Jau matau progresa
per 2 savaites maistui tik 115lt
pirkome mesa, pienu produktus, kiausinius, duona, saldumynus
darzoves, vaisia, grybai is sodybos
ziuresim kaip seksis toliau
žinit ką? per dvi savaites maistui tik 75lt
bet čia dėl to, kad vyras ligoninėj,o man su mažium užtenka to, ką randam šaldytuve, dasiperkam tik šiek tiek
užtat saldumynai išsiplėtė iki 50lt
(į ligoninę nešam vis ką nors skanaus
užtat saldumynai išsiplėtė iki 50lt
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 13, 08:15)
morkos įdėk dar
gausis tokie blynai, o padažas iš galvos. Aš dėjau sviesto, grietinės, pomidorų padažo ir česnako
gausis tokie blynai, o padažas iš galvos. Aš dėjau sviesto, grietinės, pomidorų padažo ir česnako
Kiek suprantu, čia viskas su burokine tarka tarkuota
QUOTE(SilRa @ 2009 09 13, 08:21)
bjaurybe, įdomus tavo pasiūlymas, bet matai, cukinijos į mano bulvių blynus šiandien pateks nelegaliai 
QUOTE(marinatas @ 2009 09 13, 08:30)
nu iš pavydo galima apsiverkt
gyvenime tokių neiškepčiau tikriausiai
o svarbiausia nelaimė - nemoku tų blynų apverst 
Vartau paprastuoju būdu - paimu už kraštelių pirštais ir greitai apverčiu
QUOTE(Sophi @ 2009 09 12, 12:03)
Reikia ją nusipirkus labai labai švariai nušveisti iki gryno ketaus arba nudeginti atvira ugnim, o po to visą ištepti plonu sluoksniu karščiui atsparaus aliejaus ir kokią valandą apverstą tuščią kaitinti orkaitėj. Padariau taip ir nė karto prikepusi nebuvo
o koks aliejus karščiui atsparus? prieš kiek laiko ir kur pas baltarusius pirkai keptuvę?
penktadienį parduotuvėj klausinėjausi apie keptuves, tai sakė, kad ketaus kepuves reikia ne stumti, o kelti ant keramikinės kaitlentės. ir dar įdomu, per kiek laiko ji įkaistų ant tokios kaitlentės?
QUOTE(kastonele @ 2009 09 12, 15:51)
buvom vakar grybauti, tai tikrai nepasakyčiau, kad "pilna" grybų
Bjaurybe, puiki fotosesija blynu
As vakar dariau tingini, kainavo tik sviestas (vietoj sausainiu dejau benusibaigianti sakoti), nes daugiau visko turejau. Stingo staciakampeje dezuteje, tai siryt 1/8 pasilikau valgymui, likusi supjausciau ir uzsaldziau ateiciai. Siuo metu (pasidairius saldymo kameroje) netiketus svecius galeciau pavaisinti karstu naminiu obuoliu, trupininiu pyragu arba tinginiu
As vakar dariau tingini, kainavo tik sviestas (vietoj sausainiu dejau benusibaigianti sakoti), nes daugiau visko turejau. Stingo staciakampeje dezuteje, tai siryt 1/8 pasilikau valgymui, likusi supjausciau ir uzsaldziau ateiciai. Siuo metu (pasidairius saldymo kameroje) netiketus svecius galeciau pavaisinti karstu naminiu obuoliu, trupininiu pyragu arba tinginiu
QUOTE(KibirVibir @ 2009 09 13, 10:41)
Siuo metu (pasidairius saldymo kameroje) netiketus svecius galeciau pavaisinti karstu naminiu obuoliu, trupininiu pyragu arba tinginiu 
Obuolių pyragą iškeptą užsišaldei ar paruoštą kepimui? Nes žodis "karštas" privertė susimąstyt...
QUOTE(Rimukas @ 2009 09 13, 11:11)
Obuolių pyragą iškeptą užsišaldei ar paruoštą kepimui? Nes žodis "karštas" privertė susimąstyt... 
Iskeptas ir uzsaldytas
bjaurybe, iš pavydo ir alkio galima ir klaviatūrą nuseiliot, o tai juik nuostolis
QUOTE(SilRa @ 2009 09 13, 08:14)
žinit ką? per dvi savaites maistui tik 75lt
bet čia dėl to, kad vyras ligoninėj,o man su mažium užtenka to, ką randam šaldytuve, dasiperkam tik šiek tiek
užtat saldumynai išsiplėtė iki 50lt
(į ligoninę nešam vis ką nors skanaus 
užtat saldumynai išsiplėtė iki 50lt
bet vaistams turbūt daug išėjo
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 13, 10:21)
buvom vakar grybauti, tai tikrai nepasakyčiau, kad "pilna" grybų
labai daug senų grybų, labai kirmija net ir jauni. baravykai irgi dar rudeniniai neprasidėję.
yra ir senų ir pakirmijusių, bet kiek jaunų, dailių pilna
QUOTE(Sophi @ 2009 09 13, 10:22)
aš ir taip vartau
ir aš neįsivaizduoju kaip gali neišeiti lietiniai
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 13, 11:21)
o koks aliejus karščiui atsparus?
Aš rapsų naudojau, dar žemės riešutų tinka.
QUOTE
prieš kiek laiko ir kur pas baltarusius pirkai keptuvę?
Prieš kokius gerus 2 mėn. Yra Kalvarijų turguj toks etatinis diedukas su ketaus puodais. Praėjusią savaitę praėjau, tai keptuvių lyg ir nebuvo...
QUOTE
penktadienį parduotuvėj klausinėjausi apie keptuves, tai sakė, kad ketaus kepuves reikia ne stumti, o kelti ant keramikinės kaitlentės. ir dar įdomu, per kiek laiko ji įkaistų ant tokios kaitlentės?
Mano dujinė viryklė - nežinau kaip su keraminėm
QUOTE(Sophi @ 2009 09 13, 10:22)
pirštais sakot






