QUOTE(Sophi @ 2009 09 12, 12:03)
Reikia ją nusipirkus labai labai švariai nušveisti iki gryno ketaus arba nudeginti atvira ugnim, o po to visą ištepti plonu sluoksniu karščiui atsparaus aliejaus ir kokią valandą apverstą tuščią kaitinti orkaitėj. Padariau taip ir nė karto prikepusi nebuvo
o koks aliejus karščiui atsparus? prieš kiek laiko ir kur pas baltarusius pirkai keptuvę?
penktadienį parduotuvėj klausinėjausi apie keptuves, tai sakė, kad ketaus kepuves reikia ne stumti, o kelti ant keramikinės kaitlentės. ir dar įdomu, per kiek laiko ji įkaistų ant tokios kaitlentės?
QUOTE(kastonele @ 2009 09 12, 15:51)
jeigu rimtai kas turit galimybę būtinai varykit grybaut, pilna grybų.
buvom vakar grybauti, tai tikrai nepasakyčiau, kad "pilna" grybų

labai daug senų grybų, labai kirmija net ir jauni. baravykai irgi dar rudeniniai neprasidėję.