Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(Marmuriuk @ 2009 10 15, 20:26)
, apie plastine operacija, patrumpint liezuviuka.

ohmy.gif ohmy.gif g.gif nono.gif nono.gif as to tikrai nedaryciau,kam??kokiam tikslui??juk vistiek matosi kad saulyte,nepaslepsim ,mamytes!!kam vaika zaloti ir varyti stresa???????
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 10 15, 20:41)
ohmy.gif  ohmy.gif  g.gif  nono.gif  nono.gif as to tikrai nedaryciau,kam??kokiam tikslui??juk vistiek matosi kad saulyte,nepaslepsim ,mamytes!!kam vaika zaloti ir varyti stresa???????

Siaip as nedrisciau taip teigti, nevisada ir matosi kad yra saulyte, pvz kai buna mozaikine forma, cia pirmas dalikas. Paskui Amerikoje buvo atlikti tyrimai, atlikkus plastines operacijas pries leidziant i mokykla vaikai tai tyrimai parode kad vaikams kuriems buvo atliktos plastines operacijos tapo zimiai drasesni, labiau bendraujantis, pradejo pasitiketi savimi, tai manau jeigu mes sudarytume sarasa tai daugiau surastume pliusu negu minusu.
Aisku as nekalbu apie tokius atvejus kai tokiam vaikiukui jau buvo atliktos operacijos, ir su sveikatele yra problemu, tai aisku kad NE, jokiu budu.
Cia yra kiekvienos seimos sprendimas!
Atsakyti
ACIU VISOMS MAMYTEMS UZ SVEIKINIMUS smile.gif

O kas liecia plastine operacija as taitik uz, aisku jeigu tai nekenkia vaiko sveikatai.
Atsakyti
QUOTE(Marmuriuk @ 2009 10 15, 21:38)
Siaip as nedrisciau taip teigti, nevisada ir matosi kad yra saulyte, pvz kai buna mozaikine forma, cia pirmas dalikas. Paskui Amerikoje buvo atlikti tyrimai, atlikkus plastines operacijas pries leidziant i mokykla vaikai tai tyrimai parode kad vaikams kuriems buvo atliktos plastines operacijos tapo zimiai drasesni, labiau bendraujantis, pradejo pasitiketi savimi, tai manau jeigu mes sudarytume sarasa tai daugiau surastume pliusu negu minusu.
Aisku as nekalbu apie tokius atvejus kai tokiam vaikiukui jau buvo atliktos operacijos, ir su sveikatele yra problemu, tai aisku kad NE, jokiu budu.
Cia yra kiekvienos seimos sprendimas!

Zinote ,as daug senesniu paziuru,taip kad cia buvo mano nuomone....o jus jaunos mamytes ,labiau apsiskaiciusios,ir dabar daug daugiau visokios literaturos....kai as pagimdziau, tai tais laikais i saulytes buvo ziurima kiek kitaip verysad.gif As esu girdejusi,kai apie manesake:tai va ruke,gere ir vaikas toks nesveikas gime...dabar zmones kitokie--vistiktai 20 metu praejo....Tai tik mano nuomone dabartine,gal jei buciau jusu metu,kitaip mastyciau....sorry
O jus mamytes darykite taip ,kad jusu vaikeliui butu thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKINU VISAS MAMYTES IR JU BRANGENYBES GIMUSIUS SPALI 4u.gif 4u.gif 4u.gif meiles,kantrybes ir kuo geriasniu emociju sitam negatyviam pasaulyje... verysad.gif Taip nelengva mums ir taip,o dar paskutiniai ivykiai Lietuvoje taip veikia... doh.gif as turbut jau labai isjautrejusi esu,kad taip imu viska i galva...bet butent vaikai ir sutarimas seimoje nesa tolyn ir randu geros nuotaikos salia musu paciu... smile.gif Va jau kelios dienos kaip Emute ziuredama i veidrodi sypsosi sau...tai argi ne dziaugsmas?... PAPASAKOKIT MAMYTES kuo daugiau geru dalyku apie savo saulytes...apie ju pasiekimus,arba ko pasieket savo kantrybe ar ilgu darbu....o kai pasiziuriu i jusu saulytes albumelyje-as juos isimylejus visus... heart.gif heart.gif heart.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara5: 16 spalio 2009 - 11:16
QUOTE(Marmuriuk @ 2009 10 15, 19:26)
o siaip sake kad pastoviai reikia kol mazi su pirsciuku jam slepti bandyti liezuviuka, burnyte uzdarynet ir pastoviai sakyti,

Cia teisybe,musiskis jau labai retai kada iskisa,bet mes visi jam burna uzdarinejom jau tuoj keturi metai..tiksliau uz zandikaulio apatinio pakeldavau i virsu,arba su pirstu i burna.

Tikriausiai as esu pries plastines operacijas..Pirma,kiekviena operacija yra narkoze ir didziule rizika...antra,esam patyre jau dvi operacijas,viena rimta,kita nelabai,tai zinau ka tai reiskia,sunku jas pernesti tiek tevams,tiek vaikui,o dar ir kad viskas gerai baigtusi..Trecia,vaiko proto neisoperuos niekas,neskaitant kad jo isvaizda pasikeis..Sutinku,kad gali buti,jog jie pasitiki daugiau,taciau visgi sindromo nenuslepsi,juk jis ne tik isore pasireiskia.Liezuvio tai neoperuociau,nes tai galima sutvarkyti pastoviai uzdarinejant burnyte ir su pirsto pagalba,tai yra pasiekiama..Mes jau labai retai kada iskisam lauk ji..Mano galva operacijos reikalingos tik sveikatai,o ne estetikai groziui..Atleiskit,tokia mano nuomone,bet manau mamos kuriu vaikai buvo nors karta operuoti zino kokia tu operaciju kaina..Butu labai gerai,kad daugiau isvis nereiktu operuoti nieko,net del sveikatos.
Nesupykit,cia tik mano nuomone ir niekam jos nekisu,kiekvieno teise rinktis..

Mes buvom apsirge siek tiek,persalom matyt,dabar jau vel sveiki ir dvi paskutines dienas ejom jau i mokyklele..Gerai sekasi mums,pasilieka su noru,neverkia,jam patinka..o ir man ramus rytas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linusia5: 17 spalio 2009 - 08:58
labuka visoms mamytem ir kuo didziausi linkejimai ir buckiai stipriausi musu maziesiems wub.gif 4u.gif ,

senai jau mes cia buvom , net jau geda, kad taip retai parasau, bet musu netas kol atsidaro koki psl. tai 5 min praeina. pasta pasitikrinu ir viskas... ax.gif mano Julyte jau antrus metus eina i darzeli sekmingai, patinka jai darze su vaikuciais. pagaliau jau su pampersais atsisveikinom. kai baigem eit i darzeli nuo birzelio menesio pradejom sekmingai sestis ant puoduko, aisku avariju atsitinka, bet jau vistiek didele pazanga. siaip jauciasi gerai, tik slogyte puola. labai megsta vadovaut visiem, be jos nei zingsnio: ir valgyt darom, ir tvarkomes, o jau masina vaziuot , tai su broliu irgi pesasi, nes kartais pasisodinu priekyje pavairuot vaira, aisku ne mieste, tik ten kur policijos nera.kalba as jos beveik suprantu is tam tikros situacijos, bet sunku suristi aiskius zodelius, kelis taria aiskius, o visa kita sunku suprast, bet burbuliuoja be galo daug. su telefonu be jos ir nepasnekesi, jai su visais ir reikia pasneket ir pabendraut ir ka ji nori pasakayt man sunku suprast, bet gali "kalbet- balbatuot" , kad ir puse val. diedukas ismokino rasyt raideles A, O, M.. tai patinka raideles rasyt. brolis eina i pirma klase, mokinasi skaityt, tai ji atsisedus ir pasiemus "Saltineli" mokina skaityt sako: "AJA (taip broli vadina) O M M AO ir t.t. ... bezdzioniukas nr 1 mano pupa. sese laukiasi, sako cia mano vaikutis ir glostosi pilvuka, Julyte is paskos glostos savo pilvuka sako: "ma lelia, ma lelia" smile.gif
o siaip buna visko ir padykus buna ir oziuku nemazai parodo. neliudna mum su ja yra ka veikt smile.gif
va dar vienas dalykelis i musu darzeli atejo dirbti logopede , kur mes raidos centre lankemes pas ja, tai labai dziaugiuosi, bet per tuos rupescius dar nebuvau pasikalbet su ja blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

ilindau pas jus tik tam, kad susisiekciau su Valerijonas

Jus rasete man AZ zinute del bioenergetikes kontaktu, negaliu atsakyti, nes pastas pas jus pilnas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes,kaip laikotes,kaip mazyliu sveikateles,mes kol kas laikomes ,atbaidom ligeles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zuikulis*: 19 spalio 2009 - 15:27
Sveikutes, na mes ir atbaidom ligeles, tik nuo nelaimiuneistrukstam, mazasis buvo uzsimetes karsta vafline, tai gerai kad pavirsutinis tik nudeimas eiduko, jau baigiam pagyti, liko tik lupytes dar. titukas pas mociute, nebloga guza isistaise per savo greituma.tai va pas mus tiek.
zuikuli kaip tu laikaisi, kaip sekasi tvarkytis su dviem dabar. kaip justulis jau apsiprato su sesute.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Toniukas viena nakti labai duso doh.gif Dar taip nebuvo baisiai buve doh.gif Visa nakti inchaliavau,kad galetu ikvepti oro doh.gif Temperaturos nebuvo,tai greitai viskas ir praejo.

zuikuli,kaip jums sekasi?Kaip mazyle auga?Kaip Justukas reaguoja i sesyte?

ausra123 vargsiukas Faustukas.Kaip gerai,kad viskas laimingai baigesi.Laikykites ir greiciau sveikit wub.gif
Atsakyti
mine su gimtadieniu tave

Būk žvaigžde,-
Kad kiekvienas ištiesęs rankas,
Nuskinti tavęs nepajėgtų.
Būk liepsna,-
Kad palietus nudegtų rankas,
O paskui dar ilgai perštėtų.
Būk vanduo,-
Kad jį ne kiekvienas
Supurvintom kojom perbristų.
Būk žiema ir vanduo,-