Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

Inguti , labai džiaugiuosi, kad likote patenkinta rekomenduota kirpėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimii @ 2009 12 15, 00:49)
kirpeja Rasa Kazlauskiene siaures miestelyje Per'lain

o idomu, kaip ji plaukus dazo? sugalvojau vel sruogelem dazytis, tai kazin,ar gerai dazo? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimii @ 2009 12 29, 21:00)
Inguti ,  labai džiaugiuosi, kad likote patenkinta rekomenduota kirpėja smile.gif

Aciu ,as patenkinta 4u.gif .O ir sake atauginsim plaukucius bigsmile.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2009 12 29, 21:18)
o idomu, kaip ji plaukus dazo? sugalvojau vel sruogelem dazytis, tai kazin,ar gerai dazo? g.gif  bigsmile.gif

As ejau ten tik kirptis ,nes mano plaukas su kazkokiu ''cherovu''pigmentu ir l sunku isgaut balta spalvyte,gaunuos visada ryzavota doh.gif ...Tai kai pradejau ten apie tai kalbeti,tai sako ,ju kosmetologes irgi panasi problema,neseniai ja daze ir gavos gerai ax.gif .Tai sakau ,noreciau ir as ,bet kadangi pries swentes buvo pilni uzrasymai , o dazymui gerokai laiko reik skirt ,tai pasikalbejom ,ar as turiu laiko ir mane paeme dazyti kita kirpeja , suderino abi laikus..kirpo Rasa..Daze Laura..Spalva man patinka ,praejo mazai dar laiko ,ziuresiu ar neislys geltonumas greitu laiku...
Taip kad manau reiketu pasiskambint ir pasikonsultuot,pas kuria geriau ka butu eit pasidaryt..Nes juk buna ,vienos arkliukas kirpimas ,kitos dazymas, balinimas, ar dar kas...
Pvz ir Stella is SM ..kaip girdejau ,jos arkliukas -baltos spalvytes..man pries metus ji padare nerealiai wub.gif .Tik ,kad dazymas buvo su augaliniais dazais ,tai greit kazkaip nusiplove.. rolleyes.gif Bet sakau ,ji taip pat labai isgirta cia mamose ax.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu, Inguti, uz info 4u.gif gal rimtai pas Rasa tik kirptis (beje, su kokiais dazais jie salone dazo? ir jeigu sakai, kad Stelos arkliukas baltos spalvos - pas ja dazytis g.gif dilema... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 12 30, 10:44)
aciu, Inguti, uz info 4u.gif gal rimtai pas Rasa tik kirptis (beje, su kokiais dazais jie salone dazo? ir jeigu sakai, kad Stelos arkliukas baltos spalvos - pas ja dazytis g.gif dilema... biggrin.gif

Tai jei jau eiti pas Stella dazytis ,galima ir kirptis pas ja smile.gif .Paskaitykite jos psl paslaugu skyrelyje ,ten visos labai patenkintos smile.gif .As pas ja tik galiukus trumpinau ...
O apie jos arkliuka girdejau kelis kartus is kitu..O ir as kai atejau tada pas ja ,sakau ,man neima baltai ,o ji sako: o jei man paims-darom ? Sakau -bandom ax.gif ..Ir ka-labai liuks gavos 4u.gif(ir dar,kaip tik diena prasidejusios mmm buvo,tik poto tuos prietarus suzinojau ,kad per tas dienas plaukai dazu neima..buciau nesirasius tom dienom,bet kai nezinojau nieko.. doh.gif ..bet mano plaukams tas negaliojo prietaras biggrin.gif ) Kita kart ,jauciu ,dazyt eisiu pas ja vel ,nes man atrodo ir nuo mano naujo dazymo po truputi lys geltonumas g.gif
Atsakyti
Inguti, su kokiais stela dazais dazo?
Atsakyti
jei kam aktualu - Micha Toni&Guy nebedirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 12 30, 17:03)
Inguti, su kokiais stela dazais dazo?

Uoj pamirsau apie dazus doh.gif .Kirpykloje tai net neatkreipiau demesio doh.gif .
O Stella ,kaip pamenu ,tai Goldwell ir Kiaune..(maiso..bent jau man taip dare)
Atsakyti
aciu, Inguti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2009 12 30, 17:21)

Na va, unsure.gif
o kur dirba?
Atsakyti
QUOTE(special @ 2009 12 30, 17:21)

O kur dabar ji rast? Gerai, kad dar spejau apsikirpt thumbup.gif
Atsakyti
As neseniai buvau pas Mindauga is Toni&Guy. Tai likau patenkinta Jo darbu. Eisiu dar karta thumbup.gif
Atsakyti