Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas V tema

QUOTE(Leidaa @ 2009 12 03, 09:56)
O tas anticeliulitines - ne molines ir ne stiklines - galit parodyt? Įkelt nuotrauką?

Kazkada siame forume jau buvo rodytos. Iveskite i google "plastikines masazo taures", parodys vaizdeliu smile.gif
Ten ir mano molines yra.

user posted image

Kol dar neturejau, bandziau su tom stiklinem, kur ant nugaros dedavo nuo persalimo. Bet ten yra toks rezelis nedidelis nelygumas, tai braizydavo nemaloniai oda. Dar teko matyti, kad paprasta nedideli stiklaini naudoja. Bet namu salygomis geriausiai plastikines.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2009 12 03, 11:42)
Kazkada siame forume jau buvo rodytos. Iveskite i google "plastikines masazo taures", parodys vaizdeliu smile.gif
Ten ir mano molines yra.

user posted image

Kol dar neturejau, bandziau su tom stiklinem, kur ant nugaros dedavo nuo persalimo. Bet ten yra toks rezelis nedidelis nelygumas, tai braizydavo nemaloniai oda. Dar teko matyti, kad paprasta nedideli stiklaini naudoja. Bet namu salygomis geriausiai plastikines.

Ačiū 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau plastikines - galvoju užsakyt http://rytuzenklai.l...uklingos_taures
Tik kaina su pristatymu gausis 25-27 Lt. Gal eisiu dar pasižvalgyt parduotuvėse g.gif

radau tokias pat už 17,5 su nemokamu pristatymu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidaa: 03 gruodžio 2009 - 17:29
vat ir mano tokios pacios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 12 03, 18:52)
vat ir mano tokios pacios 4u.gif

Tai gerai smile.gif Keliuose puslapiuose tos pačios nuotraukos, ta pati firma taures gamina. Užsakiau. Lauksiu. Per 2 darbo dienas maksimum turi būt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2009 12 03, 20:03)
Tai gerai  smile.gif  Keliuose puslapiuose tos pačios nuotraukos, ta pati firma taures gamina. Užsakiau. Lauksiu. Per 2 darbo dienas maksimum turi būt bigsmile.gif

aliejuko iskart nusipirk 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
jungiuosi ir as prie jusu ax.gif
noriu bandyt su tom taurem,ieskaus dabar kur ju gaut g.gif
o celiulita iveikiau beveik,menesi laiko dariau spaudimus su medumi,tai rezultatai akivaizdus buvo ax.gif tik skausminga,todel bandysiu su taurem,dar sedmenis noriu padailint blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamita @ 2009 12 04, 15:31)
sveikos 4u.gif
o celiulita iveikiau beveik,menesi laiko dariau spaudimus su medumi,tai rezultatai akivaizdus buvo ax.gif  tik skausminga,todel bandysiu su taurem,dar sedmenis noriu padailint blush2.gif  ax.gif

sveika prisijungus 4u.gif
aš vakar užsisakiau tas taures per internetą
dar negavau. galiu atsiųsti nuorodą. gal geraiau po to kai gausiu. ax.gif rašo, kad per dvi darbo dienas nemokamai pristato. manau, vėliausiai bus antradienį
Atsakyti
QUOTE(Lamita @ 2009 12 04, 16:31)
sveikos 4u.gif
o celiulita iveikiau beveik,menesi laiko dariau spaudimus su medumi,tai rezultatai akivaizdus buvo ax.gif  tik skausminga,todel bandysiu su taurem,dar sedmenis noriu padailint blush2.gif  ax.gif

kokie cia spaudimai su medumi smile.gif noreciau pabandyti. niu taures taip pat nemaloniai nuteikia. ypac kai vidine slaunu puse masazuojama blink.gif
Atsakyti
Na as ne lt suo metu gyvenu tai kazin ar man atsius g.gif
Bandysiu cia pasiieskoti ax.gif
O spaudimus tai dariau medu su aliejuku,ir su ranka spaust problemines vietas ir greit atsokt,labai skaudu gaunasi,medus prilimpa prie kuno.. doh.gif kas antra diena,15 kartu thumbup.gif man padejo thumbup.gif
tik as labai jau nemegstu kai skauda lotuliukas.gif man MB kas antra vakara pats primindavo ir darydavo ax.gif
jei netingit isbandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
medu sumaisyti su aliejuku ir deti ant sausos odos? g.gif
Atsakyti
mano mama tai tas taures nupirko tam podhales turguje, ar kaip jis ten vadinasi, net nezinau , prie stoties kur randasi biggrin.gif
Atsakyti