Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(ZBITKA @ 2009 11 22, 01:49)
o kur cia taip pirkai? bigsmile.gif

yra tokia Martyna parduotuve siauliuose, ten beveik vien rusiska kosmetika parduoda mirksiukas.gif pirma karta kai naudojau tai per daug itraukiau mesytes, kita diena kojos melynem isejo doh.gif dabar jau viskas garai perpratau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 11 22, 12:01)
yra tokia Martyna parduotuve siauliuose, ten beveik vien rusiska kosmetika parduoda mirksiukas.gif pirma karta kai naudojau tai per daug itraukiau mesytes, kita diena kojos melynem isejo doh.gif dabar jau viskas garai perpratau irnesakyk.gif

O gal aliejumi nepasitrynei pries tai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 11 22, 20:52)
O gal aliejumi nepasitrynei pries tai?  lotuliukas.gif

visada trinu, be jo odos itraukt neimano o ir naslysta
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 11 22, 21:21)

Aliejaus reikia tepti tiek, kad taure lengvai slystu, bet ne per daug, kad nuslystu negaledama itraukti odos.
Atsakyti
mergaites, Kalvariju turguj mano vyras pries kokia savaite uz 12lt man tas vadinamas taures nupirko thumbup.gif
nors jis supratimo neturejo nei kas tai yra, nei kurioj vietoj ten rasti, bet kai per pietu pertrauka paskambino ir paklause gal ko is turgaus reikia, tai daug negalvojau lotuliukas.gif
ir rado, gan lengvai kazkokiam kioske. Tad jeigu jis sugebejo rast - rasit bet kuri mirksiukas.gif
dalykas geras ir isbandytas! buvau pries pora metu nusipirkus Klaipedoj, bet per kraustymasi kazkur ikisau ir nerandu doh.gif
dabar vel turiu pagalba sunkioj kovoj biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Vat kas kas, o be bulvių aš niekur, deja. Mėgstu jas visokias, bet kokiam pavidale. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 11 23, 20:46)
4u.gif Vat kas kas, o be bulvių aš niekur, deja. Mėgstu jas visokias, bet kokiam pavidale. biggrin.gif

Ne tu viena, o kugelis, tai wub.gif Ka man daryt, kad as tikra lietuve???
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 11 22, 22:21)

zinau smile.gif siandien dar pries veidrodi apsiziurejau, ant koju jokiu guziuku neber bigsmile.gif bet su uzpakaliuku dar daug dirbti reikes g.gif
Atsakyti
Sveikos, man tai kazkoks siaubas darosi...Kokia silpnavale pasidariau. Is viso valgyti pradejau viska, ko negalima. Saldumynus, ledus, kebabus... Reikia susiimti.
Kai perskaiciau, tai kugelio uzsinorejau smile.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(kumiko @ 2009 11 21, 14:24)
Na galbut nelabai dera.. g.gif

As tai nesivadovauju tuo maisto derinimu smile.gif knygoje radau, kad vaisiuose ir darzovese, koseje esantys "minerals your body uses to metabolize carbohydrates, fat and protein". Iseina, kad maisto derinimas, kai pvz. "angliai be baltymu", ar "angliai be riebalu", yra neteisingas, nes skirtingu grupiu (angl/rieb./balt) maisto produktuose esancios medziagos reikalingos vienai kitai, kad vyktu isisavinimo procesas.

Is savo patirties galiu pasakyti, kad as savo celiulita igijau butent tada, kai pradejau issidirbineti su ta sveika mityba...jei buciau valgius, kaip valgius, galbut, buciau storesne/kudesne, bet celiulito netureciau cool.gif o, kai prasidejo - ta valgysiu, to nevalgysiu doh.gif tada ir atsirado visi "grazumai" doh.gif Kaip antai su bulvem doh.gif paskaiciau kazkur ir isbraukiau jas, kaip didziausia blogi biggrin.gif ...o jos: ir vandeni salina, ir lecitino turi, celiulitinems jos tik i nauda...

kas del baltymu, jo knygoj radau, kad baltymu ne maziau 50 g per diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 25 lapkričio 2009 - 10:14
QUOTE(Dita555 @ 2009 11 24, 13:04)
Sveikos, man tai kazkoks siaubas darosi...Kokia silpnavale pasidariau.  Is viso valgyti pradejau viska, ko negalima. Saldumynus, ledus, kebabus... Reikia susiimti.
Kai perskaiciau, tai kugelio uzsinorejau smile.gif

as vel susiemiau, biski pakoregavau kai ka:
raso, vaisiu 3 k per diena, bet vienas kartas - mazas obuolys, ar apelsinas, ar puse-kriauses, ar banano, arba meliono- 1 puodelis meliono kubeliais ir t.t.
Su darzovem t.p.- 4 kartai, bet 1 kartas= ½ puodelio svieziu darzoviu, ½ bulves ir t.t.
Ryziu 1/3 stiklines ir t.t.
Svarbu ivairove smile.gif
Papildyta:
maisto piramide
user posted image
kaip matote, vaisiai ir darzoves piramides apacioje, atrodytu, ju turi buti daugiausiai, bet taip nera- 1 karto kiekis/norma visai ne bliudas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 25 lapkričio 2009 - 10:55
Sveikos biggrin.gif
valios ka nors daryti ir man uztenka vos keliom dienom, bet nuolat domiuosiu, o gal kas isras koki stebukla lotuliukas.gif
Vat ka siandien delfyje radau:
Pasigaminkite anticeliulitinį muilą
Muilas, kurio sudėtyje yra kavos, alyvuogių aliejaus ir jūros druskos, panaikina suragėjusį odos sluoksnį, ją tonizuoja, padaro švelnią, padeda kovoti su celiulitu. Skamba viliojamai? Jei turite laiko ir noro, jį pasigaminti nesunku ir pačioms.
Reikės: dviejų puodų tokio dydžio, kad vienas tilptų į kitą; tarkos muilui sutarkuoti; formelių muilui, šaukšto; guminių pirštinių; marlinės kaukės ir apsauginių akinių (tiks ir nuo saulės).
Ingredientai: 2 muilo po 90 g (geriausiai tinka vaikiškas) gabalėliai, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, 100 ml karšto virinto vandens, 4 šaukštai kavos tirščių, 3 šaukštai rupios jūros druskos.

Gaminimas
1. Pasiruoškite vietą, kurioje gaminsite muilą. Stalą apdenkite plėvele. Užsidėkite kaukę ir akinius. Jie reikalingi tam, kad muilo “dulkės” neerzintų akių ir kvėpavimo takų.
2. Stambia tarka sutarkuokite muilą. Į didesnįjį puodą iki pusės pripilkite vandens, pastatykite ant viryklės ir palaukite, kol vanduo įkais. Tuo metu muilo tarkius suberkite į mažesnįjį puodą, supilkite aliejų.
3. Mažąjį puodą įstatykite į didįjį, kuriame vanduo turi būti užviręs. Pamažu maišykite muilą šaukštu, vis įpildamos po nedaug karšto virinto vandens. Jeigu nepavyko išvengti gumuliukų, sugrūskite juos grūstuve. Masė turi būti vientisa.
4. Į masę sudėkite kavos tirščius ir jūros druską. Kruopščiai viską išmaišykite (ne trumpiau nei 3 minutes).
5. Muilui gaminti skirtas formeles sutepkite alyvuogių aliejumi. Rankomis arba šaukštu į jas sudėkite gautą masę, gerai suspauskite.
Paprastai kambario temperatūroje muilas džiūsta 2-3 dienas.

Tik.... amzinas klausimas, ankstesnese temose "n" kartu aptarinetas - apie kokius kavos tirscius cia kalba? jau panaudotus, po isgertos kavos, ar tiesiog malta kava dar is pakelio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makra: 26 lapkričio 2009 - 19:34