Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

QUOTE(Grietinėlė @ 2009 10 08, 16:31)
tai kaip ten svente praejo?  rolleyes.gif

tai kad net nežinau ar buvo, ar bus, ar nebus biggrin.gif mačiau tik išdėliotus darbelius ant palangės.
vakar sakė buvo grupėj fotografas, fotkino vaikus, bet taip ir nesupratau kokiam tikslui g.gif
dar liepė atnešti kelias foto - vieną kabins toj lentoj koridoriuj, o kitą ant spintelės.

šiandien Ignas liko miegot pietų miego. su ašarom, bet užmigo ir 2 val išparpė thumbup.gif tai šiandien ilgai daržely prabuvo, nuo 8 iki 16 val thumbup.gif
Atsakyti
na darželinukai ir darželinukės, kaip gyvenat? biggrin.gif

Grietinėle, iš karto klausimą turiu biggrin.gif kas suruošia Guodą į darželį? ar tu keliesi, ar čia jau TB darbas? g.gif ir kada keliat ją?
nes bandau susidėlioti, kaip man reikės daryti, kada pačiai keltis, kada Igną kelt, ar palikti tai daryti MB, nes Igną vedžios jis rolleyes.gif

ar Guoda fotografavosi bendrai grupės nuotraukai? g.gif nes vakar, kai atėjau pasiimti Igno, auklėtoja vienai mamai atnešė foto, paklausė ar ims, pasakė, kad pinigėlių reikės...
tai aš paklausiau, ar Ignas yra toj foto, sako - ne, jūsų tada dar nebuvo rolleyes.gif tai man kažkaip keista - kam daro grupės foto, jei ne visi vaikai susirinkę? g.gif aišku, įsivaizduoju, kad visus 21 surinkti bus labai sunku, nu bet kažkaip keistai čia man...

pradėjus eiti į darželį, išlindo vienas dalykas, kuris mane labai nuliūdino, o kai apie jį sužinojau, tai net apsiverkiau verysad.gif blush2.gif pasirodo, mano Ignas pasidarė mušeika verysad.gif kadangi kalbėt dar nemoka, tai savo emocijas ir jausmus bando taip išreikšti, bet man tai nepatinka verysad.gif nei mes namie mušamės ar jį mušam, nei tokius filmus žiūrim... kieme jam būdavo geriau vienam būti, nei su vaikais, o čia... atsigavo doh.gif

sakė, kad visada jį reikia stebėti verysad.gif vakar ir Guodai užvažiavo verysad.gif tai iš karto už tai atsiprašau 4u.gif ir jei Guoda skųsis, pasakyk, kad duotų jam atgal blush2.gif gal nustos, kai pats gaus ir supras, kad čia visai nejuokinga unsure.gif
nes kai pasakau, eisim į darželį, ten bus Guoda, ar ji tavo draugė? tai tik išsišiepia, galva linksi... o va kaip savo jausmus išreiškia gyvai ją sutikęs doh.gif

pačiai labai dėl to nemalonu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 10 14, 08:59)
1. Grietinėle, iš karto klausimą turiu biggrin.gif kas suruošia Guodą į darželį? ar tu keliesi, ar čia jau TB darbas? g.gif ir kada keliat ją?

2. ar Guoda fotografavosi bendrai grupės nuotraukai? g.gif nes vakar, kai atėjau pasiimti Igno, auklėtoja vienai mamai atnešė foto, paklausė ar ims, pasakė, kad pinigėlių reikės...

3. pradėjus eiti į darželį, išlindo vienas dalykas, kuris mane labai nuliūdino

Sveika smile.gif
1. Guoda i darzeli veza vyras , bet as atsikeliu aprengti ir islydeti, nes tuo metu vyras suni i lauka veda biggrin.gif tai padedu kad jam greiciau butu , o paskui atgal i lova su kitu vaiku antro sapno sapnuoti biggrin.gif
2. Kai fotografavosi mes sirgom namie, tai nepapuolem, ir is vis atrodo tik is taves apie tai suzinojau g.gif juk tik musu grupe manau ne pilnai susirinkusi, o kitos tai normaliai, greiciausiai visas grupes fotografavo, o kad musu ne pilna tai musu problemos
3. Zinau zinau, vakar sake aukletoja... Vakar tavo vaikas maniske buvo nusiziurejes, net pavalgyt ramiai neleido ... Guoda sake nesigyne, dar nemoka, bet cia laiko klausimas tongue.gif
Guodai buvo uzejes stumdymosi etapas, bet praejo gal ir taviskiui neuzsites mirksiukas.gif
Jus man paaiskinkit, kaip cia yra, kad jau 16.30 grupeje tik 2 ar 3 vaikai tebuna? ar cia visu tevai nedirbantys ar kaip? Jei vyras 17 val atvaziuoja, tai dazniausiai paskutine pasiima...
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2009 10 14, 12:50)
1. Guodai buvo uzejes stumdymosi etapas, bet praejo gal ir taviskiui neuzsites  mirksiukas.gif

2. Jus man paaiskinkit, kaip cia yra, kad jau 16.30 grupeje tik 2 ar 3 vaikai tebuna? ar cia visu tevai nedirbantys ar kaip? Jei  vyras 17 val atvaziuoja, tai dazniausiai paskutine pasiima...

1. labai tikiuosi, kad greitu laiku tai pasibaigs doh.gif

2. ane? blink.gif aš kol kas pasiiminėju jį 16 val, po vakarienės, kitą savaitę jau paliksim iki 17 val. vakar, kai atėjau pasiimti, tai tokiu pat metu dar pora tėvų atėjo vaikų pasiimti, mums išeinant dar viena atėjo rolleyes.gif
tai net nežinau... arba dirba kažkur arti, arba darbo valandos kitokios, arba pamainom dirba, arba nedirba biggrin.gif
bet kai vesdavau Igną lygiai 8 valandai (na čia pasitaikydavo, kad anksčiau pabusdavo smile.gif ), tai grupėj būdavo 1-2 vaikai tik... kiti vėliau ateidavo.
Atsakyti

2. ane? blink.gif aš kol kas pasiiminėju jį 16 val, po vakarienės, kitą savaitę jau paliksim iki 17 val. vakar, kai atėjau pasiimti, tai tokiu pat metu dar pora tėvų atėjo vaikų pasiimti, mums išeinant dar viena atėjo rolleyes.gif
tai net nežinau... arba dirba kažkur arti, arba darbo valandos kitokios, arba pamainom dirba, arba nedirba biggrin.gif
bet kai vesdavau Igną lygiai 8 valandai (na čia pasitaikydavo, kad anksčiau pabusdavo smile.gif ), tai grupėj būdavo 1-2 vaikai tik... kiti vėliau ateidavo.
[/quote]

na su laiku tai tikrai labai įdomu, labai velai visi veda vaikučius ir anksti pasiima, as nuvedu 8val. ryto, tai pats pirmas būna, o tada ir liūdniau pasilikt, kai dar nieko nėr, o mums reikės jau kokia septintą valandą vest, reikės su auklėtoja tartis, kad taip yra, o šiaip auklėtoja sakė, kad čia pirmi metai taip, kad visi vėlai vaikučius atveda, praeitais metais 7val. jau vos ne pilna grupė būdavo, užvakar vyras vežė mokėjimą už darželį ( kadangi mes sergam), tai duris grupės pabučiavo, 16val. jau nieko nebuvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katės akys @ 2009 10 23, 07:42)
na su laiku tai tikrai labai įdomu, labai velai visi veda vaikučius ir anksti pasiima, as nuvedu 8val. ryto, tai pats pirmas būna, o tada ir liūdniau pasilikt, kai dar nieko nėr, o mums reikės jau kokia septintą valandą vest, reikės  su auklėtoja tartis, kad taip yra, o šiaip auklėtoja sakė, kad čia pirmi metai taip, kad visi vėlai vaikučius atveda, praeitais metais 7val. jau vos ne pilna grupė būdavo, užvakar vyras vežė mokėjimą už darželį ( kadangi mes sergam), tai duris grupės pabučiavo, 16val. jau nieko nebuvo blink.gif

aš vesdavau apie 8 val, šiek tiek po, tai grupėj jau būdavo 1-3 vaikai smile.gif nuo pirmadienio grįžtu į darbą, tai jau MB Igną vežios ir jau anksčiau bus grupėj, tikiuosi nebus vienas unsure.gif

užvakar, kai atėjau pasiimti prieš 17 val, tai buvo tik Ignas ir dar 2 berniukai, vieno iš jų atėjo sesė pasiimti, o kitas buvo rengiamas ir vedamas į prailgintą grupę rolleyes.gif kažkaip trumpai visi būna. MB pasiiminės jį apie 17,15, tai tikiuosi nereikės durų bučiuoti biggrin.gif

Grietinėle, kaip jūs gyvenat? bus Guoda pirmadienį daržely? baliavosim gi happybday.gif:
Atsakyti
QUOTE(katės akys @ 2009 10 23, 07:42)

na su laiku tai tikrai labai įdomu, labai velai visi veda vaikučius ir anksti pasiima, as nuvedu 8val. ryto, tai pats pirmas būna, o tada ir liūdniau pasilikt, kai dar nieko nėr, o mums reikės jau kokia septintą valandą vest, reikės  su auklėtoja tartis, kad taip yra, o šiaip auklėtoja sakė, kad čia pirmi metai taip, kad visi vėlai vaikučius atveda, praeitais metais 7val. jau vos ne pilna grupė būdavo, užvakar vyras vežė mokėjimą už darželį ( kadangi mes sergam), tai duris grupės pabučiavo, 16val. jau nieko nebuvo blink.gif

Gal muzikoj tuo metu buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 10 23, 14:22)
Gal muzikoj tuo metu buvo?  g.gif

na, kad ne unsure.gif nes vyras paskui nunešė direktorei užmokesčio lapelį, tai ji irgi pasakė, kad nieko jau nėr g.gif

o sakikyt mamytes, kaip dėl būrelių? nuo kokio amžiaus jau jie vyksta, nes girdėjau, kad ir šokių ir muzikos ir anglų yra, bet ar tokiem mažiukam jau daro užsiėmimus?
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 10 23, 13:27)
Grietinėle, kaip jūs gyvenat? bus Guoda pirmadienį daržely? baliavosim gi happybday.gif:

kas cia per baliai laukia? Dvi dienas nebuvom, nieko nezinom rolleyes.gif bigsmile.gif Jei nesusirgsim tai dalyvausim, nes neaiski ji man kazkokia siandien...
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2009 10 24, 10:15)
kas cia per baliai laukia? Dvi dienas nebuvom, nieko nezinom  rolleyes.gif bigsmile.gif Jei nesusirgsim tai dalyvausim, nes neaiski ji man kazkokia siandien...

vakar Ignui suėjo 2 metai biggrin.gif tai rytoj daržely šiek tiek pabaliavos vaikai ta proga biggrin.gif

Atsakyti
O sveikinam tada 4u.gif bet nedalyvausim, susirgom...
Atsakyti
QUOTE(katės akys @ 2009 10 23, 21:57)
na, kad ne  unsure.gif nes vyras paskui nunešė direktorei užmokesčio lapelį, tai ji irgi pasakė, kad nieko jau nėr g.gif

o sakikyt mamytes, kaip dėl būrelių? nuo kokio amžiaus jau jie vyksta, nes girdėjau, kad ir šokių ir muzikos ir anglų yra, bet ar tokiem mažiukam jau daro užsiėmimus?

Darželinėse grupėse būrelius paprastai pradeda lankyt. Bet žinau ir išimčių, kai lopšelinukus priima. Bet vaikas turi daryt, ką lieps. Jei stovės tik ar lakstys užsiėmimo metu, tai maža naudos. Apie anglų pirmąkart girdžiu blink.gif
Atsakyti