QUOTE(mimii @ 2009 12 15, 00:49)
kirpeja Rasa Kazlauskiene siaures miestelyje Per'lain
o idomu, kaip ji plaukus dazo? sugalvojau vel sruogelem dazytis, tai kazin,ar gerai dazo?

QUOTE(mimii @ 2009 12 29, 21:00)
Aciu ,as patenkinta

QUOTE(charisma2121 @ 2009 12 29, 21:18)
o idomu, kaip ji plaukus dazo? sugalvojau vel sruogelem dazytis, tai kazin,ar gerai dazo?

As ejau ten tik kirptis ,nes mano plaukas su kazkokiu ''cherovu''pigmentu ir l sunku isgaut balta spalvyte,gaunuos visada ryzavota

Taip kad manau reiketu pasiskambint ir pasikonsultuot,pas kuria geriau ka butu eit pasidaryt..Nes juk buna ,vienos arkliukas kirpimas ,kitos dazymas, balinimas, ar dar kas...
Pvz ir Stella is SM ..kaip girdejau ,jos arkliukas -baltos spalvytes..man pries metus ji padare nerealiai

aciu, Inguti, uz info
gal rimtai pas Rasa tik kirptis (beje, su kokiais dazais jie salone dazo? ir jeigu sakai, kad Stelos arkliukas baltos spalvos - pas ja dazytis
dilema...

QUOTE(charisma2121 @ 2009 12 30, 10:44)
aciu, Inguti, uz info
gal rimtai pas Rasa tik kirptis (beje, su kokiais dazais jie salone dazo? ir jeigu sakai, kad Stelos arkliukas baltos spalvos - pas ja dazytis
dilema... 

Tai jei jau eiti pas Stella dazytis ,galima ir kirptis pas ja

O apie jos arkliuka girdejau kelis kartus is kitu..O ir as kai atejau tada pas ja ,sakau ,man neima baltai ,o ji sako: o jei man paims-darom ? Sakau -bandom

Inguti, su kokiais stela dazais dazo?
jei kam aktualu - Micha Toni&Guy nebedirba

QUOTE(charisma2121 @ 2009 12 30, 17:03)
Inguti, su kokiais stela dazais dazo?
Uoj pamirsau apie dazus

O Stella ,kaip pamenu ,tai Goldwell ir Kiaune..(maiso..bent jau man taip dare)
aciu, Inguti

QUOTE(special @ 2009 12 30, 17:21)
Na va,

o kur dirba?
QUOTE(special @ 2009 12 30, 17:21)
O kur dabar ji rast? Gerai, kad dar spejau apsikirpt

As neseniai buvau pas Mindauga is Toni&Guy. Tai likau patenkinta Jo darbu. Eisiu dar karta