Nu ir nusisnekejau, as apie Colargoli snekejau, ot vista
viburcol tikrai gi zvakutes, nu pavariau
QUOTE(Grietinėlė @ 2009 09 18, 15:13)
Nu ir nusisnekejau, as apie Colargoli snekejau, ot vista
viburcol tikrai gi zvakutes, nu pavariau 
nu va, būčiau dar su vaistininke pasiginčijus apie Viburcol lašus į nosį
mamytes,mes taipat uzsirasem i si darzeli,pradesim eiti nuo 2010m,musu dukrytei bus lygiai 2metukai,noriu paklaust nuo keliu metuku jus pradejot leist savo maziukus,kaip jie elgesi,ar greit pripranta.lauksiu jusu nuomoniu.aciu.
QUOTE(luli @ 2009 09 20, 15:46)
mamytes,mes taipat uzsirasem i si darzeli,pradesim eiti nuo 2010m,musu dukrytei bus lygiai 2metukai,noriu paklaust nuo keliu metuku jus pradejot leist savo maziukus,kaip jie elgesi,ar greit pripranta.lauksiu jusu nuomoniu.aciu.
maniškis į darželį praėjo eiti 1.10 m, eiti nenori, iki darželio turiu nešti, rūbinėj vis dar klykia
kadangi į darbą grįšiu po 1,5 mėn, dar laiko turiu jį papratinti, tai vedu kol kas 1-2 valandoms. skaitosi, kad eina trečia savaitė, bet realiai šiandien tik 6-a diena, nes tik pradėjęs eiti, po 3 dienų susirgo
yra vaikų, kurie greit priprato, tai jie dar verksniukus paguodžia, pakalbina
QUOTE(Fixa @ 2009 09 21, 10:54)
maniškis į darželį praėjo eiti 1.10 m, eiti nenori, iki darželio turiu nešti, rūbinėj vis dar klykia
pripranta gana sunkiai, bet manau, kad tai laikina. šiandien nors ir verkdamas, bet pats nuėjo pas auklėtoją.
kadangi į darbą grįšiu po 1,5 mėn, dar laiko turiu jį papratinti, tai vedu kol kas 1-2 valandoms. skaitosi, kad eina trečia savaitė, bet realiai šiandien tik 6-a diena, nes tik pradėjęs eiti, po 3 dienų susirgo
sako adaptacinis laikotarpis trunka 2-3 savaites. na, tai laukiu kada nebereikės nešti į darželį, o pats nueis 
aciu. o jus ar patenkinta siuo darzeliu
QUOTE(luli @ 2009 09 21, 13:38)
aciu. o jus ar patenkinta siuo darzeliu
,
dar per trumpai lankom, kad galėčiau labai pasireikšti
Na ką, pasisakysiu aš. Mes jau paskutiniai metai darželyje
Pirma grupė buvo Malūnėlis su Dalia ir Rita. Saviškį atvedžiau 2 m. ir 10 mėn. Pratinosi sunkiai, jautrus vaikas yra (čia auklėtojų žodžiai). Bet priprato
Aišku, prireikė daugiau laiko, nei 2-3 savaičių. Bet paskui viskas gerai buvo. Auklėtojos šaunios, malonios, moka prie vaiko prieiti.
Tą patį galiu pasakyti ir apie Voveraitės auklėtojas Verutę ir Jūratę. Ir auklėtojų padėjėja Kristina labai labai fainuolė. Auklėtojos dirba su vaikais, netingi
Dabar mes jau ikimokyklinėje grupėje, žiūrėsime, kaip seksis
(dieve mano, mano vaikui tuo 6 metai, o dar neatpratau sakyti "mes"
).
Kitą vaiką (kuris dar tik gamybos procese) būtinai vesiu tik į šį darželį.
Pirma grupė buvo Malūnėlis su Dalia ir Rita. Saviškį atvedžiau 2 m. ir 10 mėn. Pratinosi sunkiai, jautrus vaikas yra (čia auklėtojų žodžiai). Bet priprato
Tą patį galiu pasakyti ir apie Voveraitės auklėtojas Verutę ir Jūratę. Ir auklėtojų padėjėja Kristina labai labai fainuolė. Auklėtojos dirba su vaikais, netingi
laba diena,
kaip gyvenat?
Grietinėle, kaip jūs? auklėtoja jau Guodos pasigędo
mes vis dar einam, bet šiandien parsivedžiau šiltoką, pamatavau, ogi 37,0... ir dar auklėtoja sakė, kad per darželius keliauja vienadienis Rotovirusas
pavemi vieną dieną, o kitą jau sveikas....
šiaip sekasi jau geriau, bijau prisišnekėt, bet gal po truputį ir priprantam
šiandien pirmą dieną palikau neverkiantį, tai tokį ir radau
auklėtoja sakė, kad verkė 2 kartus - kai grįžo iš kiemo (ir namie visada verkia, kai reikia grįžt ) ir kai ant puodo sodino
valgyt pusryčių nenorėjo, bet kai auklėtoja liepė ir pati pamaitino, tai viską suvalgė, taip pat ir pietus - net sriubą ir antrą
po pietų pasiėmiau, namie iš karto smigo. žiūrėsim, jei nesusirgs, kitą savaitę jau bandysim ir pietų miegot.
kaip gyvenat?
Grietinėle, kaip jūs? auklėtoja jau Guodos pasigędo
mes vis dar einam, bet šiandien parsivedžiau šiltoką, pamatavau, ogi 37,0... ir dar auklėtoja sakė, kad per darželius keliauja vienadienis Rotovirusas
šiaip sekasi jau geriau, bijau prisišnekėt, bet gal po truputį ir priprantam
valgyt pusryčių nenorėjo, bet kai auklėtoja liepė ir pati pamaitino, tai viską suvalgė, taip pat ir pietus - net sriubą ir antrą
QUOTE(saulala @ 2009 09 22, 12:32)
Na ką, pasisakysiu aš. Mes jau paskutiniai metai darželyje
Aišku, prireikė daugiau laiko, nei 2-3 savaičių. Bet paskui viskas gerai buvo. Auklėtojos šaunios, malonios, moka prie vaiko prieiti.
(dieve mano, mano vaikui tuo 6 metai, o dar neatpratau sakyti "mes"
).
aciu uz informacija
QUOTE(Fixa @ 2009 09 23, 13:17)
Sveika, gydau Guoda namie, jau trecia savaite sloga laikosi, nesuprantu ar mazeja, gal mazeja, nakti nebedusta jau, bet diena tai vis dar kibirus ispuciam, dar ir neauksta temperatura kelias dienas buvo...
Tai va, galit perduoti, kad sia savaite gal dar neisim
Nebebus ka guosti Guodai kai ateisim, visi jau bus priprate prie darzo
QUOTE(Grietinėlė @ 2009 09 23, 13:33)
Nebebus ka guosti Guodai kai ateisim, visi jau bus priprate prie darzo 
oj, tai gydykitės
o dėl guodimo, bus bus dar ką guost
tai susirinkimo greitu laiku tikrai dar nebus.
QUOTE(luli @ 2009 09 23, 13:18)
aciu uz informacija
,as labai pergyvenu,nors eisim tik kita rudeni,bet jau galvoju,ar i gera darzeli papulsim,ar aukletojos geros,ar patiks mano mazutei ir t.t,todel man svarbi kiekviena informacija.
Mano dukryte lanke taip pat "malunelio" grupeje pirmais metais- super viskas buvo!
Stiprus sis darzelis visais atzvilgiais