Įkraunama...
Įkraunama...

Mėsmalės

QUOTE(astor @ 2009 11 13, 19:27)
Gal išeitų nusipirkt išbandyt,išplaut ir gražint jai netiks.

Aš tai tikrai nenorėčiau nusipirkt parduotuvėje jau panaudotą doh.gif

Tai kas turit Moulinex 1000w mėsmalę, kaip jinai g.gif klausiu, nes mačiau Maxima joms akcijikes daro ax.gif
Atsakyti
siaip tai su vyru irgi skaitinejome forumus apie mesmales, tai atsiliepie ne kaip apie tuos tarkavimo peiliukus, nes kai tarkuoja, tai raso, kad sienas po to plauti reikia.
Kolkas mes liekame prie Baun ir Boch, Philipsus irgi peike, tai pasimetem.
Zinoma, geriau galingesne ir nepagaileti brangesniai, kad po pirmo susitikimo su sausgyslem nesudegtu.
Atsakyti
Taip pat ieskau geros el mesmales.
pagrinde kad but galinga ir visas detales galeciau plauti indaplovej.
nes db savo senosios rankines negaliu i ja deti tiesiog oksiduojasi ir labai pajuosta ko pasekoje rankos irgi juodos buna ( cia indaploves druskos ja taip paveikia) nes baisiausias reiklatas plauti mesmale rankomis blush2.gif
Taiva tai but liuks jei visos metalo detales butu is neruzaveikes smile.gif Ka galite rekomenduoti?
Atsakyti
Gal kuri nors turite rusiska elektrine mesmale? Gal galite atsiliepti ir pasakyti pliusus ir minusus. Noreciau info apie siuolaikne mesmale biggrin.gif
KLAUSIU TODEL, KAD KAUNE RADAU VIETA, KUR PARDUODA RUSISKAS IR BALTARUSISKAS MESMALES. Sorry uz dideles raides, cia atsitiktinai. blink.gif
Atsakyti
Ar niekas jau nesidomi mesmalemis unsure.gif
Atsakyti
As jau nusipirkau, tad ir nebesidomiu blush2.gif
Turiu Moulinex patenkinta labai labai 4u.gif
Atsakyti
Pas mane Boschas w1501. super dalykas, ypač kai man faršas iš parduotuvės yra nesuvokiamas dalykas.
bet turiu vieną bėdą. ogi pamčiau peiliuką. nežinau iš kur gauti kitą. garantinis servisas sako kad neturi o daugiau net nežinau kur kreiptis. gal turite minčių?
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2010 02 24, 01:15)
As jau nusipirkau, tad ir nebesidomiu  blush2.gif
Turiu Moulinex patenkinta labai labai  4u.gif

drinks_cheers.gif pas mane ir jau tokia guli. Priekaištų neturiu, galingumas 1600W, su reversu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 03 kovo 2010 - 12:10
QUOTE(nykshtuke @ 2010 03 03, 12:22)
Pas mane Boschas w1501. super dalykas, ypač kai man faršas iš parduotuvės yra nesuvokiamas dalykas.
bet turiu vieną bėdą. ogi pamčiau peiliuką. nežinau iš kur gauti kitą. garantinis servisas sako kad neturi o daugiau net nežinau kur kreiptis. gal turite minčių?

"Blusų turguj" paieškok - visko gali rasti.
Sudeginau Phillips virt. kombaino variklį, lygiai tokį pat radau fantastiškai pigiai baracholkėj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmira @ 2009 10 21, 09:49)
Mes turim Kenwood mėsmalę jau porą metų. Esu begalo patenkinta. Ar mėsytę sumalti, ar dešreles padaryti tik viens du ir yra

Kaip tik esu svarstymuose kokią pirkti..kombainais nusivyliau schmoll.gif , tad viską beveik susipirkau atskirai( blenderį, bulvių tarkavimo mašiną, sulčiaspaudę..) Sesuo taip pat turi Kenwood, visa metalinė, 1600w, jau seniai naudoja ir labai patenkinta..tai panašu, kad ties tokia ir aš apsistosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 02 19, 20:49)
Gal kuri nors turite rusiska elektrine mesmale? Gal galite atsiliepti ir pasakyti pliusus ir minusus. Noreciau info apie siuolaikne mesmale biggrin.gif
KLAUSIU TODEL, KAD KAUNE RADAU VIETA, KUR PARDUODA RUSISKAS IR BALTARUSISKAS MESMALES. Sorry uz dideles raides, cia atsitiktinai. blink.gif

gal galėtumėte išduoti kur ta vieta??? blush2.gif
Atsakyti
Jau turiu ir naudoju rusiska mesmale. Mala tik spek kisti. Kol kas problemu nebuvo biggrin.gif. Parasau visoms, kurioms idomu: as ja pirkau Kauno urmo bazes turguje, zuvies skyriuje yra nedidukas skyriukas. To skyrelio vienoje puseje vaistai, o kitoje buitine technika. Dar ir kaina gerokai sumazino clap.gif. Galit pasakyt, kad cia jus parekomendavo pirkeja, todel ir kainyte t.b. koreguotina. smile.gif. Sekmes!
Atsakyti