kai nusispardydavo kaldra ir susaldavo,o dabar jau pats apsikloja,net atsistoja nakti lovoje,pasikedena kaldra,atsigula ir apsikamso lotuliukas.gif ir tada neateina pas mane,nes buna silta jam thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar del skiepo nuo gripo,tai jis pas mus yra mokamas.As pernai kalbejau su gydytoja del jo,tai ji nerekomendavo mums jo,o kaina sio skiepo apie 30Lt,tai buvo pernai,o kokia bus siemet kaina,tai net nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 22 spalio 2009 - 14:15
pries 2 savaites as klausiau savo daktares tai sake visiems kas priklauso rizikos grupems taip pat ir musu vaikuciams priklauso nemokamas skiepas nuo gripo.tai cia ka nuo poliklinikos priklauso g.gif bet isiaip as girdejau ne kokiu atsiliepimu apie skiepus nuo gripo tai kazkaip neskubu skiepinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2009 10 22, 15:20)
pries 2 savaites as klausiau savo daktares tai sake visiems kas priklauso rizikos grupems taip pat ir musu vaikuciams priklauso nemokamas skiepas nuo gripo.tai cia ka nuo poliklinikos priklauso g.gif bet isiaip as girdejau ne kokiu atsiliepimu apie skiepus nuo gripo tai kazkaip neskubu skiepinti blush2.gif

Sveika,as savo Tomo neskiepijau ne karto,o sirgti irgi nesergam,gal pasitaiko koks vienas kartas per metus....Seip vasara jis labai nemegsta nusirengti ,kad saulyte pamyletu,visa laika sako,kad jam atiatia- ta prasme karsta. O kai oras atvesta,kaip dabar,tai jis gali ir trumpom rankovem iseit i lauka,jam patinka kai vesu,ir prausiasi tik po vesiu vandeniu...Na o naktys tai ivairios buna,ypac tai mane tiesiog varo i nevilti,kai jis zaidzia pats su savimi(su lyt.org.),bet kai mane pamato,tai tuoj nustoja ir sako:as nieko,nieko....Ir as nakti keliuosi daznokai paziuret kaip jis miega,nes vis baime jauciu....irgi sunkiai kvepuoja ,kalba naktimis...O kiek tureta visokiu zaizdu ,zaizdeliu...bet jis labai kantrus,neparodo ne vienos asareles....

Visiems jusu vaikuciams siunciu po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes.
Mano vyrukas irgi neramiai miega naktimis,kai tik pabunda
tai vis praso atsigerti,atsigeria ir toliau miega.
O del gripo skiepo tai ir as mastau g.gif ,nes musu vaikuciams siais metais nemokami. o kolkas paskiepijau nuo vejaraupiu.
Dar viena naujiena tai kad mes pradedam lankyti delfinu terapija smile.gif ,matysim kaip cia mums patiks.
Atsakyti
sveikos smile.gif Mes jau irgi po tortadienio smile.gif Mažylė sau pasidovanojo pirmąjį dantuką ta proga - tai laimės pilni namai thumbup.gif Tik gavome ir kitą dovanėlę - prasidėjo laringitas ir teko gimtadienio proga ligoninėje pagulėti. Iki dusimo nepriėjome, nekarščiavo, bet dar vis kvėpavimas nėra lygus ir švarus doh.gif Nusipirkom inhaliatorių ir namie dirbam... Viltė ligoninėje užsirekomendavo kaip ievutė pleputė, nes beveik nenutildavo - tiek šnekos doh.gif Net vizitavę gydytojai suabejojo, ar čia saulės mergytė tokia aktyvi... Net delniuką puolė tirinėti lotuliukas.gif Tai tokios mūsų linksmai liūdnos ar liūdnai linksmos naujienos wink.gif Visiems po 4u.gif
Atsakyti