nu reiks pasiskambint.
benexere man pasirode kiek skurdokas pasirinkimas, nelabai turi priemoniu problematiskesnei odai
. Manau jei dirbciau su kunu - tada taip, bet veido proceduroms vien sios kosmetikos neuztektu (cia tik mano nuomone, ivertinus mano atliekamas proceduras).
Be to siek tiek nepatogu, kad jie neturi tiesioginio atstovo Vilniuje.

Be to siek tiek nepatogu, kad jie neturi tiesioginio atstovo Vilniuje.
jei nepaslaptis ko butent tau truksta. nes man atrodo kaip tik yra tai ko reik kasdieniniam darbu. o spa proceduras visada rinkciaus kitos kosmetikos, nors jie turi eterinius aliejus, taigi galima zaisti. as dabar dirbu su biodroga, man ten kazko truksta, nors yra produktu nemazai, bet kazkas netaip. man atrodo cia priklauso nuo kiekvienos kosmetologes ir jos atliekamu proceduru.
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 09 23, 11:24)
jei nepaslaptis ko butent tau truksta. nes man atrodo kaip tik yra tai ko reik kasdieniniam darbu. o spa proceduras visada rinkciaus kitos kosmetikos, nors jie turi eterinius aliejus, taigi galima zaisti. as dabar dirbu su biodroga, man ten kazko truksta, nors yra produktu nemazai, bet kazkas netaip. man atrodo cia priklauso nuo kiekvienos kosmetologes ir jos atliekamu proceduru.

na kainos tai aisku ne annos lotan, bet palyginus kaip ir visos LT +/- kiek teko paskutiniu metu dometis kosmetikom, klientams kainos visur vienodos. o man dabar svarbu ne tik kaina bet ir kokybe ir naturalumas.
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 09 23, 11:51)
na kainos tai aisku ne annos lotan, bet palyginus kaip ir visos LT +/- kiek teko paskutiniu metu dometis kosmetikom, klientams kainos visur vienodos. o man dabar svarbu ne tik kaina bet ir kokybe ir naturalumas.
sorry, parasiau, bet istryniau.. nes labai jau "pipiru" prirasiau... nemanau, kad busiu suprasta

QUOTE(Dusele @ 2009 09 23, 13:10)
1. nelabai supratau sito pasakymo
.. Kainos klientams skiriasi smarkiai net ir kosmetologiu, dirbanciu su ta pacia kosmetika, priklauso nuo n skirtingu faktoriu. Jau nekalbu apie kainu skirtumus provincijoje ir Vilniuje. taigi labai neprotinga yra lyginti kaina ir kokybe, tiek kosmetikos, tiek pacios proceduros atlokimo.
2.O del tavo pasakymo "man dabar svarbu ne tik kaina bet ir kokybe ir naturalumas", na... neisizeisk (nemegstu vyniot zodziu i vata, tokia jau esu) - man tai atsiduoda siokia tokia poza.. Nei labdara, nei altruizmu cia niekas neuzsiimineja. Tiesiog tas atlygis turi buti nustatomas proto ribose abiems pusems priimtinom slaygom ir tiek.

2.O del tavo pasakymo "man dabar svarbu ne tik kaina bet ir kokybe ir naturalumas", na... neisizeisk (nemegstu vyniot zodziu i vata, tokia jau esu) - man tai atsiduoda siokia tokia poza.. Nei labdara, nei altruizmu cia niekas neuzsiimineja. Tiesiog tas atlygis turi buti nustatomas proto ribose abiems pusems priimtinom slaygom ir tiek.
1. As snekejau apie klientinius produktus

2. aisku labdara neuzsiimu. bet vis del to norisi, kad klientas sumokejes uz procedura matytu rezultata, nes pinigai nemazi. ir kad tikrai tas kainos ir kokybes santykis atitiktu realybe. todel ir ieskau optimalaus varianto tiek sau tiek klientui. bet visgi norisi atsizvelgt daugiau i kokybe, nemanau, kad ji turi kainuot beprotiskus pinigus. jei butu mano valia dirbciau tik su zolelem, tiksliau tai mano svajone.
Papildyta:
pagavau vistiek, manau viskas yra normalu tai ka parasei. daugybe klientu nesupranta is kur tokios kainos gal vertetu zinot. kaip man neseniai viena mergaite pareiskia, kad kosmetologe but yra vaiku zaidimas. nieko moket nereik, tik nuplesiam paskutinius marskinius nuo klientu. vat tas tai mane nuzude.
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 09 23, 12:23)
man neseniai viena mergaite pareiskia, kad kosmetologe but yra vaiku zaidimas. nieko moket nereik, tik nuplesiam paskutinius marskinius nuo klientu. vat tas tai mane nuzude.
tai gana daznas poziuris manau ne tik kosmetologijoj.. bet as nekreipiu demesio - neturiu tikslo "pakeisti pasauli"

Aciu dievui, beveik nesusiduriu su zmonem, kuriems kiltu klausimu kodel kaina vienokia ar kitokia. Paradoksas, bet buna, kad atvirksciai, darau didele nuolaida, tai is klienciu sulaikiu zodziu "nu ka jus.. taigi ir jums reikia kazkiek uzsidirbt".. Tai va kiek zmoniu - tiek istoriju..

O ir tuos purkstaujancius del "paskutiniu marskiniu" as dalinai patesinu

Linksmas tas gyvenimelis vis tik, kai pasigilini...

tikrai tiesa. o toks mastymas tik todel, kad pas mus zmoniu darbas labai daug metu buvo neivertinamas taip kaip turetu but. jei butu normalus atlyginimai, tokiu minciu net nekiltu. visi lygina pagal save.
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 09 23, 12:56)
tikrai tiesa. o toks mastymas tik todel, kad pas mus zmoniu darbas labai daug metu buvo neivertinamas taip kaip turetu but. jei butu normalus atlyginimai, tokiu minciu net nekiltu. visi lygina pagal save.

o tu 1978 gimimo ar cia tik siaip skaiciai?

gimimo
pagalvojau, kad kasmet keist nicko skaiciu neapsimoka.

QUOTE(raganiukė78 @ 2009 09 23, 13:07)
mes vienmetes