QUOTE(vmm32 @ 2009 10 22, 15:20)
pries 2 savaites as klausiau savo daktares tai sake visiems kas priklauso rizikos grupems taip pat ir musu vaikuciams priklauso nemokamas skiepas nuo gripo.tai cia ka nuo poliklinikos priklauso

bet isiaip as girdejau ne kokiu atsiliepimu apie skiepus nuo gripo tai kazkaip neskubu skiepinti
Sveika,as savo Tomo neskiepijau ne karto,o sirgti irgi nesergam,gal pasitaiko koks vienas kartas per metus....Seip vasara jis labai nemegsta nusirengti ,kad saulyte pamyletu,visa laika sako,kad jam atiatia- ta prasme karsta. O kai oras atvesta,kaip dabar,tai jis gali ir trumpom rankovem iseit i lauka,jam patinka kai vesu,ir prausiasi tik po vesiu vandeniu...Na o naktys tai ivairios buna,ypac tai mane tiesiog varo i nevilti,kai jis zaidzia pats su savimi(su lyt.org.),bet kai mane pamato,tai tuoj nustoja ir sako:as nieko,nieko....Ir as nakti keliuosi daznokai paziuret kaip jis miega,nes vis baime jauciu....irgi sunkiai kvepuoja ,kalba naktimis...O kiek tureta visokiu zaizdu ,zaizdeliu...bet jis labai kantrus,neparodo ne vienos asareles....
Visiems jusu vaikuciams siunciu po balioneli
Mano akys daug matė, tačiau nepavargo. Mano ausys girdėjo daug, bet trokšta daugiau. [R.Tagorė]