Vakar buvau pas Jursena Neligoje, kovo 13d. jis tikrai isvyksta ir jokiu gimdymu nepriimines, supratau, kad ji pavaduos Kvietkauskiene.
QUOTE(noraxxx @ 2008 02 28, 13:39)
Vakar buvau pas Jursena Neligoje, kovo 13d. jis tikrai isvyksta ir jokiu gimdymu nepriimines, supratau, kad ji pavaduos Kvietkauskiene.
o pas ka jis tokiu atveju siulo kreiptis del gimdymo

[quote=erika_vln,2008 02 28, 22:23]
Atsiprasau neperskaiciau visos temos, bet ...kur Jursenas isvyksta , tiksliau ar gris?
Man reikia issirasyti tabletyciu
, o ir apskritai tik pas ji vaikstau , tai ir klausiu 
Papildyta:
[quote=kakadudelta,2008 02 28, 23:58]
Atsiprasau neperskaiciau visos temos, bet ...kur Jursenas isvyksta , tiksliau ar gris?
Man reikia issirasyti tabletyciu
, o ir apskritai tik pas ji vaikstau , tai ir klausiu 
[/quote]
atsakiau pati sau
, idomu jei nuvaziuociau neuzsirasius ar hormonines tabletes israsytu, gi vaistineje be recepto neparduoda ?

Papildyta:

[/quote]

QUOTE(kakadudelta @ 2008 02 29, 01:05)

gydytojas 03.26 jau dirbs neligoj. tiesiog atostogaus 2 sav.
QUOTE(kakadudelta @ 2008 02 29, 01:05)

gimdziau abu vaikus pas ji,ir per abu nestumus vaiksiojau pas ji i kab.super kolektyvas ir gydytojas.jokiu problemu.visoms savo draugems siulau pas ji lankytis.ramus,santurus ir seip kaip gyd.super. p.s.man irgi drauge parekomendavo pries 7metus.
QUOTE(gordi @ 2008 03 01, 21:24)
gimdziau abu vaikus pas ji,ir per abu nestumus vaiksiojau pas ji i kab.super kolektyvas ir gydytojas.jokiu problemu.visoms savo draugems siulau pas ji lankytis.ramus,santurus ir seip kaip gyd.super. p.s.man irgi drauge parekomendavo pries 7metus.
as irgi ...tik kol kas viena vieninteli , dare cezario pjuvi (kliniskai siauras dubuo) , visus saremius 6 val . buvo palatoje , man tikrai buvo ramu ir saugu !Ir kita vaikiuka jei kada ...tai noreciau pas ta pati gydytoja!
As irgi gimdziau pas Jursiena, Labai geras gydytojas
per visa gimdyma buvo salia, ir po gimdymo ateidavo kiekviena ryta mane apziuret
tik pas ji gimdysiu atra aisku jei jis dar dirbs

Sveikos mergaites, gal galite pasakyti kur yra daktaro Jurseno privatus kabinetas, aciu

QUOTE(Briliantas @ 2008 03 12, 16:30)
Sveikos mergaites, gal galite pasakyti kur yra daktaro Jurseno privatus kabinetas, aciu 

na kabinetas ten gal ir ne jo privatus bet jis ten dirba. Neliga vadinasi, Rudninku gatvej yra. Tikslesnio adreso ir telefono nemoku mintinai, ebt i google ivedus "neliga" tikrai ismes informacija.
As gimdziau pas Jursena pries savite, kovo 7d. Taremes isanksto. Tikrai saunus gydytojas, visa gimdyma buvo salia manes, parinko nuostabia komanda, kai reikejo priimti skubu sprendima, padare labai profesionaliai. Po gimdymo ateidavo kiekviena diena apziureti ir leido anksciau isvykti namo, nes as jau buvo pavargusi nuo ligonines. Labiausiai man patinka, kad jis visada lieka ramus, svelnus, kaip tevas, be jokiu nesamoningu juokeliu ar komentaru. Be to jis ten skyriaus vedejas, del to ir kitas personalas i tave ziuri kitaip. O del ligonines, tai tikejausi baisesnes aplinkos, kaip kitos raso. Is tikruju nera ten taip baisu, iskyrus maisto.
Tikrai gimdyciau pas ji antra karta.
QUOTE(noraxxx @ 2008 03 17, 13:20)
As gimdziau pas Jursena pries savite, kovo 7d. Taremes isanksto. Tikrai saunus gydytojas, visa gimdyma buvo salia manes, parinko nuostabia komanda, kai reikejo priimti skubu sprendima, padare labai profesionaliai. Po gimdymo ateidavo kiekviena diena apziureti ir leido anksciau isvykti namo, nes as jau buvo pavargusi nuo ligonines. Labiausiai man patinka, kad jis visada lieka ramus, svelnus, kaip tevas, be jokiu nesamoningu juokeliu ar komentaru. Be to jis ten skyriaus vedejas, del to ir kitas personalas i tave ziuri kitaip. O del ligonines, tai tikejausi baisesnes aplinkos, kaip kitos raso. Is tikruju nera ten taip baisu, iskyrus maisto.
sveikinu tave su stebukliuku

QUOTE(noraxxx @ 2008 03 17, 13:20)
Pagimdžiau pas ji savo du berniukus, gydytojas tikrai super

galėčiau sakyti tik gerus žodžius