Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(hilin @ 2009 11 12, 13:28)
4u.gif Montvile ištrink nuotrauką arba sumažink, visą temą iškraipė

Aš seku jau 3temelę, bet Montvilės dietų niekaip neperkandu biggrin.gif  Reikia turėt stiprią valią, o kai vyrui gamini kiekvieną dieną mėsą tai negali atsispirti. lotuliukas.gif

oi, nebegaliu jau sumazinti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Dita555 @ 2009 11 12, 19:09)
Bet tai ir gerai! Pagal Montviles teorija butent mesa ir reikia valgyti.

drinks_cheers.gif geriausiai liesa,tik as pati mesos labai retai, man skaniau zuvis, vistiena smile.gif
Atsakyti
Tai dabar jau nebesuprantu tiek perskaičius ar vaisius valgyt ar mėsą?
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2009 11 13, 11:44)
Tai dabar jau nebesuprantu tiek perskaičius ar vaisius valgyt ar mėsą?

butina- ir vaisiai, ir mesa. Tik tiek, kad vaisiai nera jau tokie nekalti, kaip atrodo, jie turi daug angliu, ir cia svarbu norma. Pvz,man reikia 120 g (ne procentu) angliu per diena, viename vidut obuolyje yra ~ 25g angliu, kituose vaisiuose irgi panasiai, kazkada jau buvau surasius temoj. Angliu perteklius, nesvarbu, ar tai pyragai, ar vaisiai (ju tik nauda skirtinga) pirmiausiai ir atsideda kaip atsargos. Todel negalima valgyti daug vaisiu ir sakyti, kad cia sveika, naudinga ir pan. schmoll.gif o mesyte - geriau balta, raudonos vengti, taip raso jis smile.gif
Papildyta:
ir del to zodzio "daugiau" g.gif visos mes ji skirtingai interpretuojam, jei "daugiau baltymu", tai tik tuo atveju, jei ju mazai vartojam is viso, pvz tiems kas pagrinde minta miltiniais, vaisiais, mesos mazai vartoja, bet tai nereiskia, kad reikia pastoviai suvartoti 100g baltymu, kai norma nesportuojanciam yra ~50g baltymu per diena doh.gif sportuojancio organizmas, negaudamas baltymu, ima ji is kitu vidaus organu, todel ta, kuri sportuoja ir valgo pagrinde vaisius, noredama atsikratyti celiul, zaloja savo organizma (gali ir negriztamai suzaloti) cool.gif Tas pats ir su vaisiais: zodzio "daugiau" interpretacija visai ne tokia, kaip, kad dabar visur skalambija doh.gif negalima pamirsti pagrindinio maisto ir inikti i vaisius vietoj jo.. "daugiau" patariama tiems, kurie is vis vaisiu nevalgo(o tokiu yra labai daug), arba valgo labai labai retai (pvz mano vyrui, tevui per prievarta reikia kisti biggrin.gif )..padaugint nei baltymu, nei riebalu, nei angliu -negalima. Yra proporcijos ir jokiu daugiau, ar maziau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 13 lapkričio 2009 - 11:38
Sveikos, as sportuojanti mergina, bet turinti celiulito. Taigi jau kokias 3 savaites bandau sveikai maitintis, bet mane domina, kiek ko reiketu suvalgyti, kad nebutu per mazai arba per daug. Kiekviena ryta suvalgau varskes ir viena virta kiausini, stengiuosi valgyt daznai, bet po nedaug. Valgau vistiena (butinai su kokia darzove, pvz., pomidoru), zuvi (retai), anksciau valgydavau daug vaisiu, dabar suvalgau viena obuoli per diena, isgeriu puse litro kefyro ir leidziu sau kartais suvalgyt kokia viena bandele arba gabaliuka pyrago smile.gif Man idomu dar, kaip su kefyru...labai ji megstu, galeciau iskart litra isgert, bet bijau, kad nepakenktu organizmui smile.gif O gal veltui as nuogastauju smile.gif
Sioks toks rezultatas matosi (minus 2 cm nuo uzpakalio), bet celiulitas vis dar gasdina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ibieililiai @ 2009 11 14, 00:47)
Sveikos, as sportuojanti mergina, bet turinti celiulito. Taigi jau kokias 3 savaites bandau sveikai maitintis, bet mane domina, kiek ko reiketu suvalgyti, kad nebutu per mazai arba per daug. Kiekviena ryta suvalgau varskes ir viena virta kiausini, stengiuosi valgyt daznai, bet po nedaug. Valgau vistiena (butinai su kokia darzove, pvz., pomidoru), zuvi (retai), anksciau valgydavau daug vaisiu, dabar suvalgau viena obuoli per diena, isgeriu puse litro kefyro ir leidziu sau kartais suvalgyt kokia viena bandele arba gabaliuka pyrago smile.gif Man idomu dar, kaip su kefyru...labai ji megstu, galeciau iskart litra isgert, bet bijau, kad nepakenktu organizmui smile.gif O gal veltui as nuogastauju smile.gif
Sioks toks rezultatas matosi (minus 2 cm nuo uzpakalio), bet celiulitas vis dar gasdina smile.gif

sveika smile.gif
tai ne 3 savaiciu darbas, tikiu, kad greiciausiai celiul galima atsikartyt ne anksciau nei per 3 men, jei susimt labai labai rimtai, bet as pati nesu tokia drausminga, dar ir motyvacija silpnoka - dar nevasareja biggrin.gif o cia ir yra didzioji matematika biggrin.gif - ka valgyt, kad nebutu nei per daug, nei per mazai. Man tai padeda tokia taisykle: ryte angliai (vaisiai, kose), priespieciams- baltymai (kaiusiniai, sojos pupeles, moliugu seklos), diena- riebalai (zuvis, mesa su darzovem), vakare baltymai (varske, jogurtas, kefyras ir pan.) smile.gif kai isivedi aiskia tvarka, ka kada valgyt yra zymiai lengviau, tuo paciu, tokia tvarka suteikia ir sotumo jausmo visai dienai, gali valgyt po mazai: bet nesijausi alkana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 11 14, 11:28)
sveika smile.gif
tai ne 3 savaiciu darbas, tikiu, kad greiciausiai celiul galima atsikartyt ne anksciau nei per 3 men, jei susimt labai labai rimtai, bet as pati nesu tokia drausminga, dar ir motyvacija silpnoka - dar nevasareja biggrin.gif o cia ir yra didzioji matematika biggrin.gif  - ka valgyt, kad nebutu nei per daug, nei per mazai.  Man tai padeda tokia taisykle: ryte angliai (vaisiai, kose), priespieciams- baltymai (kaiusiniai, sojos pupeles, moliugu seklos), diena- riebalai (zuvis, mesa su darzovem), vakare baltymai (varske, jogurtas, kefyras ir pan.) smile.gif kai isivedi aiskia tvarka, ka kada valgyt yra zymiai lengviau, tuo paciu, tokia tvarka  suteikia ir sotumo jausmo visai dienai, gali valgyt po mazai: bet nesijausi alkana smile.gif

Na, as, matyt, naivuole, tikejausi, kad greit pranyks bigsmile.gif Nors nera jis stipriai matomas, bet vis tiek jokio malonumo ji turet smile.gif
Aciu uz patarima, bandysiu pritaikyt 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal galit kas pasakyti kuo skiriasi LIMFODRENAŽINIS nuo vakuminio...
noriu eiti ta bjaurybe isinaukinti, tai man limfodrenazini masaza...
Kazin geras jis,veiksmingas g.gif
aciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aura&Andrius: 15 lapkričio 2009 - 20:36
QUOTE(Aura&Andrius @ 2009 11 15, 21:32)
sveikutes,
gal galit kas pasakyti kuo skiriasi LIMFODRENAŽINIS nuo vakuminio...
noriu eiti ta bjaurybe isinaukinti, tai man limfodrenazini masaza...
Kazin geras jis,veiksmingas  g.gif
aciu...

paziurekit internete pagal pavadinima "Jaunatves namai" ten labai aiskiai aprasyta kas yra kas mirksiukas.gif .

Nieko nereklamuoju, tik kaik azkada panasios info ieskojau - cia radau skirtumus cel naikinimo budu.

Sekmes!
Atsakyti
labai naudingi pratimai tiesiog kilnojimai koju, pritupimai ir t.t.elementariai tai darant ryte ir vakare kad ir po 50k. kiekvienai kojai bei karta i menesi laikantis baltymu dietos - jau po keliu men(kasdienio darbo su savimi ryte ir vakare uztruksit po 15min) ir savaites dietos - celiulitas net labai zymus bus beveik nematomas, aisku, kad isnyktu reikia daug dirbti ir pastoviai, bet pradzia gali but tokia visai nesudetinga, elementari.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai jau bebuvau i tema uzsukusi ax.gif Norejau parasyti ir cia, kad paslaugose paskelbiau prieskaledine akcija liposazui, pamaniau, kad aktualu toms, kurioms galeciau padeti numesti viena kita centimetra mirksiukas.gif Akcija, liposazas I ir II zona tik 110 Lt. + dovana veido masazas su kauke, jei idomu, prasome i AZ, siai savaite dar turiu laisvu vieteliu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveika pradingusi, visai nebeužsuki čia, ar tiek darbo turi? Būčiau ėjus į masažą, bet piniginės storis neleidžia, o dar sesija prasideda. Gerų tau klientų. bigsmile.gif
Papildyta:
biggrin.gif tai taip bet valgom ir keptą mėsą, o pilvas augą, ir celiulitas nemažėja. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hilin: 18 lapkričio 2009 - 11:41
QUOTE(hilin @ 2009 11 18, 12:39)

biggrin.gif tai taip bet valgom ir keptą mėsą, o pilvas augą, ir celiulitas nemažėja. biggrin.gif

na juk vienos mesos tai nevalgot. dar valgot darzoves, dar bulves/ kose, o gal dar ir padazu uzpilate. ir o dieve celiulitas nemazeja doh.gif

as is pradziu sakydavau, kad valgau sveikai. pagrinde salotas tik pamirsdavau, kad mano salotos su majonezu, kuris nieko gero neduoda, o kaloriju turi daug biggrin.gif
Atsakyti