QUOTE(Salne @ 2009 09 16, 22:58)
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 16, 22:33)
baltė atrodo klausė ar nepatamsėjo kai purškiau laku, tikrai ne, nepatamsėjo ir visiškai nepakeitė spalvos.
Čia lebut klausė, man tai viskas kaip ir aišku su šita dežike.
Beje, pati nematu nieko blogo, jei ir patamsėja... Juk dažnai tik sutvirtina sendinimo efektą.
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 11:08)
Atėjau su nauju darbeliu
Neklauskit, kodėl būtent toks rinkinukas gavosi, kažkaip susišvietė, kad grįžti namo, sulytą striukę pakabini ant pakabos ir eini gerti karštos arbatos
Jegele ir mintis super. Tik lietaus as dar kaip nelaukiu....
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 09 17, 11:16)
Jegele ir mintis super. Tik lietaus as dar kaip nelaukiu....
Nu gerai, keičiu scenarijų: grįžti namo saulėtą vakarą, pasikabini švarkelį ant pakabos, pasidarai capucino kavos ir išeini į terasą perversti "Žmonių"
sitas varijantas gerenis
Žydraake, nu labai šaunus komplektukas
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 11:08)
Atėjau su nauju darbeliu
Neklauskit, kodėl būtent toks rinkinukas gavosi, kažkaip susišvietė, kad grįžti namo, sulytą striukę pakabini ant pakabos ir eini gerti karštos arbatos
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 11:36)
Nu gerai, keičiu scenarijų: grįžti namo saulėtą vakarą, pasikabini švarkelį ant pakabos, pasidarai capucino kavos ir išeini į terasą perversti "Žmonių" 
Arba grįžti iš pasivaikščiojimo po pajūrį..pasikabini rankų darbo šiltą megztuką..atsisėdi į minkštą fotelį..priešais židinį..susisuki į pledą..o mylimasis tau atneša skanios aromatingos arbatos puodelį..apklosto tave..o pats nueina užsiimti su vaikais ir paruošti vakarienę..kartu pažadėdamas, kad po vakarienės dar suplaus indus, išpraus ir sumigdys vaikus..prieš tai pasakas paskaitęs..O po to...
Na tu matai..tavo komplektėlis..priverčia svajoti...reiškias tikrai gerai padirbėjei...
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 10:36)
Salne, ar ne per daug įsisvajojai? Juk taip būna tik kine
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 17, 12:01)
Salne, ar ne per daug įsisvajojai? Juk taip būna tik kine
O kuom aš prastesnė už kino žvaigždę..??..
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 17, 12:18)
Salne
Tęsinys po "po to"...
Tam reikalui man reikia TO SEXY TUALETINIO POPIERIAUS
Turiu vieną idėja, bet sexy paveiksliukų turėtoja neatsiliepia 
Tęsinys po "po to"...
Gerai nuskambėjo..."Tam reikalui man reikia to sexy tualetinio popieriaus.."