Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(anciukas. @ 2009 10 07, 18:04)
aciu...  grazios gelytes, papuosimui tikrai tiktu  biggrin.gif
kaskaip nepagalvojau per wikipedia paziureti  blush2.gif

va pvz ką galima iš gubojų pagaminti

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Loreta_geles @ 2009 10 08, 11:29)
va pvz ką galima iš gubojų pagaminti

thumbup.gif
dar paklausiu jusu nuomones, savo puokstei sugalvojau baltas orchidejas su irisais, kaip cia atrodytu? g.gif gal kartais nuotrauku kokiu turite nes niekur nemaciau tokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciukas.: 08 spalio 2009 - 15:13
user posted image
user posted image
user posted image
Sveikutės, o va tokias darau aš jei kam patinka galiu padaryti........ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niufe: 08 spalio 2009 - 16:25
QUOTE(anciukas. @ 2009 10 08, 15:11)
thumbup.gif 
dar paklausiu jusu nuomones, savo puokstei sugalvojau baltas orchidejas su irisais, kaip cia atrodytu?  g.gif  gal kartais nuotrauku kokiu turite nes niekur nemaciau tokios

šiaip mano nuomone viskas priklauso nuo komponavimo, man asmeniškai visos gėlės gražios smile.gif ir visos dera plius minus tarpusavyje, jei gražiai sudėlioji..
Atsakyti
Sveikutes.
Na va parodysiu ir as savo gelytes.Norejau kad visur butu juosteles atlasines,mano puokste buvo su ilga uodega juosteliu,pamergiu su trumputemis.
Mano puokste:
user posted image

Pamergiu puoksteles:
user posted image

Svocios puokste:
user posted image
Atsakyti
o Jums pačiai gražu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 10 12, 01:15)
Sveikutes.
Na va parodysiu ir as savo gelytes.Norejau kad visur butu juosteles atlasines,mano puokste buvo su ilga uodega juosteliu,pamergiu su trumputemis.
Mano puokste:
user posted image

Pamergiu puoksteles:
user posted image

Svocios puokste:
user posted image

Labai jau spalvingos, man per daug
Atsakyti
g.gif Ta kur ant rankos prisegama, niufe, kur įdėjo, tai man tokia idėja labai patinka. Tai yra taip patogu, ji nedidelė, nesunki, nereikia tampytis visur, paduoti kažkam palaikyti. Aš tik tokios noriu thumbup.gif
O Agnulia, tai man visko per daug. Nuotakos, tai ir stambesnių, ir smulkesnių gėlių pilna. Svočios, tikiuosi teisingai supratau, kad ten jos, tas pailgintas galas man rodos nelabai. Gal tokios labiau nuotakai tinkamos, su tokiais galais, kiek esu mačius. O vat pamergių, man gražu, kad gvazdikų thumbup.gif Tik kai nemėgstu daug pacackelių, tei man drugelis ir juostos nepatiko. Nors, kiekvienam savas skonis. mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(something else @ 2009 10 12, 07:48)
o Jums pačiai gražu?  smile.gif

smile.gif+2009 10 12, 08:38-->
QUOTE(saulute smile.gif @ 2009 10 12, 08:38)
Labai jau spalvingos, man per daug

QUOTE(Dieter @ 2009 10 12, 08:42)
g.gif Ta kur ant rankos prisegama, niufe, kur įdėjo, tai man tokia idėja labai patinka. Tai yra taip patogu, ji nedidelė, nesunki, nereikia tampytis visur, paduoti kažkam palaikyti. Aš tik tokios noriu thumbup.gif
O Agnulia, tai man visko per daug. Nuotakos, tai ir stambesnių, ir smulkesnių gėlių pilna. Svočios, tikiuosi teisingai supratau, kad ten jos, tas pailgintas galas man rodos nelabai. Gal tokios labiau nuotakai tinkamos, su tokiais galais, kiek esu mačius. O vat pamergių, man gražu, kad gvazdikų thumbup.gif Tik kai nemėgstu daug pacackelių, tei man drugelis ir juostos nepatiko. Nors, kiekvienam savas skonis.  mirksiukas.gif

Sveiki,
Na man paciai tai labai patiko,spalvu daug todel kad viskas buvo derinama prie kiekvienos sukneles.Sia ideja pamaciau floristikos zurnale, aisku kad nebutinai turi visiems patikti biggrin.gif,manau tas kas megsta minimalistini poziuri mano puokstes baisios lotuliukas.gif. Kiekviena parenka ta diena tai kas jai yra prie sirdies 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnulia: 12 spalio 2009 - 11:31
QUOTE(agnulia @ 2009 10 12, 12:28)
Na man paciai tai labai patiko,

na tai ir svarbiausia drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
o man fainos thumbup.gif tik tos medziagines josteles nepatiko,perdaug ju buvo smile.gif ir svocios nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 10 12, 00:15)
Pamergiu puoksteles:

schmoll.gif
Pamergiu tai graziausios, bet tas drugelis, beveik puostes dydzio viska "uzmusa" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 12 spalio 2009 - 12:57