Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

QUOTE(renatulka @ 2009 09 23, 15:55)
Mano dukryte lanke taip pat "malunelio" grupeje pirmais metais- super viskas buvo!  thumbup.gif  Dabar "varpelio" grupeje, taip pat labai as patenkinta aukletoju darbu  wub.gif 
Stiprus sis darzelis visais atzvilgiais  thumbup.gif

aciu.jau ir pradedu dziaugtis,kad papuolem butent i si darzeli,nes pagal atsiliepimus,tai supratau,kad darzelis geras.
Atsakyti
laba diena,

kaip gyvenat? smile.gif šiandien vėl pirmą kartą po ligos nuėjom į daržą doh.gif nu kaip mane nervina tos visos bacilos bash.gif
dar auklėtoja pasakė, kad jei neini daugiau nei 3 dienas į daržą, reikia paskui atnešti pažymą, kad vaikas sveikas rolleyes.gif tai užsiknisim su tom pažymom biggrin.gif kad vaikas serga, kad vaikas sveikas... uj unsure.gif

bet nustebino Ignas, aišku, visą kelią nešt turėjau, bet rūbinėj neverkė, o net pats batus nusiiminėjo bigsmile.gif ir net neatsisukęs pats nuėjo į grupę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 09 30, 09:32)
laba diena,

kaip gyvenat? smile.gif šiandien vėl pirmą kartą po ligos nuėjom į daržą doh.gif nu kaip mane nervina tos visos bacilos bash.gif
dar auklėtoja pasakė, kad jei neini daugiau nei 3 dienas į daržą, reikia paskui atnešti pažymą, kad vaikas sveikas rolleyes.gif tai užsiknisim su tom pažymom biggrin.gif  kad vaikas serga, kad vaikas sveikas... uj unsure.gif

bet nustebino Ignas, aišku, visą kelią nešt turėjau, bet rūbinėj neverkė, o net pats batus nusiiminėjo bigsmile.gif  ir net neatsisukęs pats nuėjo į grupę bigsmile.gif

Labas,
man kalbejo tik apie pazyma, kuri leidzia uz darza nemoket, bet nesake, kad butinai reikia atnest g.gif o kad ja gaut reikia su vaiku pas daktara eiti? o kaip gydytojui zinot uz koki laika pazyma rasyt? gal as sisiap nejau i darza o paskui jos paprasiau? ar reikia ir pirma ir paskutine ligos diena su vaiku pas ji eiti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2009 09 30, 12:29)
Labas,
man kalbejo tik apie pazyma, kuri leidzia uz darza nemoket, bet nesake, kad butinai reikia atnest  g.gif o kad ja gaut reikia su vaiku pas daktara eiti? o kaip gydytojui zinot uz koki laika pazyma rasyt? gal as sisiap nejau i darza o paskui jos paprasiau? ar reikia ir pirma ir paskutine ligos diena su vaiku pas ji eiti?  blush2.gif

tai čia ir bus, kad jei atneši iš daktarės pažymą, kad sirgo (tai čia reiškia, kad buvai pas daktarę ir ji pati diagnozavo ligą), tada nereikės mokėti už tą laikotarpį.
jei pvz. tėvai atostogavo ir vaiko nevedė į darželį, vėl reikės iš darbo atnešti pažymą, kad tokiu ir tokiu laiku buvo atostogos ir tada nereikės mokėti už daržą.

vienu žodžiu, nevedi vaiko 3 dienas į darželį, jau turi nešti pažymą, kad sveikas biggrin.gif kaip suprantu tuo pat metu atneši pažymą, kad 3 dienas sirgo ir kita pažyma, kad dabar jau sveikas smile.gif
bet tai čia nesąmonė, užsiknisi pas daktarus varinėt, jei dažnai sirgs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 09 30, 14:27)
tai čia ir bus, kad jei atneši iš daktarės pažymą, kad sirgo (tai čia reiškia, kad buvai pas daktarę ir ji pati diagnozavo ligą), tada nereikės mokėti už tą laikotarpį.
jei pvz. tėvai atostogavo ir vaiko nevedė į darželį, vėl reikės iš darbo atnešti pažymą, kad tokiu ir tokiu laiku buvo atostogos ir tada nereikės mokėti už daržą.

vienu žodžiu, nevedi vaiko 3 dienas į darželį, jau turi nešti pažymą, kad sveikas biggrin.gif  kaip suprantu tuo pat metu atneši pažymą, kad 3 dienas sirgo ir kita pažyma, kad dabar jau sveikas smile.gif
bet tai čia nesąmonė, užsiknisi pas daktarus varinėt, jei dažnai sirgs g.gif

tai va, man lengviau tuos kelis litus sumoketi darzeliui, nei pas daktara su abiem vaikais varineti...
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2009 09 30, 13:49)
tai va, man lengviau tuos kelis litus sumoketi darzeliui, nei pas daktara su abiem vaikais varineti...

esme ne pinigeliuose.
tiesiog jei tu atvesi vaikiuka be pazymos kad sveikas, o tuo tarpu darzeli kokios ligos protrukis prasides, gali likti kaltas kad susargdinai kitus, nors nieko bendro ir nebutu.
bent jau as taip suprtau, ka susirinkime sake. ax.gif
as manau susirgus skambinsiu sesutei ir tarsiuos kad pasveike ateisim ir gausim pazuma uz tas dienas.
Atsakyti
QUOTE(žalia @ 2009 10 02, 10:49)
esme ne pinigeliuose.
tiesiog jei tu atvesi vaikiuka be pazymos kad sveikas, o tuo tarpu darzeli kokios ligos protrukis prasides, gali likti kaltas kad susargdinai kitus, nors nieko bendro ir nebutu.
bent jau as taip suprtau, ka susirinkime sake.  ax.gif
as manau susirgus skambinsiu sesutei ir tarsiuos kad pasveike ateisim ir gausim pazuma uz tas dienas.

aaa....Zinosim smile.gif matai musu grupe dar susirinkimo neturejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2009 10 02, 13:53)
aaa....Zinosim smile.gif matai musu grupe dar susirinkimo neturejo  blush2.gif

ir jaučiu neaišku kada jis bus rolleyes.gif

kitas savaitės vidury jau ir Ignas bandys likti miegot. aišku, jei nesusirgs iki tol smile.gif
Atsakyti
laba diena biggrin.gif

šiandien auklėtoja pasakė, kad ryt ką nors reikia atnešti padarius Rudenėlio šventei doh.gif biggrin.gif tai gaudau idėjas... jetus, esu visai mama be fantazijos biggrin.gif

o įdomu , kas per tą šventę būna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 10 06, 13:21)
laba diena biggrin.gif

šiandien auklėtoja pasakė, kad ryt ką nors reikia atnešti padarius Rudenėlio šventei  doh.gif  biggrin.gif tai gaudau idėjas... jetus, esu visai mama be fantazijos biggrin.gif

Darbelių iš rudens gėrybių parodėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 10 06, 13:21)
laba diena biggrin.gif

šiandien auklėtoja pasakė, kad ryt ką nors reikia atnešti padarius Rudenėlio šventei  doh.gif  biggrin.gif tai gaudau idėjas... jetus, esu visai mama be fantazijos biggrin.gif

nu brac, o maniske vel serga verysad.gif prasirgs svente verysad.gif ech...
Guoda kazkokia nauja daina mums negirdeta dainuoja, apie katyte, juoda nosyte, tai uzsiima ir su musu maziais ten thumbup.gif
Atsakyti
tai kaip ten svente praejo? rolleyes.gif
Atsakyti