Įkraunama...
Įkraunama...

Mėsmalės

QUOTE(Deiva1212 @ 2010 11 08, 18:47)
Ne visose instrukcijose rašo, kad negalima plauti indaplovėje. Tik parašo, kad plauti šiltu vandeniu ir indų plovimo priemone. Bet tai to plovimo visai nedaug.
Aš ir renkuosi, bet niekaip neišsirenku. Man tai dėl garso jos labai nepatinka. Moulinex tai iš vis labai triukšminga. Apie Braun 1300 daug gerų atsiliepimų skaičiau.

Tai garsas tai yra aišku, bet valandą nemalam, apskritai maniau, kad visos garsą skleidžia, o dėl plovimo tai tikrai darbo minimaliai smile.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau ir aš ifo nemažai, bet vis dar neapsisprendžiu kurią pirkt, nors va savaitgalį bandžiau philips 1300 galios, tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
mes nesenai nusipirkom lietuviu gamybos mesmale. 156lt mokejom su nuolaida. siaip tai gerai tarkuoja, tyliai eina, bet palieka nemazai nesutarkuotu gabaleliu g.gif
Atsakyti
Gal patarkit kuria pirkti? Norietusi geros ir nebrangios biggrin.gif
Esam 3 nariu seima, tai manau kokios super galingos nereikia, bet bijau s... kokio nenupirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 02 10, 17:31)
mes nesenai nusipirkom lietuviu gamybos mesmale. 156lt mokejom su nuolaida. siaip tai gerai tarkuoja, tyliai eina, bet palieka nemazai nesutarkuotu gabaleliu g.gif

g.gif tai čia apie mėsmalę ar bulvių tarką kalbam... blink.gif
Atsakyti
Sveikutės, rankinės mėsmalės geros tik tos senovinės, šių laikų rusiškos schmoll.gif Patikėtumėt, jei pasakyčiau, kad sulaužėm ax.gif
Labai įdomu, kokios yra lietuviškos elektrinės mėsmalės ( asmeniškai aš - pirmą kartą girdžiu ax.gif ). Dar įdomu, kodėl Philipsas priskiriamas prie nekokių, prastų mėsmalių? g.gif
Aš tik pradedu paieškas, bet kažkaip galvočiau, kad dauguma brendų yra pagaminta toje pačioje Kinijoje ax.gif Kažkas rašė, kad reikia pirkti mėsmalę su kuo mažiau plastikinių antgalių? Kodėl gi? Jei tarkim, darysim dešreles, ar sausainius, kuo tie antgaliai maišo? Kad mašina turi daug priedų, tai jau ji prasta?

Vat domina mane galingumas, ir viena mamytė rašė, kad jei geri peiliukai, tai ir mažo galingumo mėsmalė šauniai mala, tai ar verta už didesnį skaičiuką galingumo mokėti papildomą šimtuką? g.gif

Reversas, įsivaizduoju, būtinas, kai mėsa stringa, kad nereikėtų mašinos išrinkinėti.

Taigi, kol kas esu apmąstymuose, norisi nepermokėti, bet turėti šaunią pagalbininkę wink.gif Visi pribumbasai, gal ir gerai, tik minusas, kad kainą sukelia...

Klausimai:

*Gal kas turit Zelmer mėsmalę? Įdomu, nes turiu vieną tokį Zelmer aparačiuką virtuvei, ir jis man labai pasiteisino, lengva prižiūrėti.

*Kiek pastebėjau, tai dauguma šiuolaikinių mėsmalių, korpusai plastikiniai? Gal kas turit neplastikinio korpuso mėsmalę? Ir galit pasidalinti savo naudojimo įspūdžiais?

*Kas pasakys, kas per daiktas savaime užsiaštrinantis peiliukas? Ar kas turit savo mėsmalėj, ir ar naudojat?

*Matau, kad kai kurios mėsmalės neturi greičio reguliavimo. Ar jums ši funkcija svarbi?

*Ar kas naudoja tokią funkciją, mygtukas mėsmalės galvutei užblokuoti? (turi Mėsmalė MOULINEX DKA14E )

*Kažkaip keistai viename mėsmalės aprašyme išskirti: atskirai reversas, ir atskirai atbulinės eigos funkcija? Aš galvojau, kad čia vienas ir tas pats? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 21 vasario 2011 - 14:06
Nusipirkom sia mesmale:
http://www.e-senukai...38818683_2.html

kolkas esu labai patenkinta, tikiuosi ir toliau taip bus smile.gif
Atsakyti
Mes pries pora menesiu nusipirkom Kenwood MG450 mesmale. Tai irgi esam patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad maulinex mėsmalės neblogos, tačiau norėčiau su sulčiaspaude sykiu. Tarybiniais laikais prie paprastos mėsmalės prisukdavo priedą - sultim spausti. Mama vis raudonuosius serbentus sausai išspausdavo. Dabar yra gerų su pjaustyklėm daržovėms, tačiau su sulčiaspaude vienetai ir neaiškios kilmės Zelmer. Aišku, kad pirkti tai kuo daugiau pribombasikų. Motoras yra, tai tegu daržoves pjausto, tarkuoja, sultis spaudžia, mėsą mala.
Atsakyti
Turiu jau keli metai MOULINEX, mokejom lyg 329 lt g.gif tai esu be galo patenkinta, malame daug kai nusiperkame kiaule visa, tai malame iskart apie 30 kg, jokiu problemu, neuzsikesa. O del triuksmo pakenciamas dalykas manau, svarbiausiai puikiai atlieka savo funkcija. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2011 04 12, 11:27)
Turiu jau keli metai MOULINEX, mokejom lyg 329 lt g.gif  tai esu be galo patenkinta, malame daug kai nusiperkame kiaule visa, tai malame iskart apie 30 kg, jokiu problemu, neuzsikesa. O del triuksmo pakenciamas dalykas manau, svarbiausiai puikiai atlieka savo funkcija. mirksiukas.gif

Renkuosi mesmale ir neusprendiu kokia pirkti. Gal nesunku butu parasyti koki moulinex modeliuka pirkai?
Gal dar kas turite kokiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
į ką rektų atkreiprt dėmesį renkants mėsmalę... g.gif gal kuri turit ir su trkavmo funkcija?Ar pasiteisina...
mes mėsos valgom nedaug, bet patinka maltinuki,o faršo pirkt nebenoeiu... tai norisi funkcionalios r ne gremėzdiškos...
Atsakyti