Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinas

Ir man ne schmoll.gif
Atsakyti
Viaukt.. Stai tokia reakcija man sukelia toks vardas.
Atsakyti
Man irgi labai grazus vardas Kevinas. Pastebejau jei tik vardas Lietuvoje reciau duodamas vaikuciams tai kazkodel jau uzsienietiskas. As manau, kad visi vardai yra vienodi visame pasaulyje. Mes savo kleckiuka pavadinom siuo vardu ir jis mum labai graziai skamba thumbup.gif . Jei jum patinka koks nors vardas tai ir nereikia kreipti demesio i tai kas ka mano, svarbiausia, kad tau patiktu ir vaikuciui tiktu. Seknes apsisprendziant del vardo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Taistė @ 2009 12 10, 18:27)

O beje labai negrazu taip apie vardus kalbeti. As tai taip neisdrysciau. Jei vardas nepatiktu tai sakyciau, kad nepatinka, o nepradeciau varyt. Labai jau netaktiska schmoll.gif
Atsakyti
Aš savo vaikui tokio neduočiau prie lietuviškos pavardės ( nebent gyvenčiau užsieny ) Išties man jis asocijuojasi su anglo-ameriko kultūra - Kevinas Kostneris, Kevinas Federlainas, pagaliau Kevinas - vaiko vardas iš "Vienas namuose"....Taigi, jis tikrai užsienietiškas.
Atsakyti
O man Kevinas visai gražus vardelis, daug gražesnis už kai kuriuos lietuviškus. Pažinojau vieną Keviną, o jo brolio vardas Adamas, tai man gražiai skambėdavo jų vardai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2009 12 10, 18:27)

lietuvoj ir lietuviukui - tikrai taip. wacko.gif
Atsakyti
Jei tai lietuvė ir renka vardą vaikučiui Lietuvoje, tai parodo, kad mama yra madų vergė ir neturi tautinės savigarbos.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 09 27, 19:34)
lietuvoj ir lietuviukui - tikrai taip. wacko.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(nutė @ 2010 09 27, 19:55)
Jei tai lietuvė ir renka vardą vaikučiui Lietuvoje, tai parodo, kad mama yra madų vergė ir neturi tautinės savigarbos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ne ne ne doh.gif
Atsakyti
Jei tai lietuvė ir renka vardą vaikučiui Lietuvoje, tai parodo, kad mama yra madų vergė ir neturi tautinės savigarbos

o jei duoda vardą Majus, Tajus, Titas, Armandas -- tai jau tautinė savigarba sužydi?
Atsakyti
nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 09 27, 19:36)
Pažinojau vieną Keviną, o jo brolio vardas Adamas, tai man gražiai skambėdavo jų vardai smile.gif

Čia turbūt aiškiai ne lietuvių šeimoje, o tai jau kitas reikalas... g.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 09 10, 01:04-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 10, 01:04)
internete kiek skaiciau,tai kilmingas reiskia bigsmile.gif  4u.gif

Jei taip norisi kilmingo, tada labai gražu Barakas arba Vladimiras blink.gif Kilmingesnių jau nebūna swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti