Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(rumba @ 2008 01 08, 11:32)
Cia siaip nelabai i tema, bet musyu gyd R. jursenas ir politikas C. jursenas, ar jie ne gimines?nu isiziurejus man jie panasus tokie biggrin.gif Cia as siaip del idomumo klausiu...

Kere, o kiek tau laiko?

Apie giminystes nežinau schmoll.gif 30 sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kere, patarciau bent pasiskambinti i Neliga ir uzsiregistruoti apziurai, nes pas ji diiiideles eiles, nors as kai sekretorei pasakiu kad del gimdymo noriu pakalbeti, tai po savaites man rado vietele thumbup.gif kai nuejau pas ji man buvo 33 sva.Lygiai po savaites pagimdziau wub.gif Dabar ir toliau pas ji lankysiuosi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2008 01 08, 14:19)
Kere, patarciau bent pasiskambinti i Neliga ir uzsiregistruoti apziurai, nes pas ji diiiideles eiles, nors as kai sekretorei pasakiu kad del gimdymo noriu pakalbeti, tai po savaites man rado vietele thumbup.gif kai nuejau pas ji man buvo 33 sva.Lygiai po savaites pagimdziau wub.gif Dabar ir toliau pas ji lankysiuosi wub.gif  thumbup.gif

Gal gali mestelt "Neligos" tel. nr.? ax.gif Tingiu ieškot internete blush2.gif O draugė atostogauja smile.gif
Papildyta:
Jau radau kelis puslapiai atgal:
Neligos kontaktai 2312337
Juršėno mob. 868713263
Atsakyti
Labutis,
gal galetume man parasyti i AZ kainas smile.gif
Aciu labai is anksto 4u.gif
Atsakyti
gal kas galit ir man parasyti del kainu i AZ. Ar privalu kazkokia suma duoti akuserei? bent jau man per pirma gimdyma padejo tik gydytojas, o akusere buvo super nemaloni, isiziojus...
ir gydytojas jai turejo sakyti elemntarius dalykus, tipo nestovek, ta daryk ta daryk... gal jau geriau duoti daugiau pinigeliu gydytojui.... g.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas zino, kada gydytojas siemet atostogaus? ar kam ispuole gimdyti, kai gydytojas atostogauja? ka tada siulo daryti... arba jeigu jis tuo metu buna uzsiemes su kitu gimdymu... g.gif
Atsakyti
visa nestuma lankiausi pas gydytoja Jursena ir galiu pasakyti tik gerus zodzius. Visada tave nuramins ir padrasins, ji del ko nors neramu. Na uz poros savaiteiu turetu musu mazyle gimti, tai nuostabusis daktarelis pasiule aplankyti Antakalnio klinikas, kaip jis sako kad nebutu soko atvaziavus gimdyti:) Paskutniu metu girdejau kalbu kad jis su pacientem susitares priimti gimdymus neatvaziuoja, arba nekelia ragelio, bet nezinau kiek cia tiesos. pasirinkau ji del to nes koleges visos pas ji gimde ir visos buvo patenkintos.
jai jo nebuna;atostogauja arba komandiruotej tai esu girdejus kad savo pacientes perduoda kolegei kuri taip pat dirba ''Neligoj''.
Atsakyti
QUOTE(agnutep @ 2008 01 11, 17:44)
visa nestuma lankiausi pas gydytoja Jursena ir galiu pasakyti tik gerus zodzius. Visada tave nuramins ir padrasins, ji del ko nors neramu. Na uz poros savaiteiu turetu musu mazyle gimti, tai nuostabusis daktarelis pasiule aplankyti Antakalnio klinikas, kaip jis sako kad nebutu soko atvaziavus gimdyti:) Paskutniu metu girdejau kalbu kad jis su pacientem susitares priimti gimdymus neatvaziuoja, arba nekelia ragelio, bet nezinau kiek cia tiesos. pasirinkau ji del to nes koleges visos pas ji gimde ir visos buvo patenkintos.
jai jo nebuna;atostogauja arba komandiruotej tai esu girdejus kad savo pacientes perduoda kolegei kuri taip pat dirba ''Neligoj''.

Išgąsdinai su tuo, kad gali susitarus neatvažiuot unsure.gif Mano draugė kai ruošėsi gimdyti trečią ir jis sužinojo, kad tuo metu negalės priimti vaikučio (neprisimenu, ar atostogos, ar kokia komandiruotė), tai draugę suvedė su Daunoravičium - kolega iš Antakalnio klinikų mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokios kalbos, kad jis neatvaziuoja, jau seniai sklando. Na nezinau, nepanasu man i jo buda. Kiek kartu teko skambint, visada atsako (aiku je ne operacinej). Jis gi nesusiveda pacienciu tel. numeriu, tai nezino kas del ko skambina.
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 11, 17:59)
Išgąsdinai su tuo, kad gali susitarus neatvažiuot  unsure.gif Mano draugė kai ruošėsi gimdyti trečią ir jis sužinojo, kad tuo metu negalės priimti vaikučio (neprisimenu, ar atostogos, ar kokia komandiruotė), tai draugę suvedė su Daunoravičium - kolega iš Antakalnio klinikų  mirksiukas.gif

tai tu nerasi gydytojo, kuris 100% visada atvaziuos. gyditojas siaip irgi zmogus. ir atostogas turi, ir pabaliavoti nori bent kartais, ir tt. skaitau kad cia visai normalu. suprantu, kad tau svarbiausia tavo gimdymas, o ne kazkienos asmeninis gyvenimas, tik kazi ar renkantis gyditoja verta vadovautis kazkur nugirsta zinia, kad gyd neatvaziavo. pasikalbet apie tai tiesiai sviesiai ir bus viskas aisku.
Pati sakai, suvede su Daunoraviciu. Jis irgi puikus gyditojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sakura_murava: 13 sausio 2008 - 11:02
Aš irgi per šį nėštumą lankausi pas Juršėną ir kaskart išeinu kaip milijoną laimėjus smile.gif Jis taip pakelia nuotaiką, nuramina, viską išaiškina ir parodo, kad net palengvėja. Gimdysiu ne pas jį, o VGN, bet iki kokio 7 mėn. eisiu tik pas jį.
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2008 01 08, 12:32)
Cia siaip nelabai i tema, bet musyu gyd R. jursenas ir politikas C. jursenas, ar jie ne gimines?nu isiziurejus man jie panasus tokie biggrin.gif Cia as siaip del idomumo klausiu...

Kere, o kiek tau laiko?

jie broliai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(agnutep @ 2008 01 11, 18:44)

gal tuo metu kai nekelia ragelio kita gimdyma priimineja g.gif as tokiu sneku labai nesureiksminu,visgi jis daktaras - tikrai uzsiemes zmogus,netgi drisciau teigti,kad jo darbas 24h per para blink.gif biggrin.gif
man jis buvo super,neturiu jokiu priekaistu thumbup.gif
Atsakyti