Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

Noraxxx, parašiau į a.ž. mirksiukas.gif Draugė gimdė pas jį 2 vaikučius - atsiliepimai puikiausi 4u.gif
Atsakyti
o gal kas yra gimdes pas si gydytoja dvynukus? Arba gal kam cezari dare - kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Turiu gimdyti vasario viduryje ir nieko neismanau apie susitarima gimdyti pas viena ar pas kita gydytoja blush2.gif Ar dar nebus per velu tartis su siuo gydytoju del gimdymo? blush2.gif
Gal galetumete ir man parasyti i az, kiek mazdaug reikia jam moketi ir keleta patarimu kaip reikia susitarti blush2.gif
Busiu dekinga uz bet kokia info smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 12 28, 14:50)
o gal kas yra gimdes pas si gydytoja dvynukus? Arba gal kam cezari dare - kokie atsiliepimai?

Man darė abu cezarius, galiu minėt šį gydytoją tik geru žodžiu, jokios sumos jis nenustatinėja, sumoki tiek , kiek gali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

gruodžio 19 d. gimė mano mažiukai, darė cezarį. Aš labai patenkinta gyd.R.Juršėnu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai gerai prižiūrėjo po operacijos, nes būtent 3 dienas po operacijos man sunkiausios buvo unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 12 28, 15:50)

Sveika, as gimdziau dvynukus, pirma pati, o antras aprisverte tai skubiai CZ dare. Jau ne karta rasiau kad tikrai labai geras ir rupestingas gydytojas, savo srities specas. gimdymas prasidejo 29 savaite, vaikai labai mazuciai.. bet jis viska atliko puikiai, is gimdyma prieme ir operacija padare. savo kainos jis nesake ir nenorejo imti pinigu, nes jo pamaina buvo, nors ir tariausi.
Kai gimdziau trecia vaika irgi buvo labai rimta situacija nes gimda plyso.. atvyko per 15 minuciu
Atsakyti

Gimdziau pas jį pati: pirma dukryte, antras sunus ejo uzpakaliu į prieki. Viskas čiki. Koks palaikymas ir neišpasakytas ramumas thumbup.gif net ir tokiose įtemptose situacijose. Viskas sėkmingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyre: 29 gruodžio 2007 - 15:12
QUOTE(Supervyre @ 2007 12 29, 16:11)
Gimdziau pas jį pati: pirma dukryte, antras sunus ejo uzpakaliu į prieki. Viskas čiki. Koks palaikymas ir neišpasakytas ramumas thumbup.gif net ir tokiose įtemptose situacijose. Viskas sėkmingai.

na tai ir gerai, man kazkaip ramu del jo tirkai, nors buvau dar tik viena karta, bet tikrai patiko sis gydytojas.
Cia ne i tema - bet - kiek savaiteliu isnesiojai savo maziukus?
Atsakyti
gal kas ir man galite parasyti i az kiek mokejote gydytojui, nes neuzilgo eisiu pas ji, tai nezinau ar paciai tiesiog paklausti, ar kaip g.gif
Atsakyti
Labukas visoms besiruosiancioms gimdyti pas nuostabu daktara R.Jursena. 2007 m. gruodzio 21 d. pagimdziau pas ji savo suneli. Neturiu zodziu, kad galeciau tinkamai apibudinti sio daktaro kompetencija, ramybe, sugebejima priimti teisingus sprendimus. Visa nestuma lankiausi privaciai pas kita gydytoja, neuzsiimancia akuserija. I R.Jursena kreipiausi apie 34 nestumo savaite. Del gimdos miomos sukelusios rimta uzdegima 21 nestumo savaite, vienu metu daktarai prognozavo cezario pjuvio operacija. Ne is vienos pazystamos buvau girdejusi, kad R.Jursenas "turi gera ranka" visokiems kirpimams, siuvimams ir pan. Pas ji ejau su mintimi, kad viskas baigsis Cezariu, taciau situacija apsisuko 180 laipsniu kampu. Augant gimdai mioma nebetrukde, ir gyd.Jursenas pasake, kad nemato jokiu priezasciu Cezario pjuvio operacijai. IKi gimdymo pas si daktara apsilankiau 3 kartus, o ketvirtas kartas baigesi naturaliu gimdymu. Neprireike net epiduro! Uz tai DIDELIS ACIU butent daktarui R.Jursenui. Jis savo ramybe labai teigiamai veikia gimdyves - buvau rami, nes jauciausi esanti patikimose rankose.
Gydytojas, pas kuri gimdziau - labai subtilus, sugebantis suprasti kiekvienos moters psichologija. Del epiduro jis mane truputi "prigavo" - kai pasiskundziau, kad stipresniu saremiu nebeiskesiu (jie kartojosi kas minute, nebuvo nei kada atsikvepti, atsigauti nuo skausmo), pasake, kad anesteziologe dabar pas kita gimdyve ir gales ateiti tik po pusvalandzio. As vien su ta mintim ir kentejau, o kai mazdaug 20 min praejo, jau ir stangos prasidejo. Tada irgi viskas kazkaip greitai vyko - taip greitai, kad 15:00 val atsidusrusi gimdykloje, 18.25 val jau turejau vaikeli! ACIU daktarui R.Jursenui!!!
Atsakyti
Malonu klausytis tokių gerų atsiliepimų - bus daug drąsiau pačiai eit tartis ir gimdyt mirksiukas.gif Galvoju, gal jau eit tartis... g.gif
Atsakyti
Cia siaip nelabai i tema, bet musyu gyd R. jursenas ir politikas C. jursenas, ar jie ne gimines?nu isiziurejus man jie panasus tokie biggrin.gif Cia as siaip del idomumo klausiu...

Kere, o kiek tau laiko?
Atsakyti