Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

QUOTE(fuksė @ 2009 09 11, 13:17)
Berods arba tu, arba OOO imete cionainas recepteli Sonatinos lietiniu su krakmolu. Viska dariau pagal ji, suplakiau mikseriu. Po 40 min. pradejau kepti.... ir keptuve gerai ikaitinau...ir kai sizuoti pradejau diedas bande iskepti... nieko.. tas pats...  verysad.gif
Ot kur velniava, uztat forma koldunams turiu savaitgali liapilinsiu.  biggrin.gif

nu, *****, kas ten tau negerai buvo? g.gif . Turiu šaldytuve 4 dešreles, ryt specialiai užsimaišysiu lietinius, viską pasversiu ir kepsiu. Galėsiu dar ir nufotkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 11, 10:53)
man, kai nereikėjo, tai nekreipiau dėmesio, o dabar radau tik Akropolio maximoje , kitur nei su žiburiu schmoll.gif . Net lenkuose neradau doh.gif
Kauno stoties turguj pas dieduka kur netoli darzoviu stovi visas kalnas koldunu formu, siandien kainos klausiau - 10 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 11, 14:46)
nu, *****, kas ten tau negerai buvo? g.gif . Turiu šaldytuve 4 dešreles, ryt specialiai užsimaišysiu lietinius, viską pasversiu ir kepsiu. Galėsiu dar ir nufotkinti biggrin.gif

Būtinai drinks_cheers.gif lauksim reportažo ir su foto ir su video "Dlia osoba tupix" lotuliukas.gif nes ir man šūds su tais lietiniais gaunasi blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Kai netingiu matuoti produktu, lietiniams vandens ir miltu dedu lygiomis dalimis, pvz.,mano norma yra 700ml stiklainis nuo zirneliu, bet dazniausiai nuo akies dedu, dar 1 arba 2 kiausus ir slakeli aliejaus, viska mikseriu ismaisau, kepu be riebalu, visada pavyksta, kai neturiu po ranka menteles apversti, verciu ore. teslos nelaikau, iskart kepu mirksiukas.gif
Atsakyti
O as paskutiniu metu praktikuoju tesla saldytuve pasilaikyti,priezastis-nesusirenkam vienu metu namie,prie vieno stalo,valgom "pakrikai",o lietiniai skanus tik ka iskepti,jei be idaro,tai tada kiekviena pasikepam kiek norim ir kada norim,ir valgom su kuo norim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 11, 16:48)
O as paskutiniu metu praktikuoju tesla saldytuve pasilaikyti,priezastis-nesusirenkam vienu metu namie,prie vieno stalo,valgom "pakrikai",o lietiniai skanus tik ka iskepti,jei be idaro,tai tada kiekviena pasikepam kiek norim ir kada norim,ir valgom su kuo norim ax.gif

irnesakyk.gif skanūs visokie, aš tešlą šaldytuve palaikau tada, kai per daug jos padarau, arba nespėju iškept.
Šiandien lietinius šildžiau vakarykščius, tiesiog sulankstytus trikampiuku su viduj šiek tiek tarkuoto sūrio, o gabaliuką servelato sutarkavau burokine tarka , pakepinau ir va tokis padažas gavosi. Mums buvo skanu, ir kas nemažiau svarbu- pigu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 11, 08:53)
Taigi vakar bandziau lietinius pagal Sonatinos recepteli - ismeciau keptuve , ispyliau tesla. Psio..... aggressive.gif jokiu lietiniu, aina jie peklan, nieko neisejo.... bash.gif plysta + nuo keptuves atkapot negalejau. Viska dejau, viska pyliau....

Kas kas, bet lietiniai turbūt nėra buvę gyvenime, kad neišeitų - nei plyšta, nei kas...

QUOTE(prieblanda @ 2009 09 11, 12:55)
misliju apie akmens masės arba titano keramikos. kad galėčiau ramiai kepti ir nesvarstyti, ar mano keptuvė nuodija mus ar dar ne, kad nereikėtų po 3 metų pirkti naujos.

Ilgai galvojus nusipirkau baltarusišką špižinę. Išvaizda apyklaikė, bet kepa idealiai. Kaina juokinga smile.gif Sako, kad amžinos.


O jūsiškės koldūninės - tos, kur maži koldūniukai, ar kur didesni išeina? Nusipirkau tą, kur didesniems, bet itin nesužavėjo - geriau patinka tas spaustukas, kur po 1 koldūną reikia daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 11 rugsėjo 2009 - 18:35
Dar klausimėlis - ar bandėt kas šaldyt bulvių košę? Tokią be nieko - tik išvirtos ir sutrintos bulvės. Gal apsimoka išsivirt daugiau, susitrint ir užšaldyt, kad nereikėtų kiekvieną kartą virinėt patiekalams, kur reikia virtų bulvių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 11, 19:33)

Ilgai galvojus nusipirkau baltarusišką špižinę.  Išvaizda apyklaikė, bet kepa idealiai. Kaina juokinga smile.gif Sako, kad amžinos.


Prikepa man prie tokios ,išvežiau į kaimą guli sandėliuke ax.gif
Atsakyti
pas šiandien mergaičių vakaruška, likom vienos, tai lepinamės. Nieko blatno ir nelabai pigu blush2.gif , bet tiesiog greita, ir vaikai patenkinti ir mama laiko sutaupė biggrin.gif . Sausainiai, šokoladas, riešutai 11,52 lt rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 11, 14:35)
- kepiau apie metus, kol dukra su metaliniu šepetuku nepaplovė... doh.gif


nu atžalų kol kas neturim, bet vis tiek žinau, kad jos atlieka "inventorizaciją" vienur ar kitur biggrin.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 09 11, 19:33)
Ilgai galvojus nusipirkau baltarusišką špižinę.  Išvaizda apyklaikė, bet kepa idealiai. Kaina juokinga smile.gif Sako, kad amžinos.


pas mano mamą tokia yra, nedidelė, bet kur kas labiau patinka iš, berods, Žanos pirktą špižinę. tiesiog ne taip žiauriai prikepa, atspari viskam. tinka ir lietiniams kepti wink.gif bet pas mamą dujinė viryklė, su kaitlente tai gali žaisti iki pamėlynavimo su tokiom keptuvėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 11, 14:17)
Berods arba tu, arba OOO imete cionainas recepteli Sonatinos lietiniu su krakmolu. Viska dariau pagal ji, suplakiau mikseriu. Po 40 min. pradejau kepti.... ir keptuve gerai ikaitinau...ir kai sizuoti pradejau diedas bande iskepti... nieko.. tas pats...  verysad.gif
Ot kur velniava, uztat forma koldunams turiu savaitgali liapilinsiu.  biggrin.gif

O i keptuve aliejaus ipylet? Gal per stora blyna padaret? Niekad nededu i miltinius patiekalus krakmolo. Viena karta taip sugadinau varskes apkepa, kazkokia kramtoske isejo.
Atsakyti