As nisipirkau tas gumines taures, bet jos baisiai kietos. Ar ir jusu kietos?

QUOTE(KERERA @ 2009 11 27, 14:10)
kietos, bet isitepus aliejum ir itrauku odos slysta gerai

QUOTE(KERERA @ 2009 11 27, 13:10)
Labai kietos neturėtų būti, gal taip tik atrodo kol neįgudusi ranka, o sukietėja jos po kurio laiko masažinant, tai tada reikia pakeisti naujomis.
QUOTE(naura14 @ 2009 11 28, 13:19)
Labai kietos neturėtų būti, gal taip tik atrodo kol neįgudusi ranka, o sukietėja jos po kurio laiko masažinant, tai tada reikia pakeisti naujomis.
man po masazavimu kokios buvo tokios ir liko, nei dar labiau sukietejo, nei suminkstejo

QUOTE(deisse @ 2009 11 28, 15:01)
man po masazavimu kokios buvo tokios ir liko, nei dar labiau sukietejo, nei suminkstejo 

O kiek laiko masazuoji jau jomis?

QUOTE(naura14 @ 2009 11 28, 17:18)
gal 1.5 menesio kiekviena diena po 30min. antros net nejudinau

QUOTE(deisse @ 2009 11 28, 17:04)
o kaip rezultatas?
QUOTE(deisse @ 2009 11 28, 18:04)
Kazkur radau parasyta, kad keisti reikia kas 3 menesiai, nes sukieteja, bet man asmeniskai atlaike apie puse metu, o po to jau dirbti su ja nebegalejau, nes labai kieta buvo.. O ranka jau kaip ir igudusia turiu

Sveikos
ta taure gulejo pas mus kokius 4 metus, mama zinau ja nuadodavosi, o man nepavykdavo vis krisdavo ji, neturejau kantrybes su ja zaisti, bet snd kazkaip vel as ja pasiemiau prisitepiau palmiu aliejum ir masazavau ir visai sekmingai uzkaitinau leskas
norejau paklausti kokia poza jus masazuojates?stovedamos?guledamos?sededamos?Ir kiek zinau reikia kazkaip vedzioti tik i virsu?Tai jus uzcedad i virsu ir vel is apacios?man kazkaip patiko nenuimant ratais sukineti....taciau kaip efektyviau?

QUOTE(angelicious @ 2009 11 30, 23:10)
Sveikos
ta taure gulejo pas mus kokius 4 metus, mama zinau ja nuadodavosi, o man nepavykdavo vis krisdavo ji, neturejau kantrybes su ja zaisti, bet snd kazkaip vel as ja pasiemiau prisitepiau palmiu aliejum ir masazavau ir visai sekmingai uzkaitinau leskas
norejau paklausti kokia poza jus masazuojates?stovedamos?guledamos?sededamos?Ir kiek zinau reikia kazkaip vedzioti tik i virsu?Tai jus uzcedad i virsu ir vel is apacios?man kazkaip patiko nenuimant ratais sukineti....taciau kaip efektyviau?

Reikia vesti i virsu, kad butu limfos tekejimo kryptimi, o galima daryti ivairius judesius, zigzaginius, kelianciuosius, spiralinius ir pan. O efektyvu visaip
rezultatu dziaugiuos, po masazo koja visa tokia uzkaitus buna
celiulito tikrai apmazejo. masazuoju sededama visaip ir aukstyn - zemyn, ir ratais taure sukineju :)nenuimu taures

sveikos.
neskaičiau, gal kas ir minėjo jau, bet, mano žiniomis, labai padeda masažai su medumi. juos reikia daryti ~ 3 mėn.
Papildyta:
ir dar, norėjau paklausti apie tas taurės..
kai kur girdėjau, kad merginos naudoja stiklines, na.. kaip senovėj tokios buvo ant nugaros statyt berods..
o jos taip pat padeda?

neskaičiau, gal kas ir minėjo jau, bet, mano žiniomis, labai padeda masažai su medumi. juos reikia daryti ~ 3 mėn.

Papildyta:
ir dar, norėjau paklausti apie tas taurės..
kai kur girdėjau, kad merginos naudoja stiklines, na.. kaip senovėj tokios buvo ant nugaros statyt berods..

o jos taip pat padeda?