Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

Jau matau progresa cool.gif per 2 savaites maistui tik 115lt thumbup.gif pirkome mesa, pienu produktus, kiausinius, duona, saldumynus blush2.gif darzoves, vaisia, grybai is sodybos thumbup.gif ziuresim kaip seksis toliau rolleyes.gif
Atsakyti
žinit ką? per dvi savaites maistui tik 75lt bigsmile.gif bet čia dėl to, kad vyras ligoninėj,o man su mažium užtenka to, ką randam šaldytuve, dasiperkam tik šiek tiek ax.gif
užtat saldumynai išsiplėtė iki 50lt g.gif (į ligoninę nešam vis ką nors skanaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 13, 08:15)
morkos įdėk dar mirksiukas.gif
gausis tokie blynai, o padažas iš galvos. Aš dėjau sviesto, grietinės, pomidorų padažo ir česnako ax.gif

Kiek suprantu, čia viskas su burokine tarka tarkuota g.gif

QUOTE(SilRa @ 2009 09 13, 08:21)
bjaurybe, įdomus tavo pasiūlymas, bet matai, cukinijos į mano bulvių blynus šiandien pateks nelegaliai hihihi.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(marinatas @ 2009 09 13, 08:30)
nu iš pavydo galima apsiverkt cray.gif gyvenime tokių neiškepčiau tikriausiai blush2.gif  o svarbiausia nelaimė - nemoku tų blynų apverst doh.gif

Vartau paprastuoju būdu - paimu už kraštelių pirštais ir greitai apverčiu smile.gif
Atsakyti
Bjaurybe, suėmė baltas pavydas dėl blynų lotuliukas.gif , kaip tau tokie gražūs išeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 12, 12:03)
Reikia ją nusipirkus labai labai švariai nušveisti iki gryno ketaus arba nudeginti atvira ugnim, o po to visą ištepti plonu sluoksniu karščiui atsparaus aliejaus ir kokią valandą apverstą tuščią kaitinti orkaitėj. Padariau taip ir nė karto prikepusi nebuvo schmoll.gif


o koks aliejus karščiui atsparus? prieš kiek laiko ir kur pas baltarusius pirkai keptuvę?
penktadienį parduotuvėj klausinėjausi apie keptuves, tai sakė, kad ketaus kepuves reikia ne stumti, o kelti ant keramikinės kaitlentės. ir dar įdomu, per kiek laiko ji įkaistų ant tokios kaitlentės? g.gif

QUOTE(kastonele @ 2009 09 12, 15:51)
jeigu rimtai kas turit galimybę būtinai varykit grybaut, pilna grybų. thumbup.gif


buvom vakar grybauti, tai tikrai nepasakyčiau, kad "pilna" grybų schmoll.gif labai daug senų grybų, labai kirmija net ir jauni. baravykai irgi dar rudeniniai neprasidėję.
Atsakyti
Bjaurybe, puiki fotosesija blynu 4u.gif

As vakar dariau tingini, kainavo tik sviestas (vietoj sausainiu dejau benusibaigianti sakoti), nes daugiau visko turejau. Stingo staciakampeje dezuteje, tai siryt 1/8 pasilikau valgymui, likusi supjausciau ir uzsaldziau ateiciai. Siuo metu (pasidairius saldymo kameroje) netiketus svecius galeciau pavaisinti karstu naminiu obuoliu, trupininiu pyragu arba tinginiu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 09 13, 10:41)
Siuo metu (pasidairius saldymo kameroje) netiketus svecius galeciau pavaisinti karstu naminiu obuoliu, trupininiu pyragu arba tinginiu  bigsmile.gif

Obuolių pyragą iškeptą užsišaldei ar paruoštą kepimui? Nes žodis "karštas" privertė susimąstyt... g.gif



Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2009 09 13, 11:11)
Obuolių  pyragą iškeptą užsišaldei ar paruoštą kepimui? Nes žodis "karštas" privertė susimąstyt...  g.gif


Iskeptas ir uzsaldytas smile.gif O mikrobangeje sildant pavirsta karstu. Su ledais skanus desertas.
Atsakyti


bjaurybe,
iš pavydo ir alkio galima ir klaviatūrą nuseiliot, o tai juik nuostolis lotuliukas.gif
QUOTE(SilRa @ 2009 09 13, 08:14)
žinit ką? per dvi savaites maistui tik 75lt bigsmile.gif bet čia dėl to, kad vyras ligoninėj,o man su mažium užtenka to, ką randam šaldytuve, dasiperkam tik šiek tiek ax.gif
užtat saldumynai išsiplėtė iki 50lt g.gif (į ligoninę nešam vis ką nors skanaus unsure.gif


bet vaistams turbūt daug išėjo verysad.gif
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 13, 10:21)
buvom vakar grybauti, tai tikrai nepasakyčiau, kad "pilna" grybų  schmoll.gif  labai daug senų grybų, labai kirmija net ir jauni. baravykai irgi dar rudeniniai neprasidėję.


yra ir senų ir pakirmijusių, bet kiek jaunų, dailių pilna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 13, 10:22)

Vartau paprastuoju būdu - paimu už kraštelių pirštais ir greitai apverčiu smile.gif

aš ir taip vartau biggrin.gif
ir aš neįsivaizduoju kaip gali neišeiti lietiniai g.gif .ryt darysiu su dešra ir sūriu.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 13, 11:21)
o koks aliejus karščiui atsparus?

Aš rapsų naudojau, dar žemės riešutų tinka.
QUOTE
prieš kiek laiko ir kur pas baltarusius pirkai keptuvę?

Prieš kokius gerus 2 mėn. Yra Kalvarijų turguj toks etatinis diedukas su ketaus puodais. Praėjusią savaitę praėjau, tai keptuvių lyg ir nebuvo...
QUOTE
penktadienį parduotuvėj klausinėjausi apie keptuves, tai sakė, kad ketaus kepuves reikia ne stumti, o kelti ant keramikinės kaitlentės. ir dar įdomu, per kiek laiko ji įkaistų ant tokios kaitlentės?  g.gif

Mano dujinė viryklė - nežinau kaip su keraminėm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 13, 10:22)
Vartau paprastuoju būdu - paimu už kraštelių pirštais ir greitai apverčiu smile.gif


pirštais sakot g.gif nu reiks kokį vakarą paeksperimentuot ax.gif
Atsakyti