Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinas

QUOTE(Candela @ 2009 09 11, 20:00)
AS MANAU kad tokius vardus duoda nelabai issilavinusiuose seimose...Kevin'as Jose Antonio,Amanda,Misele,Dzordzas...Daugiause kaimuose ,kadangi ten daug visokiu Jonu,Petru tai matai mandresni nori buti uzdeda Kevinas,Sally (Sale -zinau toki atveji) ir t.t....Nezinau zmones kodel jus taip TROKSTAT atsisakyti savo kulturos,savo saknu ...Tai gi turim tokiu nuostabiu lietuvisku vardu ,tik netingeti paieskoti..O dabar mate jauciu "Vienas namuose" 20 kartu ir pradejo patikti..Kad ir nelietuviska galima,tarkim koki lotyniska ,ar tarptautini...Asmeniska man Kevin'as tai grynu gryniausia Amerika..(Cia buvo MANO asmenine nuomone,nieko nenoriu izeisti)

tikrai su tuo nesutinku doh.gif kodel neissilavinusiose seimose ? nu zinai ,kaip kam..... gal sakyciau atvirksciai netgi .... nu zodziu, kiekvieno yra asmenine nuomone , ir ji gerbiama ....... nesipeskim mirksiukas.gif
bent man tai jau tie lietuviski vardai taip atsibode ! negaliu ....... kas trecias, antras vaikas...... o va biskiuka naujesnis iskart sirdziai miela blush2.gif as nesakau ,kad dabar paimti ir uzdeti varda Izaura , Emanuelis Fernandas, Maribele ir t.t.t..... nors buna ,kad ir tokius uzdeda .................
Atsakyti
QUOTE(Esteltida @ 2009 09 11, 22:16)
o va biskiuka naujesnis iskart sirdziai miela  blush2.gif  as nesakau ,kad dabar paimti ir uzdeti varda Izaura , Emanuelis Fernandas, Maribele  ir t.t.t..... nors buna ,kad ir tokius uzdeda .................

tai Maribelė jau negerai, o Kevinas gerai blink.gif ? Kokia įdomi logika g.gif

o šiaip vardų niekur nededa blush2.gif , nes po to jie gali ir nukrist ir užkrist kur nors: vardais vadina 4u.gif
Atsakyti
jo jo ,pasikabinekim prie taisyklingos lietuviu kalbos ? ka cia apie tuos vardus mes dabar ..... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Esteltida @ 2009 09 11, 23:16)
tikrai su tuo nesutinku  doh.gif  kodel neissilavinusiose seimose ? nu zinai ,kaip kam..... gal sakyciau atvirksciai netgi .... nu zodziu, kiekvieno yra asmenine nuomone , ir ji gerbiama ....... nesipeskim  mirksiukas.gif 
bent man tai jau tie lietuviski vardai taip atsibode ! negaliu ....... kas trecias, antras vaikas...... o va biskiuka naujesnis iskart sirdziai miela  blush2.gif  as nesakau ,kad dabar paimti ir uzdeti varda Izaura , Emanuelis Fernandas, Maribele  ir t.t.t..... nors buna ,kad ir tokius uzdeda .................

"bent man tai jau tie lietuviski vardai taip atsibode ! negaliu ....... kas trecias, antras vaikas......"

Kas trecias kas antras vaikas lietuvisku vardu...HMMMMmmm..kazki kodel?O gal delto ,kad cia LIETUVA?todel zmones ir yra LIETUVISKAIS vardais?
Atsakyti
normalus vardas tas Kevinas. nesuprantu kuom jis gali uzkliut.
kad nelietuviskas?
o ar labai lietuviskas koks nors Benas, Nedas, Robertas? juk labai "amerikoniski" vardai. lotuliukas.gif
vienzo... pripratimo reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Esteltida @ 2009 09 11, 21:39)
jo jo ,pasikabinekim prie taisyklingos lietuviu kalbos ?

taisyklinga kalba - išsilavinimo dalis smile.gif .
Atsakyti
Tragiškas.
Atsakyti
Man grazus.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2009 09 12, 10:45)
taisyklinga kalba - išsilavinimo dalis  smile.gif .

na prie ko čia tavo šis komentaras? Gi kalba eina apie vardus tongue.gif lotuliukas.gif ??

gi ne apie tai kokiose šeimose, kokie vardai "uždedami" ania?? lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Mano drauge gyvena Italijoje, tai sunu pavadino Kevinu, grazu, bet Lietuvoj gyvenant manu kita varda rinkciausi smile.gif
Atsakyti
Maribelė ir Kevinas- vienas kito verti unsure.gif

Nu nejau nėra pas žmones to šešto jausmo,kad jiems patinkantis vardas didžiajai daliai visuomenės skambės lievai, nepriimtinai ir pan.? Apie amerikietiškus aš išvis tyliu, čia jau nonsensas toks, kad .. doh.gif
Man , pvz. patinka vardas Konstancija, nu gražus man nerealiai, betgi aš žinau, kad daug kam nepatiks, per ilgas, gramozdiškas, pačiam vaikui ne kas gali būti , todėl jis ir liktų tik gražus, nevadinčiau juo savo vaiko, nei anūkei nesiūlyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 09 12, 11:15)
na prie ko čia tavo šis komentaras? Gi kalba eina apie vardus  tongue.gif  lotuliukas.gif ??

gi ne apie tai kokiose šeimose, kokie vardai "uždedami" ania??  lotuliukas.gif  tongue.gif

matai, biški neišsilavinus aš, tai neįsigilinau į temą ir paspaminau, kur nereik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ūla: 12 rugsėjo 2009 - 11:59