Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

QUOTE(Fixa @ 2009 10 14, 07:59)
pradėjus eiti į darželį, išlindo vienas dalykas, kuris mane labai nuliūdino, o kai apie jį sužinojau, tai net apsiverkiau verysad.gif  blush2.gif  pasirodo, mano Ignas pasidarė mušeika  verysad.gif kadangi kalbėt dar nemoka, tai savo emocijas ir jausmus bando taip išreikšti, bet man tai nepatinka verysad.gif nei mes namie mušamės ar jį mušam, nei tokius filmus žiūrim... kieme jam būdavo geriau vienam būti, nei su vaikais, o čia... atsigavo doh.gif

Apie Igną jau ir iš saviškio girdėjau bigsmile.gif
Pasakojo, kad yra toks Ignas, kuris labai mušasi. Lauke, matyt susitinka. Kaip supratau, vyresnieji jam atgal tikrai neduoda. Kai paklausiau, ką jie daro, kai Ignas mušasi, tai atsakė, kad BĖGA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2009 11 02, 10:28)
Apie Igną jau ir iš saviškio girdėjau  bigsmile.gif
Pasakojo, kad yra toks Ignas, kuris labai mušasi. Lauke, matyt susitinka. Kaip supratau, vyresnieji jam atgal tikrai neduoda. Kai paklausiau, ką jie daro, kai Ignas mušasi, tai atsakė, kad BĖGA  smile.gif

o jetus, dar "geriau" blink.gif doh.gif jau greičiau jis kalbėt išmoktų, gal baigsis jo muštynės smile.gif hm, o tai mažiukus su didesniais kartu į kiemą leidžia? g.gif

mes namie sėdim. tik pradėjau dirbt, praeitą savaitę viskas gerai buvo, o šiandien biuletenis doh.gif paskambino auklėtoja, kad pasiimčiau Igną, nes viduriuoja unsure.gif

nesuprantu iš kur doh.gif penktadienį po darželio skysčiau padarė, sakom, gal nuo maisto g.gif savaitgalį viską gerai buvo, o šiandien ryte... še kad nori doh.gif
Atsakyti
Oho, tikiuosi neprasines koks Noras ar Rotas per grupe unsure.gif
As tai jau nebegaliu, tiek serga guoda, uzknisa, kas antra savaite, sake daugiausiai serga is grupes, kuom cia ta imuniteta sustirpinti?
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2009 11 02, 16:09)
Oho, tikiuosi neprasines koks Noras ar Rotas per grupe  unsure.gif
As tai jau nebegaliu, tiek serga guoda, uzknisa, kas antra savaite, sake daugiausiai serga is grupes, kuom cia ta imuniteta sustirpinti?

ir aš labai tikiuosi, kad čia arba maistas, arba dantys unsure.gif nors, kai auklėtoja skambino, tai sakė dar vienos mergytės mama skambino, sakė neves į darželį, nes temperatūra ir viduriuoja unsure.gif

aš tai Ignui vis duodu vitamino C (sako reik duoti 2 savaites, paskui daryti 2 savaites pertrauką) ir daugiau nieko rolleyes.gif
Atsakyti
užtikau pas Igną besikalantį krūminį, tai tikiuosi, kad viskas čia nuo jo, o ne nuo kokio nors viruso biggrin.gif

ryt mūsų grupės susirinkimas ax.gif
Papildyta:
Saulala, dar man toks klausimas iškilo biggrin.gif o tai lopšelinukus kartu su darželinukais į kiemą veda? g.gif ta prasme, jie vienam būry būna, kad sakai, jog nuo Igno vyresni bėga? g.gif kažkaip nelabai įtikėtina man, kad nuo 2 metų vaiko penkiamečiai bėgtų biggrin.gif nebent jie jį erzina, o jis žaidimo forma ir gaudo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 11 03, 10:52)
užtikau pas Igną besikalantį krūminį, tai tikiuosi, kad viskas čia nuo jo, o ne nuo kokio nors viruso biggrin.gif

ryt mūsų grupės susirinkimas ax.gif
Papildyta:
Saulala, dar man toks klausimas iškilo biggrin.gif o tai lopšelinukus kartu su darželinukais į kiemą veda? g.gif ta prasme, jie vienam būry būna, kad sakai, jog nuo Igno vyresni bėga? g.gif kažkaip nelabai įtikėtina man, kad nuo 2 metų vaiko penkiamečiai bėgtų biggrin.gif nebent jie jį erzina, o jis žaidimo forma ir gaudo rolleyes.gif

Na, grupės būna daugiau mažiau savo "teritorijose", bet vis tiek juk sienomis neatskirtos smile.gif O ir auklėtojos sueina pasišnekėti.
Maniškis pareiškė, kad pats blogiausias vaikas darželyje yra Ignas. O kai paklausiau, kodėl, pasakė, kad mušasi. Dingtelėjo, kad gal čia tavo Ignas, tai paklausiau, kokio jis amžiaus. Paaiškino, kad iš pačių mažiausių grupės. O dėl bėgimo... Manau, kad penkiamečiai - šešiamečiai jau pakankamai protingi, kad mažiukui atgal į kailį neduotų, be to, dvimetis neturi tiek jėgos, kad labai nuskriaustų trigubai vyresnius vaikus. Gali būti, kad jiems tai savotiškai juokinga, tarsi žaidimas.
Neimk taip į širdį dėl Igno mušimosi. Suprantu, nemalonu prieš kitus tėvus. Bet vaiką galima suprasti: juk į darželį eina dar visai neilgai, be to, dar ir dantukas dygsta. Išreikšti viską, kas ant širdies guli, žodžiais dar negali. Tokiam pipirui tikrai sunku.
Atsakyti
labas rytas,

Grietinėle, ar buvai vakar arba TB, susirinkime? gal žinai ką nusprendė? biggrin.gif

MB pabuvo kol direktorė šnekėjo ir nesulaukė kol auklėtoja pradės ir išeiti turėjo, tai nelabai ką ir žinom, tik tiek, kiek šiandien pakalbėjo su auklėtoja apie kiekvieną mėnesį renkamus 15 lt ir išrinktą tėvų tarybą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2009 09 11, 13:48)
Norėjau pasiteirauti, ar yra mamyčių, kurių vaikučiai lankė šokių būrelį, kurį šiame darželyje veda R. Sinkevičius (gaila, kad nežinau vardo, nes skelbime nurodyta tik pavardė). Norėčiau išgirsti atsiliepimų apie šiuos šokių užsiėmimus. Iš anksto dėkoju 4u.gif

Ramūnas 4u.gif Lankem, graziai dirba su vaikiukais ax.gif

QUOTE(saulala @ 2009 09 22, 10:32)
Pirma grupė buvo Malūnėlis su Dalia ir Rita. Saviškį atvedžiau 2 m. ir 10 mėn. Pratinosi sunkiai, jautrus vaikas yra (čia auklėtojų žodžiai). Bet priprato  smile.gif  Aišku, prireikė daugiau laiko, nei 2-3 savaičių. Bet paskui viskas gerai buvo. Auklėtojos šaunios, malonios, moka prie vaiko prieiti.
Tą patį galiu pasakyti ir apie Voveraitės auklėtojas Verutę ir Jūratę. Ir auklėtojų padėjėja Kristina labai labai fainuolė. Auklėtojos dirba su vaikais, netingi  biggrin.gif

thumbup.gif Ir Malūnėlis, ir Voveraitės thumbup.gif o kurioj ikimokyklinėj? smile.gif

Uzbegau pasiziuret kaip reikalai dėl epidemijos? Gal zinot? Kiek vaiku grupese? Ner kokio karantino ? Nezinau ko tiketis, matyt pirmadieni jau keliausim, jei iki to laiko po peršalimo ko nepasigausim doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilele: 19 lapkričio 2009 - 07:40
QUOTE(Gilele @ 2009 11 19, 08:40)
Uzbegau pasiziuret kaip reikalai dėl epidemijos? Gal zinot? Kiek vaiku grupese? Ner kokio karantino ? Nezinau ko tiketis, matyt pirmadieni jau keliausim, jei iki to laiko po peršalimo ko nepasigausim  doh.gif

Siandien klausiau aukletojos del ligu (Varpelio g.), tai situacija nevienareiksme- vienoj grupej lanko tik 6 vaikai, kitoj- visi 20 ax.gif Tai kol kas "pavojaus varpais neskambina" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renatulka @ 2009 11 19, 12:34)
Siandien klausiau aukletojos del ligu (Varpelio g.), tai situacija nevienareiksme- vienoj grupej lanko tik 6 vaikai, kitoj- visi 20  ax.gif  Tai kol kas "pavojaus varpais neskambina"  mirksiukas.gif

dekui uz info smile.gif
Atsakyti
Ąžuoliuke vakar 15 vaikų buvo smile.gif
Atsakyti
Kaip reikalai "Vaidilutes" darzelyje, ar jau paskelbe karantina? g.gif
Atsakyti