Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

Nu ir nusisnekejau, as apie Colargoli snekejau, ot vista doh.gif viburcol tikrai gi zvakutes, nu pavariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2009 09 18, 15:13)
Nu ir nusisnekejau, as apie Colargoli snekejau, ot vista  doh.gif viburcol tikrai gi zvakutes, nu pavariau  biggrin.gif

nu va, būčiau dar su vaistininke pasiginčijus apie Viburcol lašus į nosį lotuliukas.gif
Atsakyti
mamytes,mes taipat uzsirasem i si darzeli,pradesim eiti nuo 2010m,musu dukrytei bus lygiai 2metukai,noriu paklaust nuo keliu metuku jus pradejot leist savo maziukus,kaip jie elgesi,ar greit pripranta.lauksiu jusu nuomoniu.aciu.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 09 20, 15:46)
mamytes,mes taipat uzsirasem i si darzeli,pradesim eiti nuo 2010m,musu dukrytei bus lygiai 2metukai,noriu paklaust nuo keliu metuku jus pradejot leist savo maziukus,kaip jie elgesi,ar greit pripranta.lauksiu jusu nuomoniu.aciu.

maniškis į darželį praėjo eiti 1.10 m, eiti nenori, iki darželio turiu nešti, rūbinėj vis dar klykia unsure.gif pripranta gana sunkiai, bet manau, kad tai laikina. šiandien nors ir verkdamas, bet pats nuėjo pas auklėtoją.

kadangi į darbą grįšiu po 1,5 mėn, dar laiko turiu jį papratinti, tai vedu kol kas 1-2 valandoms. skaitosi, kad eina trečia savaitė, bet realiai šiandien tik 6-a diena, nes tik pradėjęs eiti, po 3 dienų susirgo unsure.gif

yra vaikų, kurie greit priprato, tai jie dar verksniukus paguodžia, pakalbina biggrin.gif sako adaptacinis laikotarpis trunka 2-3 savaites. na, tai laukiu kada nebereikės nešti į darželį, o pats nueis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 09 21, 10:54)
maniškis į darželį praėjo eiti 1.10 m, eiti nenori, iki darželio turiu nešti, rūbinėj vis dar klykia unsure.gif  pripranta gana sunkiai, bet manau, kad tai laikina. šiandien nors ir verkdamas, bet pats nuėjo pas auklėtoją.

kadangi į darbą grįšiu po 1,5 mėn, dar laiko turiu jį papratinti, tai vedu kol kas 1-2 valandoms. skaitosi, kad eina trečia savaitė, bet realiai šiandien tik 6-a diena, nes tik pradėjęs eiti, po 3 dienų susirgo unsure.gif

yra vaikų, kurie greit priprato, tai jie dar verksniukus paguodžia, pakalbina biggrin.gif  sako adaptacinis laikotarpis trunka 2-3 savaites. na, tai laukiu kada nebereikės nešti į darželį, o pats nueis biggrin.gif

aciu. o jus ar patenkinta siuo darzeliu g.gif ,
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 09 21, 13:38)
aciu. o jus ar patenkinta siuo darzeliu g.gif ,

dar per trumpai lankom, kad galėčiau labai pasireikšti smile.gif gal kitos mamos galės dar ką nors plačiau pasakyti biggrin.gif šiaip pirmas įspūdis neblogas.
Atsakyti
Na ką, pasisakysiu aš. Mes jau paskutiniai metai darželyje smile.gif
Pirma grupė buvo Malūnėlis su Dalia ir Rita. Saviškį atvedžiau 2 m. ir 10 mėn. Pratinosi sunkiai, jautrus vaikas yra (čia auklėtojų žodžiai). Bet priprato smile.gif Aišku, prireikė daugiau laiko, nei 2-3 savaičių. Bet paskui viskas gerai buvo. Auklėtojos šaunios, malonios, moka prie vaiko prieiti.
Tą patį galiu pasakyti ir apie Voveraitės auklėtojas Verutę ir Jūratę. Ir auklėtojų padėjėja Kristina labai labai fainuolė. Auklėtojos dirba su vaikais, netingi biggrin.gif
Dabar mes jau ikimokyklinėje grupėje, žiūrėsime, kaip seksis smile.gif (dieve mano, mano vaikui tuo 6 metai, o dar neatpratau sakyti "mes" doh.gif ).

Kitą vaiką (kuris dar tik gamybos procese) būtinai vesiu tik į šį darželį.
Atsakyti
laba diena,

kaip gyvenat? biggrin.gif

Grietinėle, kaip jūs? auklėtoja jau Guodos pasigędo 4u.gif

mes vis dar einam, bet šiandien parsivedžiau šiltoką, pamatavau, ogi 37,0... ir dar auklėtoja sakė, kad per darželius keliauja vienadienis Rotovirusas doh.gif pavemi vieną dieną, o kitą jau sveikas....

šiaip sekasi jau geriau, bijau prisišnekėt, bet gal po truputį ir priprantam biggrin.gif šiandien pirmą dieną palikau neverkiantį, tai tokį ir radau biggrin.gif auklėtoja sakė, kad verkė 2 kartus - kai grįžo iš kiemo (ir namie visada verkia, kai reikia grįžt ) ir kai ant puodo sodino biggrin.gif
valgyt pusryčių nenorėjo, bet kai auklėtoja liepė ir pati pamaitino, tai viską suvalgė, taip pat ir pietus - net sriubą ir antrą bigsmile.gif po pietų pasiėmiau, namie iš karto smigo. žiūrėsim, jei nesusirgs, kitą savaitę jau bandysim ir pietų miegot.
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2009 09 22, 12:32)
Na ką, pasisakysiu aš. Mes jau paskutiniai metai darželyje  smile.gif
Pirma grupė buvo Malūnėlis su Dalia ir Rita. Saviškį atvedžiau 2 m. ir 10 mėn. Pratinosi sunkiai, jautrus vaikas yra (čia auklėtojų žodžiai). Bet priprato  smile.gif  Aišku, prireikė daugiau laiko, nei 2-3 savaičių. Bet paskui viskas gerai buvo. Auklėtojos šaunios, malonios, moka prie vaiko prieiti.
Tą patį galiu pasakyti ir apie Voveraitės auklėtojas Verutę ir Jūratę. Ir auklėtojų padėjėja Kristina labai labai fainuolė. Auklėtojos dirba su vaikais, netingi  biggrin.gif
Dabar mes jau ikimokyklinėje grupėje, žiūrėsime, kaip seksis  smile.gif (dieve mano, mano vaikui tuo 6 metai, o dar neatpratau sakyti "mes"  doh.gif  ).

Kitą vaiką (kuris dar tik gamybos procese) būtinai vesiu tik į šį darželį.

aciu uz informacija mirksiukas.gif ,as labai pergyvenu,nors eisim tik kita rudeni,bet jau galvoju,ar i gera darzeli papulsim,ar aukletojos geros,ar patiks mano mazutei ir t.t,todel man svarbi kiekviena informacija.
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 09 23, 13:17)
laba diena,

kaip gyvenat? biggrin.gif

Grietinėle, kaip jūs? auklėtoja jau Guodos pasigędo 4u.gif

Sveika, gydau Guoda namie, jau trecia savaite sloga laikosi, nesuprantu ar mazeja, gal mazeja, nakti nebedusta jau, bet diena tai vis dar kibirus ispuciam, dar ir neauksta temperatura kelias dienas buvo... g.gif mazajam is vis jau ir i akis persimete, nu zodziu doh.gif tokios bjaurios slogos gyvenime nebuvau maciusi...
Tai va, galit perduoti, kad sia savaite gal dar neisim smile.gif
Nebebus ka guosti Guodai kai ateisim, visi jau bus priprate prie darzo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2009 09 23, 13:33)
Nebebus ka guosti Guodai kai ateisim, visi jau bus priprate prie darzo  biggrin.gif

oj, tai gydykitės 4u.gif

o dėl guodimo, bus bus dar ką guost biggrin.gif dar būna vaikučių su ašarom. iš visų 20, kiek turi grupėj būti, atėję yra 15, tai dar bus 5 naujokai. šiandien grupėj buvo 10 vaikų.
tai susirinkimo greitu laiku tikrai dar nebus.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 09 23, 13:18)
aciu uz informacija mirksiukas.gif ,as labai pergyvenu,nors eisim tik kita rudeni,bet jau galvoju,ar i gera darzeli papulsim,ar aukletojos geros,ar patiks mano mazutei ir t.t,todel man svarbi kiekviena informacija.

Mano dukryte lanke taip pat "malunelio" grupeje pirmais metais- super viskas buvo! thumbup.gif Dabar "varpelio" grupeje, taip pat labai as patenkinta aukletoju darbu wub.gif
Stiprus sis darzelis visais atzvilgiais thumbup.gif
Atsakyti