Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(lawanda @ 2007 04 28, 13:16)
Jei neklystu Kvietkauskiene  g.gif . Na jie kartu ir privaciam kabinete dirba "Neliga"

Aš pas ją pataikiau, kai gimdžiau pirmąjį vaikutį. Labai faina gydytoja, jokių priekaištų schmoll.gif Na pas mane viskas sklandžiai ėjosi, be jokių baisybių, turėjau savo akušerę, tai ji atėjo tik "į finalą". Kantriai aiškino viską, po gimdymo labai pagyrė mane už kantrybę blush2.gif Tai nesupykčiau, jeigu ir per antrąjį gimdymą pas ją pakliūčiau.

Gal galima ir man būtų Juršėno tel nr? blush2.gif Ir tuo pačiu, kas rašysite nr, parašykite, prašau, ir tą sumą, kurią davėte ax.gif

Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Gal kas ino kada Jursnas iseina atostogu? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 05 16, 21:33)
man labai smalsu kaip tau sekas su dvynukais?:)ar nesunku? 4u.gif  ax.gif

Nieko, tikrai ne daugiau vargo, nei su vienu.
Mano, kaip sako kitos dvynuku mamos, isskirtinai ramus, tokie vienetai thumbup.gif
Dziaugiuosi daugiau, nei liudziu ar verkiu. Ju ramuma mane pacia vis dar stebina wub.gif
Papildyta:
Jurseno kabinetas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyre: 20 birželio 2007 - 11:00
Sveikos, mamytes,

Kiek zinau, vasara Jursenas neatostogaus. Domejausi pries pora menesiu, nes paciai labai aktualu, gimdymas ne uz kalnu g.gif
O galite pasidalinti patirtimi, kiek reikai ideti i vokeli? Ar tiesiai sviesiai paklausti po gimdymo? Kai kurie gydytojai is tikruju turi "stavkes" ir manau, tai visai teisinga: ir gydytojas nelieka nuskriaustas, ir patiems paprasciau... mirksiukas.gif
Busiu labai dekinga uz info
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke @ 2007 06 26, 23:37)
Sveikos, mamytes,

Kiek zinau, vasara Jursenas neatostogaus. Domejausi pries pora menesiu, nes paciai labai aktualu, gimdymas ne uz kalnu  g.gif
O galite pasidalinti patirtimi, kiek reikai ideti i vokeli? Ar tiesiai sviesiai paklausti po gimdymo? Kai kurie gydytojai is tikruju turi "stavkes" ir manau, tai visai teisinga: ir gydytojas nelieka nuskriaustas, ir patiems paprasciau...  mirksiukas.gif
Busiu labai dekinga uz info

nu kaip galima viesame forume aptarinet vokelius, kas kiek mokejo ir t.t.? Manau kad kai gydytojas paskaitys nuo kedes nuvirs... Tuos dalykus manau per AZ galima aptart... Beto ir gytytojas, (nezinau kaip kiti bet sis) tikrai kainu nenustato....
Atsakyti
Pats nuostabiausias, profesionaliausias gydytojas. Nuoširdžiai jam dėkinga už sūnų. Jei bus antras, tik pas jį gimdysiu thumbup.gif Maniau, kad tokių puikių gydytojų jau nėra Lietuvoj, bet pasirodo klydau thumbup.gif
Atsakyti
Stai ir as pagaliau galiu pasakyti DIDELI ACIU siam nuostabiam GYDYTOJUI!!! thumbup.gif Tikrai gydytojas ir dideles raides!
Ne akimirksniu nepasigailejau apie savo pasirinkima! Labiausiai istrigo zodziai, kai pacioje pabaigoje, issikviepiau stumiant, o gydytojas vis kartojo: "Mazule, tu saunuole, tikrai susitvarkysi!!!" Butent tas fantastiskas zodis "mazule" liks visam gyvenimui! smile.gif

ACIU!!!
Atsakyti
Labai rupestingas gydytojas esu be galo jam dekinga uz savo sunu 4u.gif
Tikrai tie zodziai "mazule, stumk, tu gali" LABAI PADEJO atsirado is naujo jegu stumt, po tokio palaikymo thumbup.gif o jo tikrai reikejo. Antra vaika tik pas ji gimdysiu, dar karta didelis jam aciu 4u.gif

Atsakyti
Busima_mama,bailiuke

ir man ta pati Jursenas sake:"Stumiam mazyle,stumiam" lotuliukas.gif
galvojau as cia viena tokia isskirtine-jo mazyle lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 07 31, 09:33)
Busima_mama,bailiuke

ir man ta pati Jursenas sake:"Stumiam mazyle,stumiam"  lotuliukas.gif
galvojau as cia viena tokia isskirtine-jo mazyle lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

jis turbut kiekvienai taip sako 4u.gif esam visos jo mazyles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As kai antraji dvynuka gimdziau uzpakaliu i prieki ir istariau, kad "Viskas, nebeturiu jegu", Gydytojas teistare: "Nera tokio zodzio". Man patiko jo rami reakcija good.gif Supratau, kad nieko nebus ir visgi reiks pabaigti kaip nors...
Atsakyti
Gimdžiau pas jį, bet nepasakyčiau kad likau labai patenkinta. Kaklelis atsidarė tik iki 7 cm, bet skatinti nebandė, palaukė kelias valandas ir liepė daryti cezario pjūvį. Į operaciją pavėlavo 10 minučių, reikėjo ieškoti jo. Su juo dirbęs anestiziologas padaugino spinalinės nejautros dozę ir pati negalėjau kvėpuoti, nes nejaučiau plaučių, tai uždėjo deguonies kaukę.
diagnozė: kliniškai siauras dubuo, nes vaiko galvutė niekaip negalėjo įsistatyti pati.
O vat akušerė dirbusi su juo man vėliau pasakė, kad galėjau ir pati pagimdyti, jei dar šiek tiek laiko būtų.

Po kiek laiko išsikalbėjus čia forume su viena mamyte, paaiškėjo, kad gimdėme vos valandos skirtumu ir gydytojas skubėjo pas ją į gimdymą, nes ji lankėsi visą nėštumą jo kabinete, o aš tik paskutinius 3 mėn. Tai todėl jis ir skubėjo ir bėgiojo tarp dviejų gimdyklų.

aišku, susiuvo viską gražiai, jokių komplikacijų, tai dėl šito jis tikrai super gydytojas, bet mane iki šiol kankina abejonės, kad tai buvo nereikalingas cezaris, padarytas dėl skubėjimo pas kitą gimdyvę.
Atsakyti