Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinas

QUOTE(*Dita* @ 2010 10 08, 10:42)
jei jau anglas anglui renka varda, tai kam dometis ar lietuviams jis grazus? biggrin.gif

pritariu. pats vardas man ne labai schmoll.gif
Atsakyti
nea...
g.gif
Atsakyti
Kevinas asociuojasi su Pietų parku smile.gif "Oh no he killed Keny" smile.gif skamba gal ir gražiai, bet vien dėl filmuko savo vaiko taip nevadinčiau...
Atsakyti
QUOTE(fruktozoide @ 2010 10 21, 00:15)
Kevinas asociuojasi su Pietų parku smile.gif "Oh no he killed Keny" smile.gif skamba gal ir gražiai, bet vien dėl filmuko savo vaiko taip nevadinčiau...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD jo jo :DDDDDDDDDD grynai uzsienietiskas, toksbe jokio grozio man :DDD
Atsakyti
QUOTE(fruktozoide @ 2010 10 21, 01:15)

Man tai labiau su "Vienas namuose" biggrin.gif
Atsakyti
nesamone lietuvoj tokie vardai g.gif
Atsakyti
Kevinas Petraitis... keistokokai skambėtų
Atsakyti
Šiaip man šis vardas gražiai skamba, bet nedėčiau savo vaikui gyvendama Lietuvoje ax.gif Per daug svetimas.. Toks maždaug : " mano vaikas kietas, nes jis turi amerikietišką vardą " biggrin.gif čia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Daug nuomoniu, bet man Labai grazus smile.gif
Atsakyti
Nuomoniu,tikrai daug,bet kadangi man sis vardas labai savas,tai man grazus biggrin.gif
Atsakyti
neprisimenu rašiau ar nerašiau į šitą temą, bet vardas man labai patinka. šiaip tai -- krikščioniškas vardas. buvo toks šventas Kevinas.

ir tikrai nesuprantu, ko lietuviai putojasi. o prieš tokį vardą kaip Kasparas niekas neburbuliuoja. kažin kodėl? lietuviškesnis? biggrin.gif
Atsakyti
gal todėl kad vardas wacko.gif? rolleyes.gif
Atsakyti