Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

stai kaip atrode mano ir svocios puokstes kartu wub.gif jo jo zinau kad kuotai kai kam nepatinka biggrin.gif
http://i001.radikal....52b513dc40b.jpg
Atsakyti
Štai manoji puokštė iš oranžinių kalijų, nesigailiu, kad būtent tokią užsisakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2009 10 05, 16:02)
Štai manoji puokštė iš oranžinių kalijų, nesigailiu, kad būtent tokią užsisakiau smile.gif

labai labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif
manoji buvo panasi ax.gif
Atsakyti
Man su pakalnutem visai miela thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2009 10 05, 18:02)
Štai manoji puokštė iš oranžinių kalijų,

aš irgi pasirinkau šią spalvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2009 10 05, 20:11)
Man su pakalnutem visai miela thumbup.gif
user posted image

Tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikol @ 2009 10 06, 12:32)

Tik jos anksti pavasari zydi, o jeigu vestuves vasara, neturesiu tokios puokstes..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2009 10 06, 11:43)
Tik jos anksti pavasari zydi, o jeigu vestuves vasara, neturesiu tokios puokstes..... unsure.gif

Gegužės pabaigoj (per mano gimtadieni smile.gif) tikrai žydi, turbūt galėčiau dėl puokštės vestuvių data pasirinkt biggrin.gif Nu blogiausiu atveju man dar rugiagėlės tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2009 10 05, 19:02)

Labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikol @ 2009 10 06, 11:53)
Gegužės pabaigoj (per mano gimtadieni smile.gif) tikrai žydi, turbūt galėčiau dėl puokštės vestuvių data pasirinkt  biggrin.gif  Nu blogiausiu atveju man dar rugiagėlės tinka smile.gif

o mano vestuves geguzes pabaigoj, nors puokstes is ju neketinu darytis bet buvo sovusi mintis puosti jomis stala, bet drauge atkalbejo, sake, kad bus stiprus kvapas nuo ju, gal kam nepatinka, geriau rinktis kaska neutralaus... kaip jus manote?
Atsakyti
QUOTE(anciukas. @ 2009 10 06, 18:16)
o mano vestuves geguzes pabaigoj, nors puokstes is ju neketinu darytis bet buvo sovusi mintis puosti jomis stala, bet drauge atkalbejo, sake, kad bus stiprus kvapas nuo ju, gal kam nepatinka, geriau rinktis kaska neutralaus... kaip jus manote?

O taip, manau, kad net tuos kuriems pakalnuciu kvapas patinka, per didelis ju kiekis gali pradet erzinti. Karta per gimtadieni gavau keturias pakalnuciu puokstes, pasidejau ofise, ir po poros valandu nebegalejau sedet, reikejo isvedint ir bent pora isnest, o man pakalnuciu kvapas dieviskas, tiesiog jis labai stiprus, tai isivaizduokit kaip butu zmonems, kuriems jis nepatinka rolleyes.gif
Atsakyti
As perziurejau kelis simtus puokstyciu ir visos savotiskai grazios!!! Labai myliu geles!!! Neisivaizduoju, kaip reikes issirinkti...atrodo, jog paprasta...juk tik geles...bet kiek galimu variantu!!! Gal, kai turesiu suknute - bus kazkokia aiskesne vizija...o dabar kaifuoju nuotraukas ziuredama!!!!
Atsakyti