Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

Vakar buvo apziurai pas gyd. Jursena, super zmogus, ramus, viska puikiai isaiskina, parodo...zodziu tikrai visa nestuma vaiksciosiu pas ji, o atejus laikui ir gimdysiu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilchen @ 2008 04 25, 12:39)
Daktaras tikrai profesionalus, dare man cezario pjuvi, randas laabai mazas, tad tikrai didelis jam dekui!Manau , kad tikrai verta tartis, nors neabejoju, kad klienciu jam pakanka:))))

klienciu jam tikrai pakanka irnesakyk.gif kiek kartu as pas ji lankiausi,jam vis skambino ir skambino i mobilu nestukes,vis kazko paklausti,susitikti,gimdyti lotuliukas.gif
ir mane jis prieme,nors visai pagal poliklinikas ir visa kita jam nepriklausiau blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas i AZ galetu parasyti, kiek mokejote ar girdejote, kad reiketu Jursenui moketi uz planini Cezari.
Aciu
Atsakyti
Sveikutes, mamytes,
tik siandien pavyko prisiregistruoti prie sio forumo. Tad iskart uzejau i sia temele ir noreciau padekoti siam gydytojui. As pas ji pries tris menesius gimdziau savo pirmagime. Tai tikrai super profesionalas gydytojas. Viso gimdymo metu aiskino, kas ir kaip vyksta, ramiu tonu nuramindavo. Jau pries gimdyma lankiausi pas ji. Tai tikrai ne tas gydytojas, kuriam pinigai svarbiausia, kai cia anksciau buvo pamineta. Nors as buvau su juo susitarusi del gimdymo, apie jokius pinigus nei kalbos nebuvo. Atliko savo darba puikiai net nezinodamas, ar gaus kazka. Aisku po visko vyras su juo dosniai atsilygino. Taciau, patikekite mamytes, tikrai buvo uz ka. Po gimdymo kiekviena diena ateidavo aplankyti ir manes, ir dukrytes. Tai buvo tikrai malonu. Taciau svarbiausia man, kad jo bendravimo igudziai yra tobuli. Jokios itampos ar nepatogumu su siuo gydytoju nepatyriau. Antra savo vaikeli, jeigu kada nors turesiu, gimdysiu tik pas ji. Nuosirdziai rekomenduoju ir jums pasirinkti si gydytoja, nes tokiu profesionaliu gydytoju Lietuvoje tik vienetai. Gimdyma atsimenu su dziaugsmu, nieko baisaus nepatyriau, nors prisiskaiciusi ivairiausiu temu siame forume, maniau, kad gimdymas skausmingas ir baisus procesas. Sekmes visoms esamoms ir busimoms mamytems!
Atsakyti
as taip pat noriu padekoti gyd Jursenui. penktadieni dare man cezari. Viskas vyko labai profesionaliai, iskaitant ir rupesti bei prieziura po operacijos. Tikrai atidirbo savo gydytojas.
Atsakyti
SMagu girdeti gerus atsiliepimus, as dabar vaikstau pas si daktara i Neliga kabineta, ir gimdysiu pas ji, tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briliantas: 30 gegužės 2008 - 06:46
Sakykit merginos, jei as noreciau susitarti su siuo gydytoju del gimdymo, kuris bus liepos pabaigoje, ar pirmiausia jam skambinti i mobilu telefona, ar atvaziuoti i klinikas ir uzeiti i kabineta. Siaip as jo ir telefono neturiu, bet kadangi tokie geri atsiliepimai, tai noreciau tartis butent su siuo gydytoju.
Prasau dar parasykite, kiek mokejote i az, nes infliacija smile.gif kainos kyla. Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(Aguona9 @ 2008 06 04, 15:41)
Sakykit merginos, jei as noreciau susitarti su siuo gydytoju del gimdymo, kuris bus liepos pabaigoje, ar pirmiausia jam skambinti i mobilu telefona, ar atvaziuoti i klinikas ir uzeiti i kabineta. Siaip as jo ir telefono neturiu, bet kadangi tokie geri atsiliepimai, tai noreciau tartis butent su siuo gydytoju.
Prasau dar parasykite, kiek mokejote i az, nes infliacija  smile.gif kainos kyla. Aciu labai.

as vaiksciojau pas ji i privatu kabineta"neliga" nestumo prieziurai, tai ir susitariau.
Atsakyti
Sveiki!Na kodel tokia paslaptis kiek mokety?????? lotuliukas.gif As irgi ruosiuos pas gimdyti ir visai neisivaizduoju!prisipazinkite pagaliau kas nors kiek duoti(kaina 1000lt, man tai baugina! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(tlana @ 2008 06 07, 18:57)
Sveiki!Na kodel tokia paslaptis kiek mokety?????? lotuliukas.gif As irgi ruosiuos pas gimdyti ir visai neisivaizduoju!prisipazinkite pagaliau kas nors kiek duoti(kaina 1000lt, man tai baugina! nestuke.gif

na nezinau, man tai ne paslaptis. Jei yra kokiu priezasciu kuriu as nezinau dle ko negalima viesai prisipazint kiek mokejai daktarui - tai parasykit man.
Zodziu as daviau 1000 Lt, bet cia pati taip sugalvojau ir taip norejau. Siaip manau nustatytos kainos nera, duosi 500 irgi busi priziureta ne ka maziau. Be to girdejau gandus kad dabar AK jei taries su gydytojune jo budejimo metu taivistiek reik oficialiai moket apie 400, bet sita info reikai pasitikslinti.
Atsakyti
Istikro kas yra siandien tas 1000 Lt ?Juk svarbiausia , kad gimdymas praeitu gerai ir visi butumet sveiki, nes kitu atveju turesi paklot daug daugiau pinigu nervu ir sveikatos. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kamilchen @ 2008 06 08, 08:48)
Istikro kas yra siandien tas 1000 Lt ?Juk svarbiausia , kad gimdymas praeitu gerai ir visi butumet sveiki, nes kitu atveju turesi paklot daug daugiau pinigu nervu ir sveikatos. mirksiukas.gif

siaip tai manau nuo sumos gimdymp sekme nepriklauso....juk daktaras azkaip kitaip staiga neprades atlikineti savo darbo jei gaus 1000, 500 ar visai nieko negaus....
Atsakyti