QUOTE(Marmuriuk @ 2009 10 15, 19:26)
o siaip sake kad pastoviai reikia kol mazi su pirsciuku jam slepti bandyti liezuviuka, burnyte uzdarynet ir pastoviai sakyti,
Cia teisybe,musiskis jau labai retai kada iskisa,bet mes visi jam burna uzdarinejom jau tuoj keturi metai..tiksliau uz zandikaulio apatinio pakeldavau i virsu,arba su pirstu i burna.
Tikriausiai as esu pries plastines operacijas..Pirma,kiekviena operacija yra narkoze ir didziule rizika...antra,esam patyre jau dvi operacijas,viena rimta,kita nelabai,tai zinau ka tai reiskia,sunku jas pernesti tiek tevams,tiek vaikui,o dar ir kad viskas gerai baigtusi..Trecia,vaiko proto neisoperuos niekas,neskaitant kad jo isvaizda pasikeis..Sutinku,kad gali buti,jog jie pasitiki daugiau,taciau visgi sindromo nenuslepsi,juk jis ne tik isore pasireiskia.Liezuvio tai neoperuociau,nes tai galima sutvarkyti pastoviai uzdarinejant burnyte ir su pirsto pagalba,tai yra pasiekiama..Mes jau labai retai kada iskisam lauk ji..Mano galva operacijos reikalingos tik sveikatai,o ne estetikai groziui..Atleiskit,tokia mano nuomone,bet manau mamos kuriu vaikai buvo nors karta operuoti zino kokia tu operaciju kaina..Butu labai gerai,kad daugiau isvis nereiktu operuoti nieko,net del sveikatos.
Nesupykit,cia tik mano nuomone ir niekam jos nekisu,kiekvieno teise rinktis..
Mes buvom apsirge siek tiek,persalom matyt,dabar jau vel sveiki ir dvi paskutines dienas ejom jau i mokyklele..Gerai sekasi mums,pasilieka su noru,neverkia,jam patinka..o ir man ramus rytas