Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(BonyEx @ 2009 09 16, 22:35)
jus geriau pasakykit kodel sia vasara dominavo "varpos"  g.gif

g.gif Geras klausimas. Tai pasirodė po J. Statkevičiaus jubiliejinės kolekcijos 2008 spalio gale, kai paskutinis modelis ėjo baltu kostiumėliu ir nuometu su 'varpom' rankoje, taip atrodė jo nuotaka. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kokosiuke @ 2009 09 15, 19:11)
mano puokste tokia buvo  wub.gif

user posted image

Graži puokštėsmile.gif tik aš rinkčiaus nutrumpintus kotus, bet vis tiek graži:)
Atsakyti
QUOTE(fluitel @ 2009 09 16, 18:30)
o kaip fainai...gal turi netyčia nuotraukėlę,būtų įdomu pažiūrėti ir minčių pasigaudyti,nes jau penktadienį man pas floristę reiks eit 4u.gif

nuotrauku is fotografes dar neturiu, bet keliu pora, kad bent bendras ispudis butu ax.gif
Mano pirma ideja buvo tureti ryskiu gerberu puokste vienspalve. taciau butu buve visko per daug, nes mano pamerges buvo skirtingu spalvu suknelemis wub.gif
galiausiai issirinkau kreminiu roziu ir baltu gerberu puokste:
user posted image
Cia nesimato, bet rozes buvo dekoruotos kristaliukais, kad deretu prie sukneles ax.gif

O 4 pamerges turejo tokias puosktes:
user posted image

Beje, prisegu faila, kuriame ikeltos man labiausiai patikusios puokstes su gerberomis smile.gif Gal pades...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rania: 17 rugsėjo 2009 - 10:13
grazios puokstes
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 16, 22:51)
g.gif Geras klausimas. Tai pasirodė po J. Statkevičiaus jubiliejinės kolekcijos 2008 spalio gale, kai paskutinis modelis ėjo baltu kostiumėliu ir nuometu su 'varpom' rankoje, taip atrodė jo nuotaka.  mirksiukas.gif
user posted image

O man varpos gražu smile.gif ypač su rugiagėlėm
Atsakyti
Superines puokstes kur nuoroda idejo RANIA .Kas nori gerberu tai wub.gif
Atsakyti
aš tai labai norėjau paprastos puokštelės iš kalijų, štai kokią padarė http://public.fotki....hining12/puokt/ likau labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shining @ 2009 09 17, 15:08)
aš tai labai norėjau paprastos puokštelės iš kalijų, štai kokią padarė http://public.fotki....hining12/puokt/ likau labai patenkinta  smile.gif

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 09 17, 13:12)
Superines puokstes kur nuoroda idejo RANIA .Kas nori gerberu tai  wub.gif

man irgi labai grazu gerberos, bet as turbut ju nemaisyciau su kitomis gelemis rolleyes.gif man jos vienos graziau atrodo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shining @ 2009 09 17, 16:08)
aš tai labai norėjau paprastos puokštelės iš kalijų, štai kokią padarė http://public.fotki....hining12/puokt/ likau labai patenkinta  smile.gif

grazi 4u.gif
jei ne paslaptis, kiek kainuoja tokia puokste?
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 17, 14:03)
man irgi labai grazu gerberos, bet as turbut ju nemaisyciau su kitomis gelemis rolleyes.gif man jos vienos graziau atrodo  4u.gif
Papildyta:

grazi 4u.gif
jei ne paslaptis, kiek kainuoja tokia puokste?

kaina sakyčiau gana normali, man atsiėjo 80 lt
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 09 17, 09:06)
grazios puokstes
  wub.gif

Aciu smile.gif

Gerberas maisiau su rozemis del 2 priezasciu: man vien baltos mazesnes gerberos nesiziurejo plius floristes bijojo, kad nenuleiptu.... as geles uzsisakiau 5 dn likus iki vestuviu....
bet tikrai, visos puoksteles gerai laikesi is sventes vieta pasieke sekmingai be vandens nuo ryto ax.gif
Atsakyti
Cia yra puikiu ideju, ypatingai dabar... rudeni... TIESIAI IS MOCIUTES DARZO

paprasta ir nuostabiai grazu wink.gif
Atsakyti