Imbieras - geras dalykas, aš jį saugau šaldiklyje: prireikia - atitirpinu ir naudoju, antraip jis kažkodėl greit supelija
Dažniausiai vištieną gamindama naudoju, į pyragus įtarkuoju, arbatą darau.
Nors vasarai jau
ate ate, galiu pasiūlyt gaivinančio gėrimo receptuką

Ginger beer (imbierinis alus pagal J.O.)
1/2 litro gazuoto mineralinio vandens
1 citrinos sultys ir žievelė
nedidelė imbiero šaknis
2 šaukštai
muscovado arba rudojo cukraus
Imbiero šaknį sutarkuok, suberk cukrų, išmaišyk. Įspausk citriną, įdėk jos žievelę, užpilk mineraliniu vandeniu. Išmaišyk ir paragauk: jei mažai cukraus pasaldink. Po penkiolikos minučių gėrimą nusunk (aš išmečiau tik žievelę, kad gėrimas neapkarstų, o imbierą palikau). Atšaldyk arba įmesk ledukų. Labai gaivu.