Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(erika_vln @ 2008 01 11, 11:02)
sveikos, gal kas zino, kada gydytojas siemet atostogaus? ar kam ispuole gimdyti, kai gydytojas atostogauja? ka tada siulo daryti... arba jeigu jis tuo metu buna uzsiemes su kitu gimdymu... g.gif

As irgi lankausi Neligoj, bandysiu su Jursenu tartis del gimdymo, tik jis siemet atostogauja nuo kovo 13d., tad nezinau ar spesiu pas ji patekti g.gif , gal koki kita gydytoja pasiulys.

Papildyta:
QUOTE(Putlutė @ 2008 01 14, 14:31)
jie broliai rolleyes.gif
Papildyta:
gal tuo metu kai nekelia ragelio kita gimdyma priimineja g.gif as tokiu sneku labai nesureiksminu,visgi jis daktaras - tikrai uzsiemes zmogus,netgi drisciau teigti,kad jo darbas 24h per para blink.gif  biggrin.gif
man jis buvo super,neturiu jokiu priekaistu thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2008 01 14, 12:31)
jie broliai rolleyes.gif

Geras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2008 01 14, 14:31)
jie broliai rolleyes.gif
Papildyta:
gal tuo metu kai nekelia ragelio kita gimdyma priimineja g.gif as tokiu sneku labai nesureiksminu,visgi jis daktaras - tikrai uzsiemes zmogus,netgi drisciau teigti,kad jo darbas 24h per para blink.gif  biggrin.gif
man jis buvo super,neturiu jokiu priekaistu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2008 01 14, 12:48)
As irgi lankausi Neligoj, bandysiu su Jursenu tartis del gimdymo, tik jis siemet atostogauja nuo kovo 13d., tad nezinau ar spesiu pas ji patekti g.gif , gal koki kita gydytoja pasiulys.

Blogai, man po kovo 13 verysad.gif O čia jau tikri duomenys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 14, 12:52)
Blogai, man po kovo 13  verysad.gif O čia jau tikri duomenys? g.gif

Bliamba man gimdymas kovo 23 dieną numatytas, ir mes kalbėjom kad pas jį noriu, ir panašiai, bet api eatostogas tia nieko nesakė ax.gif
Įdomu, ne per daug jam čia atostogų, rugsėjį Turkijoje atostogavo ax.gif
Atsakyti
O as pas ji tik gimdziau, t.y. viena karta buvau pas ji pries gimdyma Antakalnio ligoninej apziurai, o po to tik per gimdyma susimatem.
Po gimdymo sake, kad po poros men atvaziuociau pas ji, kad apziuretu, ar viskas gerai sugijo.
Tai man dabar iskilo klausimas, ar kas is jusu buvot atsidurus panasioj situacijoj ir ar jam reik uz ta vizita moket.... ar cia kaip ir i gimdymo suma viskas ieina.....
As vaziuosiu pas ji ne i Neliga, o i Antakalni...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 01 14, 11:49)
Aš irgi per šį nėštumą lankausi pas Juršėną ir kaskart išeinu kaip milijoną laimėjus smile.gif Jis taip pakelia nuotaiką, nuramina, viską išaiškina ir parodo, kad net palengvėja. Gimdysiu ne pas jį, o VGN, bet iki kokio 7 mėn. eisiu tik pas jį.

tai jeigu viskas patinka, sutampa "biolaukai", tai kodel ne pas ji gimdysi? g.gif

QUOTE(Putlutė @ 2008 01 14, 12:31)
jie broliai rolleyes.gif

geras bigsmile.gif As sakiau kad man jie panasus smile.gif
Atsakyti
Labas merginos,

buciau labai dekinga uz infomacija i a.z. apie kaineles musu aptariamam gydytojui.
Atsakyti
Jei jau C ir R. Jursenai broliai, tai su laaaabai dideliu amziaus skirtumu, nes C. Jursenui siemet 70
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 01 14, 15:03)
Įdomu, ne per daug jam čia atostogų, rugsėjį Turkijoje atostogavo ax.gif

Zmogus 13metu atostogu neturejo mirksiukas.gif
Atsakyti
O DAR TA NELIGA VEIKIA? g.gif NIEKAIP AŠ TEN NEPRISIKAMBINU, GI KAŽKAIP NEPATOGU IŠ KARTO LĮSTI JURŠĖNUI Į AKIS, AŠ NORĖČIAU TIESIOG PAS JĮ UŽSIRAŠYTI TOJ PRIVAČIOJ KLINIKOJ... ax.gif
Atsakyti
Čia aišku ne į tema kalbėt apie jo atostogas,be tį poilsines tai jie gan dažnai skriado,it tiesiog sutapimas buvo, kad grįžom tuo pačiu lėktuvu iš Turkijos, tai kol bagažus pridavinėjom ir autobusuose, kalbėjom apie keliones.
O kad su tuo Juršėnu broliai tai aš pirmą kart girdžiu, nors mano anyta, pažysta jo mama, kilusios iš vieno krašto, bet niekad nesakė, kad Česlovas jo brolis, ryt patikslinsiu, bet kiek pamenu tai tikrai ne
Atsakyti