Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

QUOTE(Atėnė @ 2009 12 02, 14:50)
Ne tai kad yra darželių kuriuose mama gali būti su vaiku, bet šis pirmasis apie kurį girdžiu, kad negali. Sovietmetis kažkoks.

aš tai kažkaip normaliai į tai reagavau ir buvau tam pasiruošus rolleyes.gif mano manymu, taip gal net geriau, kad iš karto vaikas lieka vienas blush2.gif nes kai bus mama, tai vaikas nuo mamos nesitrauks, nes pas kitus vaikus.

pirmą dieną, Ignas pats nulėkė į grupę, jokių ašarų nebuvo, atrado veiklos. po valandos pasiėmiau. antrą dieną jau buvo šiek tiek ašarų pasileikant, bet auklėtoja šauniai nuramino, atėjau pasiimti po poros valandų.
tiesa, kažkurį kartą reikėjo ateiti anksčiau, nes įsiverkė kažko unsure.gif

ir taip per 3 savaites, palikdama valandai, dviems, iki pietų, po pietų, po pietų miego ir po vakarienės ir pripratinau prie daržiuko biggrin.gif

aišku, būna ir dabar lūpos patempimų, bet tik iki tol, kol atsisveikina su tėčiu (jis vedžioja), bet yra daug kitų vaikų, kurie drąsiau jaučiasi ir pakalbina (taip kaip Grietinėlės Guoda Igną vis paguosdavo biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 12 02, 15:34)
O siaube, aš mirsiu ir mano vaikas mirs, kai reiks eiti į daržą ohmy.gif . Bet kaip tokia sistema gyvuoja - įsivaizduokit, atvedi vaiką į naują aplinką, kurios jis nepažįsta, nauji žmonės, kuriuos jis mato pirmą kartą gyvenime ir PALIEKI!? Vaikui trauma garantuota. Bent jau mano cray.gif .
Tai kaip jūsų vaikučiai priprato?

QUOTE(Atėnė @ 2009 12 02, 15:50)
Ne tai kad yra darželių kuriuose mama gali būti su vaiku, bet šis pirmasis apie kurį girdžiu, kad negali. Sovietmetis kažkoks.

Taigi nepalieki iskart visai dienai, valandai ar porai is pradziu ir galiausiai pripranta. Ir prie ko cia sovietmetis, man kaip tik atrodo labai teisinga. Vaikus veda etapais, kas kelias dienas po nauja vaika, tai kaip ankstesniems maziukams paaiskinti, kodel kiti vaikai gali su mamom buti, o jie ne? Ar jums svarbiausia, kad tik jusu vaikas neverktu, o kiti jau kaip nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grietinėlė: 07 gruodžio 2009 - 15:04
Mes irgi lankome šį darželį. Ir manaukad visai nereikalingas ta smomos buvimas, nes vaikas po to nebesupras, kodėl vieną ar kelias dienas mama buvo, o po to jau ne. Mes irgi pratinomės po truputį. pačioje pradžioje tik ateidavome pažiūrėti kaip vaikai lauke žaidžia, kitą kartą užėjome tik pažiūrėti į grupę, o ta tada pradėjome po truputį mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos mamytes,

Pasidalinkit nuomone apie si darzeli ir lopselinuku aukletojas.

Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskius_G @ 2010 01 09, 18:19)
Mielos mamytes,

Pasidalinkit nuomone apie si darzeli ir lopselinuku aukletojas.

Is anksto dekoju smile.gif

Lopšelinukų auklėtojos Rima (Boružėlės gr.) ir Rita (Malūnėlis) tikrai geros. Pas Rimą truputį mažesni būna, su pampersiukais ir buteliukais kai kurie. Tiesiog mažesnius vaikučius ten surenka - mūsų grupėj antroj metų pusėj gimę buvo surinkti į Boružėlę, o Malūnėlyj jau buvo daugiau metų pradžioj gimę. Rima tokia daugiau globėjiška. Su jos pagalba mano vaikas atprato ir nuo pampersų, ir nuo buteliuko. Malūnėlyj jau tokie arčiau darželinio amžiaus vaikai. Mes jo nelankėm, bet kiek esu girdėjus, ten daugiau organizuotos veiklos gal gauna (logiška, nes didesni), bet ir grupė didesnė (bent mūsų laikais buvo). Rita (iš Malūnėlio) yra dirbusi pas mus darželinėj grupėj kelis metus vasaros metu, kai buvo dalis grupių sujungta, tai galiu pasakyt, kad labai švelni ir maloni auklėtoja. Mano vaikas iki tol niurzgėjęs ir nebenorėjęs lankyt, atsigavo, su malonumu ėjo į darželį. Dar galiu pridurt, kad Boružėlės šeimininkutė Marytė labai šauni ir organizuota. Ji mums buvo kaip antra auklėtoja. Manau, kad abi grupės geros, tik reikia vaiką šiek tiek paruošt darželiui mirksiukas.gif O va su darželinėm grupėm tai jau kaip pasiseks. Čia, sakyčiau, didesnė įvairovė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 21 sausio 2010 - 11:28
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 01 21, 11:13)
Lopšelinukų auklėtojos Rima (Boružėlės gr.) ir Rita (Malūnėlis) tikrai geros.<...>O va su darželinėm grupėm tai jau kaip pasiseks. Čia, sakyčiau, didesnė įvairovė  g.gif

Sudomino paskutinė mintis. Gal galima būtų plačiau ax.gif Norėtųsi išgirsti nuomonę apie "Sauutės" grupės auklėtojas. Beje, gal žinote, ar šiame darželyje dirba psichologas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 21 sausio 2010 - 12:23
QUOTE(Bitelė @ 2010 01 21, 12:22)
Sudomino paskutinė mintis. Gal galima būtų plačiau ax.gif Norėtųsi išgirsti nuomonę apie "Sauutės" grupės auklėtojas. Beje, gal žinote, ar šiame darželyje dirba psichologas?

Sakykim, kad nieko nenorėjau tuo pasakyt. Galiu pasakyt tik tiek, kad paklusniam vaikui bus gerai visur, o turinčiam ragiukus - nebūtinai.

Apie Saulutės Janytę esu kuo puikiausios nuomonės. Mums teko vasarą kažkur mėnesį pas ją lankyti, kai mūsų auklėtojos atostogavo. Labai šiltai bendrauja su vaikais ir tėvais. Įsigilina į kiekvieną vaiką.

Psichologo, kiek žinau, nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 01 21, 12:35)
Sakykim, kad nieko nenorėjau tuo pasakyt. Galiu pasakyt tik tiek, kad paklusniam vaikui bus gerai visur, o turinčiam ragiukus - nebūtinai.

Ačiū. Sutinku dėl ragiukų, tik pradedu galvoti, kad gal didesnė bėda, kai vaikas per daug paklusnus doh.gif Kitaip tariant, užspaustas, nepasitikintis savimi.
Atsakyti
[quote=Amžina studentė,2010 01 21, 13:13]
Lopšelinukų auklėtojos Rima (Boružėlės gr.) ir Rita (Malūnėlis) tikrai geros. Pas Rimą truputį mažesni būna, su pampersiukais ir buteliukais kai kurie. Tiesiog mažesnius vaikučius ten surenka - mūsų grupėj antroj metų pusėj gimę buvo surinkti į Boružėlę, o Malūnėlyj jau buvo daugiau metų pradžioj gimę. Rima tokia daugiau globėjiška. Su jos pagalba mano vaikas atprato ir nuo pampersų, ir nuo buteliuko. Malūnėlyj jau tokie arčiau darželinio amžiaus vaikai. Mes jo nelankėm, bet kiek esu girdėjus, ten daugiau organizuotos veiklos gal gauna (logiška, nes didesni), bet ir grupė didesnė (bent mūsų laikais buvo). Rita (iš Malūnėlio) yra dirbusi pas mus darželinėj grupėj kelis metus vasaros metu, kai buvo dalis grupių sujungta, tai galiu pasakyt, kad labai švelni ir maloni auklėtoja. Mano vaikas iki tol niurzgėjęs ir nebenorėjęs lankyt, atsigavo, su malonumu ėjo į darželį. Dar galiu pridurt, kad Boružėlės šeimininkutė Marytė labai šauni ir organizuota. Ji mums buvo kaip antra auklėtoja. Manau, kad abi grupės geros, tik reikia vaiką šiek tiek paruošt darželiui mirksiukas.gif O va su darželinėm grupėm tai jau kaip pasiseks. Čia, sakyčiau, didesnė įvairovė g.gif

Labai ačiū smile.gif
Šaunu būtų patekti į šį darželį.

Atsakyti
Na tai ką, mano žiniomis, mūsų darželio ansambliukas pateko į "Dainų dainelės" respublikinį turą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 02 10, 19:36)
Na tai ką, mano žiniomis, mūsų darželio ansambliukas pateko į "Dainų dainelės" respublikinį turą  4u.gif

ooo, kaip smagu thumbup.gif

o mūsų auklėtoja Rima ranką susilaužė, tai ilgai nebus dabar jos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2010 02 11, 11:47)
ooo, kaip smagu thumbup.gif

o mūsų auklėtoja Rima ranką susilaužė, tai ilgai nebus dabar jos unsure.gif

Oho, tai kas dabar su mažiukais vietoj jos unsure.gif
Atsakyti