Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

QUOTE(Salne @ 2009 09 16, 22:58)
Gražūs kačiukai.. rolleyes.gif ..

aciuks.gif Salne, Mamuk Indriuk rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytelis...

Turiu paruosusi darbuka,bet cia jo rodyti kaip ir negaliu, nu ale nera dekupazo biggrin.gif ,todel noreciau jus pakviesti i savo namelius,kuriuose nuo vakar jaukiai isikuriau biggrin.gif Mielai prasom CIA Jei truputuka veluosiu,luktelkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 16, 22:33)
baltė atrodo klausė ar nepatamsėjo kai purškiau laku, tikrai ne, nepatamsėjo ir visiškai nepakeitė spalvos.

Čia lebut klausė, man tai viskas kaip ir aišku su šita dežike. smile.gif

Beje, pati nematu nieko blogo, jei ir patamsėja... Juk dažnai tik sutvirtina sendinimo efektą. smile.gif
Atsakyti
Atėjau su nauju darbeliu ax.gif Neklauskit, kodėl būtent toks rinkinukas gavosi, kažkaip susišvietė, kad grįžti namo, sulytą striukę pakabini ant pakabos ir eini gerti karštos arbatos ax.gif
user posted image
Akriliniai dažai, servetėlė, akrilinis lakas.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 11:08)
Atėjau su nauju darbeliu ax.gif Neklauskit, kodėl būtent toks rinkinukas gavosi, kažkaip susišvietė, kad grįžti namo, sulytą striukę pakabini ant pakabos ir eini gerti karštos arbatos ax.gif

Jegele ir mintis super. Tik lietaus as dar kaip nelaukiu....
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 09 17, 11:16)
Jegele ir mintis super. Tik lietaus as dar kaip nelaukiu....

Nu gerai, keičiu scenarijų: grįžti namo saulėtą vakarą, pasikabini švarkelį ant pakabos, pasidarai capucino kavos ir išeini į terasą perversti "Žmonių" biggrin.gif
Atsakyti
sitas varijantas gerenis thumbup.gif
Atsakyti
Žydraake, nu labai šaunus komplektukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 11:08)

QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 11:36)
Nu gerai, keičiu scenarijų: grįžti namo saulėtą vakarą, pasikabini švarkelį ant pakabos, pasidarai capucino kavos ir išeini į terasą perversti "Žmonių"  biggrin.gif

Arba grįžti iš pasivaikščiojimo po pajūrį..pasikabini rankų darbo šiltą megztuką..atsisėdi į minkštą fotelį..priešais židinį..susisuki į pledą..o mylimasis tau atneša skanios aromatingos arbatos puodelį..apklosto tave..o pats nueina užsiimti su vaikais ir paruošti vakarienę..kartu pažadėdamas, kad po vakarienės dar suplaus indus, išpraus ir sumigdys vaikus..prieš tai pasakas paskaitęs..O po to... cool.gif ..
Na tu matai..tavo komplektėlis..priverčia svajoti...reiškias tikrai gerai padirbėjei... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 10:36)
Nu gerai, keičiu scenarijų: grįžti namo saulėtą vakarą, pasikabini švarkelį ant pakabos, pasidarai capucino kavos ir išeini į terasą perversti "Žmonių"  biggrin.gif

thumbup.gif kaip tik ketvirtadienis, laikas "Žmonėms" biggrin.gif
Salne, ar ne per daug įsisvajojai? Juk taip būna tik kine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 17 rugsėjo 2009 - 11:02
Salne wub.gif biggrin.gif
Tęsinys po "po to"... hihihi.gif Tam reikalui man reikia TO SEXY TUALETINIO POPIERIAUS ploja.gif Turiu vieną idėja, bet sexy paveiksliukų turėtoja neatsiliepia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 17, 12:01)
thumbup.gif  kaip tik ketvirtadienis, laikas "Žmonėms"  biggrin.gif
Salne, ar ne per daug įsisvajojai? Juk taip būna tik kine  lotuliukas.gif

O kuom aš prastesnė už kino žvaigždę..??.. biggrin.gif ..O svajonės kartais pildosi.. rolleyes.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 12:18)
Salne wub.gif  biggrin.gif
Tęsinys po "po to"...  hihihi.gif Tam reikalui man reikia TO SEXY TUALETINIO POPIERIAUS ploja.gif Turiu vieną idėja, bet sexy paveiksliukų turėtoja neatsiliepia verysad.gif

Gerai nuskambėjo..."Tam reikalui man reikia to sexy tualetinio popieriaus.." lotuliukas.gif
Atsakyti