Sveikutes
QUOTE(Dita555 @ 2009 10 10, 19:43)
tai tikrai matosi rezultatas
QUOTE(admirale @ 2009 10 14, 23:08)
Sveiki, tema matau jau apmirus

montvile kaip jums sekasi,stengiuosi vadovautis jusu patarimais, nes labai optimistiskai nuteikete, bet beda tame kad neturiu tiek valios, kiekviena diena sakau kad viskas, susiemu, jokios duonos,saldumynu ir pan, bet neiseina

siaip pastebejau toki dalyka, kad ant desines kojos celiulitas labai matosi, duobutes..

, o vat kaire zymiai grazesne ir lygesne, idomu nuo ko tas priklauso, gal kas zino
as irgi su siokiais tokiais nukrypimais

bet tikrai rezultatas yra

Uzp tarsi kita forma igavo: nukarusiso mases nebera, mase nebe nukarusi, o "stovinti"...nemoku paaiskinti...mano desine irgi atrodo prasciau uz kaire, ji ir storesne, gal todel, kad sirdis kairej, kazkaip su kraujotaka risasi
Papildyta:
QUOTE(baltapuke @ 2009 10 15, 09:09)
o pas man atvirksčiai, dešinė gražesnė

aš nusprendžiau dėl to, kad ji labiau juda, pvz vairuojant, sode darbuojantis ir pan

bet realiai tai nžn nuo ko čia gali priklausyt...sportuojant turėtų susivienodint... Be to, juk nesam idealūs, pvz mano mama vaikystėje buvo susilaužiusi koją, ir nuo to laiko ji visada truputį truputį skiriasi nuo kitos kojos. Aišku, ne taip, kad kitas žmogus pastebėtų, bet mama pastebi

Tai gal ir pas jus buvo kokių nors traumų..?
aha, temelė apmirusi truputį, matyt visos įnirtingai sportuoja ir skaičiuoja ką čia ir kaip valgyt
aš beje, buvau užsivedusi su tais baltymų padidinimais, bet supratau, kad reikia gerai skaičiuoti ir nepadauginti, per daug baltymų ir per mažai angliavandenių irgi negerai! Va pvz straipsniukas, aišku toks lakoniškas labai bet vistiek:
http://www.medicine....e...&strid=5067
Kitur skaičiau, kad per daug baltymų susiję su cholesteroliu ir kraujagyslių kalkėjimu.. Tai irgi nesinorėtų su dieta prisidaryt tokių nesamonių senatvei!
Žodžiu, aš gal su per dideliu entuziazmu puoliau į tą mitybą, dabar pasiskaitysiu geriau ir paskaičiuosiu
beje, rezultatai nors tik 2sav su lyriniais savaitgalių nukrypimais praėjo, šiokie tokie yra. celiulitas gal ir nesumažėjo, bet oda tapo tokia stangresnė,
pilnesnė, nemoku paaiškint...
taip, padidinti baltymu irgi negalima - kepenims kirvis...bet su tokiais kiekiais, kiek maisto mes suvalgom (kcal norma dienai), padidinti beveik neimanoma, nebent visa diena vien zuvi ir kiausius valgyti
vat vat, pati odos mase kitokia
Per ta laikotrapi neatsisakiau nei duonos, nei saldainiu (net tortu), o rezultatai tikrai akivaizdus...todel darau isvada, kad del vieno kito saldainuko tikrai nieko neatsitika, celiulitas formuojasi tada, kai zmogus negauna reikiamu baltymu ir riebalu (naudingu) kieko ir maitinasi pagrinde angliavandeniais, nors ir sveikais (kosem, darzovem, vaisiais). Sveiki produktai dar neuztikrina sveikos mitybos. Racione butinai turi but riebalu ir baltymu - tik tokia mityba galima vadinti sveika
Papildyta:
beje, jau sia savaitele pradesiu versti jo knyga