Įkraunama...
Įkraunama...

<<< Dekupažo darbų namučiai >>>

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 09 12, 11:51)
Labiau tiktu sampano taurems su vaisiais toks padeklas  biggrin.gif

o man kava,kakava ir...bandele tongue.gif

Sampano taure ant medinio padeklo schmoll.gif
Atsakyti
Bet vaizdai tai vien su tauremis ir uzrasais sampano cool.gif
Atsakyti
va dabar orituxx super atrodo padeklas. kai uzsendinai, krasciukus patamsinai ir tie mini paraitymai labai gerais isipaise thumbup.gif thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 09 11, 21:33)
cia va mano paprastas darbelis, paprasta ledu dezute, i kuria kaktusus susisodinau.

labai gera ideja thumbup.gif
As pasirodau su savo arbatine Aguonos...
Bandziau visaip paveiksluot bet tikruju spalvu ir sendinimo vistiek neina padaryt kd foto gerai matytusi verysad.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 09 12, 13:32)

Bandziau visaip paveiksluot bet tikruju spalvu ir sendinimo vistiek neina padaryt

Grazi dezute,tik kita kart nusiimk uzsegima-tau bus paprasciau dirbt,ir gelezine dalis liks svari.
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 09 12, 13:32)
labai gera ideja  thumbup.gif
As pasirodau su savo arbatine Aguonos...
Bandziau visaip paveiksluot bet tikruju spalvu ir sendinimo vistiek neina padaryt kd foto gerai matytusi verysad.gif

grazi dezute smile.gif

PADEKLAS nepamenu kieno, tobulas, super, labai grazu.
Atsakyti
orintuxx,nu super padeklas thumbup.gif
Gandriuke,saunuole... thumbup.gif
Atsakyti
Cia mano medinis vokas, kuriame tilps linkejimai ir popieriniai popiereliai.Manau tai idomiau,negu paprastas vokas ax.gif ir kas svarbiausia tai keliu valandu darbo rezultatas.

user posted image
Atsakyti
blink.gif kaip įdomiai krypsta stilius, man patinka IDĖJA thumbup.gif
Atsakyti
sobieska-MO LO DEC thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska, labai įdomiai padarei su intriga, kaip juoda ir balta, geriems tikslams naudoti tuos "popierinius popierėlius- palinkėjimus" ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 12, 15:31)
blink.gif  kaip įdomiai krypsta stilius, man patinka IDĖJA thumbup.gif

Aciu ...galit drasiai ja pasinaudoti user posted image

Pacios
-SPA-SI-BO biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2009 09 12, 15:37)
Sobieska, labai įdomiai padarei su intriga, kaip juoda ir balta, geriems tikslams naudoti tuos "popierinius popierėlius- palinkėjimus" ar ne  biggrin.gif

Nu darydama TAI,tokios minties tikrai negvildenau...bet juk ji akivaizdi...gal istarti tavo zodzius pries atiduodant is ranku i rankas TAI...aciu uz ideja thumbup.gif
Atsakyti