Labukas visoms besiruosiancioms gimdyti pas nuostabu daktara R.Jursena. 2007 m. gruodzio 21 d. pagimdziau pas ji savo suneli. Neturiu zodziu, kad galeciau tinkamai apibudinti sio daktaro kompetencija, ramybe, sugebejima priimti teisingus sprendimus. Visa nestuma lankiausi privaciai pas kita gydytoja, neuzsiimancia akuserija. I R.Jursena kreipiausi apie 34 nestumo savaite. Del gimdos miomos sukelusios rimta uzdegima 21 nestumo savaite, vienu metu daktarai prognozavo cezario pjuvio operacija. Ne is vienos pazystamos buvau girdejusi, kad R.Jursenas "turi gera ranka" visokiems kirpimams, siuvimams ir pan. Pas ji ejau su mintimi, kad viskas baigsis Cezariu, taciau situacija apsisuko 180 laipsniu kampu. Augant gimdai mioma nebetrukde, ir gyd.Jursenas pasake, kad nemato jokiu priezasciu Cezario pjuvio operacijai. IKi gimdymo pas si daktara apsilankiau 3 kartus, o ketvirtas kartas baigesi naturaliu gimdymu. Neprireike net epiduro! Uz tai DIDELIS ACIU butent daktarui R.Jursenui. Jis savo ramybe labai teigiamai veikia gimdyves - buvau rami, nes jauciausi esanti patikimose rankose.
Gydytojas, pas kuri gimdziau - labai subtilus, sugebantis suprasti kiekvienos moters psichologija. Del epiduro jis mane truputi "prigavo" - kai pasiskundziau, kad stipresniu saremiu nebeiskesiu (jie kartojosi kas minute, nebuvo nei kada atsikvepti, atsigauti nuo skausmo), pasake, kad anesteziologe dabar pas kita gimdyve ir gales ateiti tik po pusvalandzio. As vien su ta mintim ir kentejau, o kai mazdaug 20 min praejo, jau ir stangos prasidejo. Tada irgi viskas kazkaip greitai vyko - taip greitai, kad 15:00 val atsidusrusi gimdykloje, 18.25 val jau turejau vaikeli! ACIU daktarui R.Jursenui!!!
Mes tampame tuo, apie ka svajojame...