Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(Inguti @ 2009 12 16, 18:34)
drinks_cheers.gif ta ir norejau pasakyti ,mes nezinom gera ji ar ne..bet jei kisama visur ,tai tolygu reklamai  ax.gif

Nereik kelti cia pavydo scenu, jei jusu giriamos kirpejos maziau, jei manmeistras kelintus metus sugeba itikti savo darbu, tai kodle man gaileti jam gero zodzio???? jums as nesiulau, tiesiog dalinuosi ziniomis, nes pati ant savo kailio esu patyrusi ka reiskia nueiti i prabangu grozio salona, ar zinoma meistra, padaro taip kaip jiem atrodo geriau, neklausia nuomones, pakeicia taip kad tik skirtumas matytusi ir neaisku ar tu to norejai, sumoki uz kirpima 200lt ir sliumpini namo. Tad noriu patarti kitoms, kad kaina ir salono isvaizda ar prabangumas dar nera zenklas, kad ten dirba geriausi meitrai. Svarbu kad as jauciuosi kaip namie ir darbo rezultatais esu laaabai patenkinta. Va smile.gif nepykit merginos, kirpeju visiems uzteks. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif ,
kazkada si tema jau buvo skelbta. Bet jau praejo nemazai laiko.. Nusprendziau pabandyti vel pakviesti Jus padiskutuoti.
Galbut Jus galite patarti, kur Jusu nuomone Vilniuje dirba geros kirpejos stilistes (stilistai). Gyvenu uzsienyje ir grizusi i Lietuva vis lekdavau apsikirpti Vilniuje pas savo megstama kirpeja Kristina (salonas Gatineau). Dabar suzinojau, kad ji laukiasi vaikelio ir nebesugris verysad.gif

Man labai patikdavo, kaip ji kirpdavo. Mane domina tik kirpimas. Kaina iki 150 Lt.

Sugrisiu i Lietuva kovo menesi, tai jeigu ir tektu palaukti kur eileje, tai ne taip jau ir blogai. Juk iki kovo menesio dar yra laiko.

Prasau patarkit, lauksiu Jusu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Livija26 @ 2010 01 07, 15:17)

Galbut Jus galite patarti, kur Jusu nuomone Vilniuje dirba geros kirpejos stilistes (stilistai). Gyvenu uzsienyje ir grizusi i Lietuva vis lekdavau apsikirpti Vilniuje pas savo megstama kirpeja Kristina (salonas Gatineau). Dabar suzinojau, kad ji laukiasi vaikelio ir nebesugris verysad.gif

Siulau ten pat pas Laura apsilankyti...manes ji nera nuvilusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elziukas1984 @ 2010 01 07, 20:53)

aga ir as esu ne karta kirpusis pas Laura thumbup.gif , tik kad man nepatogu vaziuot ten...tad senokai jau ir launkiausi pas ja, dabar einu i Salon +
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2010 01 04, 22:43)
Gavau is Mishos sms ( kadangi buvau jo kliente ) biggrin.gif
Grozio salonas  - My studio, esantis M.Valanciaus g.7
tel 864036034
Misha mirksiukas.gif

Aciu uz info! Mano telefonas yra pasikeites, tai buciau ir nezinojusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elziukas1984 @ 2010 01 07, 18:53)

Labas Elziukas1984,
Gal galetum ka siek tiek daugiau parasyti ax.gif , pvz., kokio ilgio tavo plaukai, garbanoti ar lygus, tankus, stori? Megsti eksperimentuoti ar visada kerpiesi taip paciai? Ar po pirmojo plovimo pavyksta atgauti panasu plauku kritima ar panasia plauku forma, kokia buvo, kai isejai is salono?
As kai issiplaudavau, pafenuodavau ir man taip patikdavo, kad plaukai vel sauniai atrodydavo, neidejus daug pastangu thumbup.gif
As turiu nuotraukyciu su Kristinos kirpimu, tai jei parodyciau, gal pavyktu isgauti toki pat rezultata g.gif
Noreciau, kad buciau patenkinta savo kirpimu, nes kerpuosi tik karta per 6 menesius (finansai ne visada leidzia).
Lauksiu ziniu is taves smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali duoti ,,perlain" kirpyklos tel nr?
Papildyta:
QUOTE(Lahja @ 2010 01 09, 15:37)
Gal kas gali duoti ,,perlain" kirpyklos tel nr?

Radau jau ax.gif
Atsakyti
kas gali pasakyt koks mindaugo is tonyandguy kirpyklos adresas? internete susiradau, bet bijau suklysti smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 01 10, 15:43)
kas gali pasakyt koks mindaugo is tonyandguy kirpyklos adresas? internete susiradau, bet bijau suklysti smile.gif))

mazdaug pries Cili Pilies g. (ar jau ten Didzioji g...) smile.gif nemanau, kad nerasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 10 sausio 2010 - 17:19
a, ten ir galvojau smile.gif tik norėjau pasitikslint, kad nebūtų jokių nesklandumų smile.gif o dar kai lauke taip šalta, tai nesinori žioplinėt smile.gif
Atsakyti
merginos,gal zinot kur Vilniuje dazo su Swarckophf Igora dazais?
Atsakyti
Merginos, gal jau kuri buvote pas Misha jo atidarytoje kirpykloje ? idomu su kokiais daziukais dazo ? nes neapsisprendziu ar likti istikimai Mishai ar eiti pas Mindauga g.gif
gal kuri esate juos abu isbandziusi ir galite palyginti ? biggrin.gif
Atsakyti