QUOTE(Mariem @ 2008 03 23, 23:43)
As pernai gimdziua pas Jursena, gimdymas praejo gerai..bet paskui kai nuveze i palata, tai numete kaip malka ir is vis jokios prieziuros nebuvo..tos slauges ten kaip su mesa su mumis elgesi..baisu net priiminti.. man pataline taip ne karto ir nepakeite, sake neturi, kelias dienas kraujose pragulejau, kaip is gimdyklos atveze su tais paiais patalais.. nakti vaikas verke, tai turejau i visas duris belstis maldauti, kad pavirintu ciulptukus, mane is visur isvarydavo, tipo :"cia tau ne namai, kad nakti, tau kazka darytu" zodziu....
kaip keista

as taip pat pernai gimdziau AK,bet mano prisiminimai apie personala silti ir jokiu dideliu priekaistu neturiu

patalyne pakeite kita diena iskart kai paprasiau...tik aisku nepatiko,kad gal 2-3kartus per diena plauna grindis ir tik speji uzmigdyti vaikuti,prigulti,pavalgyti ar knyga paskaityti,girdi jau atvaro sanitare ir taukst taukst per lovos kojas-jau vaikas ir verkia
ligoninej gyvenimas verda diena-nakti,pati pirma nakti nesusitvarkiau su vaikeliu(gulejau is pradziu su moterim kuri pagimde pries laika,tai buvo be vaikelio.mano isprase is palatos nes jai miegot trukdziau

),tai nuejau i naujagimiu skyriu koridoriaus gale,ten man sesute padejo.kol nulekiau iki toleto(gavlojau apsisysiosiu

) sesute dave gliukozes mazyliui ir grize abu lovoj saldziai uzmigom
uzjauciu,kad tau taip nepasiseke su ligonines personalu

as jauciausi puikiai ir Jursenas kasdien mane aplankydavo;)buvau AK 5dienas...
Graži mergina - papuošalas,gera žmona - turtas.