o man sitas vardukas visai grazus pas mus sarasiuke jis yra yrasytas

QUOTE(sena niekšė @ 2010 09 28, 17:55)
o jei duoda vardą Majus, Tajus, Titas, Armandas -- tai jau tautinė savigarba sužydi?
Titas priklauso prie Lietuvoje įprastų tarptautinių vardų (mūsų tarmėj sakydavo Titusis, kaip ir Romualdas - Romusis, Edmundas - Admusis), XIX a. pab. - XX a. pr. buvo netgi populiarus. Tėveliai dažnai minėdavo kaimynus ir giminaičius šiuo vardu.
Kitais Jūsų paminėtais nei pati vadinčiau, nei kitiems patarčiau.
Gražus vardas, bet nelabai lietuviškas, bet gal tėveliai ir nori tokio, juk šiais laikais vieną dieną esi lietuvis, o kitą jau anglas

Na man dar toks vardas nuo pavardės irgi priklauso, pvz mano draugo pavardė Ambrasas ir man atrodo,kad Kevinas Ambrasas labai gražiai skamba

QUOTE(Elee @ 2010 10 04, 20:51)
Na man dar toks vardas nuo pavardės irgi priklauso, pvz mano draugo pavardė Ambrasas ir man atrodo,kad Kevinas Ambrasas labai gražiai skamba 

QUOTE(jogė @ 2010 10 01, 11:45)
Gražus vardas, bet nelabai lietuviškas, bet gal tėveliai ir nori tokio, juk šiais laikais vieną dieną esi lietuvis, o kitą jau anglas 

Va čia tai sužibėjot.

Ar bent galvojate apie tai, ką rašote? Ar tik žodžiai liejasi laisvai be teksto suvokimo?
QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 05, 10:51)
Va čia tai sužibėjot.
Ar bent galvojate apie tai, ką rašote? Ar tik žodžiai liejasi laisvai be teksto suvokimo?

QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 05, 11:51)
Va čia tai sužibėjot.

Toks jausmas kad pati tik svarbu rašot, o suvokimo tai jokio nerasta, jei tarp eilučių nė bum bum

QUOTE(jogė @ 2010 10 06, 14:27)
Toks jausmas kad pati tik svarbu rašot, o suvokimo tai jokio nerasta, jei tarp eilučių nė bum bum 

na na, paaiškinkit tada toms, kurios nesupranta to jūsų "tarp eilučių".
QUOTE(jogė @ 2010 10 06, 15:27)

Ir koks gi gali būti skaitymas tarp eilučių teiginyje "juk šiais laikais vieną dieną esi lietuvis, o kitą jau anglas"? Aš nespėliosiu. Perskaičiau tai kas parašyta ir kaip parašyta. Norėjot, kad skaityčiau tarp eilučių, reikėjo atitinkamai ir tekstą sukurti.