Įkraunama...
Įkraunama...

Mėsmalės

QUOTE(pienia @ 2010 07 27, 11:42)
Jau turiu ir naudoju rusiska mesmale. Mala tik spek kisti. Kol kas problemu nebuvo biggrin.gif. Parasau visoms, kurioms idomu: as ja pirkau Kauno urmo bazes turguje, zuvies skyriuje yra nedidukas skyriukas. To skyrelio vienoje puseje vaistai, o kitoje buitine technika. Dar ir kaina gerokai sumazino clap.gif. Galit pasakyt, kad cia jus parekomendavo pirkeja, todel ir kainyte t.b. koreguotina. smile.gif. Sekmes!

Tai čia elektrinė, aš galvojau rankinė. Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2010 01 26, 18:07)
Taip pat ieskau geros el mesmales.
pagrinde kad but galinga ir visas detales galeciau plauti indaplovej.
nes db savo senosios rankines negaliu i ja deti tiesiog oksiduojasi ir labai pajuosta ko pasekoje rankos irgi juodos buna ( cia indaploves druskos ja taip paveikia) nes baisiausias  reiklatas plauti mesmale rankomis  blush2.gif
Taiva  tai but liuks jei visos metalo detales butu is neruzaveikes smile.gif  Ka galite rekomenduoti?

Norėčiau pastebėt klaidingą visų nuomonę apie mėsmales. Ne nuo galingumo priklauso mėsmalės gerumas schmoll.gif Jeigu ta vieta, kur įsisuka sriegis į korpusą, bus METALINIS, tai nesvarbu kokio galingumo mėsmalė bus, jinai bus labai gera thumbup.gif . Pati turiu visai negalingą, bet su metaliniu įsukimu, malu kiek noriu ir kiek reikia ir viskas thumbup.gif . Kaklelio plotis praktiškai vienodas, tiek silpnesnės tiek galingesnės. Tai reiškia, kad mėsos į galingesnę nepridėsi daugiau, o jei tas įsukimas metalinis, suks vienodai gerai ir per tą patį laiką. Tik tokiu mėsmalių galingesnių kaina tai oooooooo..........toks ir skirtumas smile.gif Kaip kažkuri rašė: ką jūs ten malat, kad reikia tokių galingų mėsmali? Gi valgyt darot ne visai miniai žmonių g.gif
Papildyta:
QUOTE(pienia @ 2010 02 19, 21:49)
Gal kuri nors turite rusiska elektrine mesmale? Gal galite atsiliepti ir pasakyti pliusus ir minusus. Noreciau info apie siuolaikne mesmale biggrin.gif
KLAUSIU TODEL, KAD KAUNE RADAU VIETA, KUR PARDUODA RUSISKAS IR BALTARUSISKAS MESMALES. Sorry uz dideles raides, cia atsitiktinai. blink.gif

Aš pati turiu rusišką, galingumas ne didelis: nominali galia 230vatų, maksimali 800. Kaklelio plotis kaip ir pas uošvenę (jos 1500 galingumo), malam abi taip pat ir tiek pat, jokio skirtumo tongue.gif
Atsakyti
Pribrendo reikalas pirkti elektrinę mėsmalę ax.gif Širdis linksta link Kenwood MG 510 (labiausiai norėčiau MG700, bet neįperku doh.gif ) Gal kas žinote: ar jas galima plauti indaplovėje? nerandu, kad būtų parašyta.... Nes turėjau rusišką, tai pradėjo oksiduotis doh.gif
Atsakyti
Padėkit kas nors žmogui nežinančiam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 11 06, 12:13)
Pribrendo reikalas pirkti elektrinę mėsmalę  ax.gif  Širdis linksta link Kenwood MG 510 (labiausiai norėčiau MG700, bet neįperku  doh.gif ) Gal kas žinote: ar jas galima plauti indaplovėje? nerandu, kad būtų parašyta.... Nes turėjau rusišką, tai pradėjo oksiduotis  doh.gif

Instrukcijoje rašoma, kad nei vienos dalies negalima plauti indaplovėje.
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2010 02 24, 01:15)
As jau nusipirkau, tad ir nebesidomiu  blush2.gif
Turiu Moulinex patenkinta labai labai  4u.gif

Aš irgi turiu Moulinex, neišsivaizdavau, kad tokios geros gali būti mėsmalės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 11 07, 23:01)
Instrukcijoje rašoma, kad nei vienos dalies negalima plauti indaplovėje.

Ačiū labai 4u.gif Tada tokios nepirksiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa1 @ 2010 11 08, 00:13)
Aš irgi turiu Moulinex, neišsivaizdavau, kad tokios geros gali būti mėsmalės smile.gif

O koks Jūsų Moulinex modelis bigsmile.gif ? Ar galima plauti indaplovėje ax.gif ? Ar turi reversą ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 11 08, 09:53)
Ačiū labai  4u.gif  Tada tokios nepirksiu  schmoll.gif
Papildyta:

O koks Jūsų Moulinex modelis  bigsmile.gif ? Ar galima plauti indaplovėje  ax.gif ? Ar turi reversą  ax.gif ?

HV8 Combi, galingumas 1400W, Made in France, mala 1.6 Kg/min, reversą turi, dėl indaplovės nerandu parašyta, aš jos neturiu blush2.gif dar yra daržovių, sausainių pjaustyklė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa1 @ 2010 11 08, 10:10)
HV8 Combi, galingumas 1400W, Made in France, mala 1.6 Kg/min, reversą turi, dėl indaplovės nerandu parašyta, aš jos neturiu blush2.gif dar yra daržovių, sausainių pjaustyklė 4u.gif

Ačiū labai labai 4u.gif , reiks internete paskaitinėti, gal rasiu parašyta dėl indaplovės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 11 08, 11:46)
Ačiū labai labai 4u.gif , reiks internete paskaitinėti, gal rasiu parašyta dėl indaplovės  smile.gif

Man atrodo, kad jūs nerasite nei vienos mėsmalės, kurią būtų galima plauti indaplovėje.
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 11 08, 15:40)
Man atrodo, kad jūs nerasite nei vienos mėsmalės, kurią būtų galima plauti indaplovėje.

Paieškosiu unsure.gif , paieškosiu unsure.gif - jei nerasiu, nepirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 11 08, 17:17)
Paieškosiu  unsure.gif , paieškosiu  unsure.gif  - jei nerasiu, nepirksiu  ax.gif

Ne visose instrukcijose rašo, kad negalima plauti indaplovėje. Tik parašo, kad plauti šiltu vandeniu ir indų plovimo priemone. Bet tai to plovimo visai nedaug.
Aš ir renkuosi, bet niekaip neišsirenku. Man tai dėl garso jos labai nepatinka. Moulinex tai iš vis labai triukšminga. Apie Braun 1300 daug gerų atsiliepimų skaičiau.
Atsakyti