koks kirpejas (-a) geriausiai moka parinkti sukuosena pagal veido forma bei bruozus? vis nezinau kokio kirpimo noriu ir kas man tinka...
QUOTE(Indi @ 2009 12 31, 20:25)
As neseniai buvau pas Mindauga is Toni&Guy. Tai likau patenkinta Jo darbu. Eisiu dar karta 

o kur dirba Misha?
QUOTE(special @ 2009 12 29, 18:48)
uz dazyma + kiprima sumoku 300 LT. kirpimas pas ji 120 LT kainuoja, tai reiskia dazymas 180

Papildyta:
QUOTE(special @ 2009 12 30, 16:21)
Ei, negasdinkite ! Man jau dazytis reikia ! o kur dirba Misha ?

QUOTE(Inguti @ 2009 12 30, 00:17)
Aciu ,as patenkinta
.O ir sake atauginsim plaukucius
As ejau ten tik kirptis ,nes mano plaukas su kazkokiu ''cherovu''pigmentu ir l sunku isgaut balta spalvyte,gaunuos visada ryzavota
...Tai kai pradejau ten apie tai kalbeti,tai sako ,ju kosmetologes irgi panasi problema,neseniai ja daze ir gavos gerai
.Tai sakau ,noreciau ir as ,bet kadangi pries swentes buvo pilni uzrasymai , o dazymui gerokai laiko reik skirt ,tai pasikalbejom ,ar as turiu laiko ir mane paeme dazyti kita kirpeja , suderino abi laikus..kirpo Rasa..Daze Laura..Spalva man patinka ,praejo mazai dar laiko ,ziuresiu ar neislys geltonumas greitu laiku...
Taip kad manau reiketu pasiskambint ir pasikonsultuot,pas kuria geriau ka butu eit pasidaryt..Nes juk buna ,vienos arkliukas kirpimas ,kitos dazymas, balinimas, ar dar kas...
Pvz ir Stella is SM ..kaip girdejau ,jos arkliukas -baltos spalvytes..man pries metus ji padare nerealiai
.Tik ,kad dazymas buvo su augaliniais dazais ,tai greit kazkaip nusiplove..
Bet sakau ,ji taip pat labai isgirta cia mamose

As ejau ten tik kirptis ,nes mano plaukas su kazkokiu ''cherovu''pigmentu ir l sunku isgaut balta spalvyte,gaunuos visada ryzavota

Taip kad manau reiketu pasiskambint ir pasikonsultuot,pas kuria geriau ka butu eit pasidaryt..Nes juk buna ,vienos arkliukas kirpimas ,kitos dazymas, balinimas, ar dar kas...
Pvz ir Stella is SM ..kaip girdejau ,jos arkliukas -baltos spalvytes..man pries metus ji padare nerealiai

O kiek dažymas kainavo "Perlain"?
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 01 04, 11:40)
o kur dirba Misha?
Na jei jau kas turit žinių kur dirba Misha dalinkitės...o kaip tik planavau kirptis

QUOTE(Giedruliuke @ 2010 01 04, 15:45)
Na jei jau kas turit žinių kur dirba Misha dalinkitės...o kaip tik planavau kirptis 

Jis atsidarė savo kirpykla

IESKAU KIRPIMO MODELIO VILNIUJE!
Esu "Sukuosenu dizaino" antro kurso studente. Rytoj man kirpimo egzaminas, bet netikejai susirgo mano modelis.
Kirpimas atliekamas nemokamai. Planavau atlikti trumpu plauku kirpima http://3.bp.blogspot.../s1600-h/sa.jpg
Kirpimas butu atliekamas madingas, idomus, tinkantis prie veido bruozu.
Gal kas norite?
867355774
Esu "Sukuosenu dizaino" antro kurso studente. Rytoj man kirpimo egzaminas, bet netikejai susirgo mano modelis.
Kirpimas atliekamas nemokamai. Planavau atlikti trumpu plauku kirpima http://3.bp.blogspot.../s1600-h/sa.jpg
Kirpimas butu atliekamas madingas, idomus, tinkantis prie veido bruozu.
Gal kas norite?

867355774
QUOTE(kotri_ @ 2010 01 04, 16:06)
Jis atsidarė savo kirpykla
Tai gal adresą ar tel.nr. parašytumėt...
QUOTE(La.lune @ 2010 01 04, 16:36)
Rytoj man kirpimo egzaminas, bet netikejai susirgo mano modelis.
Kaip gaila, kad trumpų

[quote=Borzika,2010 01 04, 19:00]
Kaip gaila, kad trumpų
nebutinai trumpai,cia ti mno megstamiausias kirpimo ilgis. Svarbiausia, kad butu stilinga ir kad klientui tiktu.
Kaip gaila, kad trumpų

nebutinai trumpai,cia ti mno megstamiausias kirpimo ilgis. Svarbiausia, kad butu stilinga ir kad klientui tiktu.
ir dar,kas ten davėt Mindaugo nr, tai nežinau ar gražiai pasielgėt:) nes ten jo asmeninis nr, aš paskambinau, labai mandagiai paprašė skambint į kirpyklą ir ten registruotis.. tai pagalvojau, kad reiktų gerbti žmogaus privatumą, o mes čia taip dalinamės asmeniniu nr.. žodžiu, kirpyklos numeris 852609609
aišku jei jis jums pats davė, tai nemano reikalas, bet os, kurios eis pirmą kartą ar pan, geriau šitu numeriu registruotis

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 01 04, 18:40)
ir dar,kas ten davėt Mindaugo nr, tai nežinau ar gražiai pasielgėt:) nes ten jo asmeninis nr, aš paskambinau, labai mandagiai paprašė skambint į kirpyklą ir ten registruotis.. tai pagalvojau, kad reiktų gerbti žmogaus privatumą, o mes čia taip dalinamės asmeniniu nr.. žodžiu, kirpyklos numeris 852609609
aišku jei jis jums pats davė, tai nemano reikalas, bet os, kurios eis pirmą kartą ar pan, geriau šitu numeriu registruotis 

na jo, as nors turejau ta jo asmenini, bet susiradau kirpyklos ir paskambinau. a ka zinai, ka jis ten veikia tuo metu kai skambini

QUOTE(special @ 2009 12 30, 18:21)
Gavau is Mishos sms ( kadangi buvau jo kliente )

Grozio salonas - My studio, esantis M.Valanciaus g.7
tel 864036034
Misha