malonu
as dar gimus tokia raganiska valpurgijos nakti

Sveikos, Benexere naudoju pigesnems veido proceduroms, mane visai tenkina ju pasiula. Kauke aknes pazeistai odai tai isvis superinis dalykas, dar kremukai ypac jautriai odai labai liuks ir paakiu kremukas, tonikas ir pienelis. Esu dirbus su Germaine de Cappucini, tai Benexere man labiau patinka. Ir kvapukai malonus, neikyrus. Germaino tai labai patinka programos. Tik brangu.
O del kainos proceduru, tai jeigu klientas kazka sakytu, tai galima pasakyti proceduros savikainos kaina, jeigu jinai pvz 80 lt, o tu imi 120, tai ar cia labai daug uzsidirbi dirbdama valanda ar daugiau? Jie supranta. Tik viena karta man reikejo tai aiskinti. Dar ateina ir praso nuolaidu. Jau taip laikai minimuma, kokia cia dar nuolaida... Isivaizduoja, kad kainos iskeltos. Neiskeltos, savikaina auksta...
O del kainos proceduru, tai jeigu klientas kazka sakytu, tai galima pasakyti proceduros savikainos kaina, jeigu jinai pvz 80 lt, o tu imi 120, tai ar cia labai daug uzsidirbi dirbdama valanda ar daugiau? Jie supranta. Tik viena karta man reikejo tai aiskinti. Dar ateina ir praso nuolaidu. Jau taip laikai minimuma, kokia cia dar nuolaida... Isivaizduoja, kad kainos iskeltos. Neiskeltos, savikaina auksta...
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 23, 16:14)
Dar ateina ir praso nuolaidu. Jau taip laikai minimuma, kokia cia dar nuolaida... Isivaizduoja, kad kainos iskeltos. Neiskeltos, savikaina auksta...
Manau, kad su tokiais dalykais visi susiduria. Tarkim, man dar nebuvo atveju, kai po masažo dėl kainos derėtųsi, nes kai klientai pamato, kaip aš dirbu, jiems praeina noras derėtis. O va dėl Reiki iniciacijų būna derėjimosi...Man pasako: taigi čia Dievo dovana, kaip tu gali už tai pinigus imti? Taip ir norisi atsakyti- duona taip pat Dievo dovana, bet maximoje man jos niekas už dyka neduoda...
Dėl mainų. Tai kuri vilnietė kosmetologė už nugaros masažą mano veidą apžiūrėtų ir patartų, ką daryti su mažiausiomis išlaidomis? O jei su visa procedūra, galiu ir viso kūno masažą padaryti

na galim ir mes tartis.
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 09 23, 16:54)
na galim ir mes tartis.
Tai tarkimės

atsiusiu kontaktus az
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 09 23, 18:59)
atsiusiu kontaktus az
Dėkui.
Kaip manot, ar tinka medus veidui? Šiandien pasidariau sau medaus masažą, tai pagalvojau jūsų atsiklausti, ar galima ir veidą tepti medum ir taip pasiplekšnoti, kaip plekšnoju kitas kūno dalis, darydama medaus masažą.
galima tik labai svelniai. as sekmadieni eidama i pirti issitepiau skruostus. ir kaip nekeista, jie man nekaito.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 23, 19:13)
Dėkui.
Kaip manot, ar tinka medus veidui? Šiandien pasidariau sau medaus masažą, tai pagalvojau jūsų atsiklausti, ar galima ir veidą tepti medum ir taip pasiplekšnoti, kaip plekšnoju kitas kūno dalis, darydama medaus masažą.
medaus kauke veidui puikiai tinka, taciau medaus masazas - ne. Taigi geriau svelniai istepk veiduka (tik ne aplink akis) ir palaikyk 10-15min (gali maisyti su aliejum, manau tu kaip masaziste tikrai isilasinsi kokybisko, tai neakcentoju situ niuansu). Nuplauk siltu vandeniu velgi netempdama, o "istirpindama"

QUOTE(Dusele @ 2009 09 24, 12:09)
medaus kauke veidui puikiai tinka, taciau medaus masazas - ne. Taigi geriau svelniai istepk veiduka (tik ne aplink akis) ir palaikyk 10-15min (gali maisyti su aliejum, manau tu kaip masaziste tikrai isilasinsi kokybisko, tai neakcentoju situ niuansu). Nuplauk siltu vandeniu velgi netempdama, o "istirpindama"
. Ir aisku pabaigoj butinai - kremas, nepalik veido be apsaugos po kaukes.

Dėkui.
Kartojat- kremai, kremai, apsauga, apsauga...Man įdomu, ką mūsų lietuvaitės darydavo, kai nebuvo jokių kremų ir apsaugų? Nemanau, kad jos taip jau nieko ir nenaudojo, tik kiaulių šėrimu rūpinosi

anksciau nebudavo tokio smogo, dulkiu (gatves automobilio). oras buvo svaresnis. maistas naturalesnis.o kur dabar dar saules sustiprejes poveikis. todel joms nelabai ir aktualu budavo, bet aisku, kad kazka ir darydavosi.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 24, 13:46)
Dėkui.
Kartojat- kremai, kremai, apsauga, apsauga...Man įdomu, ką mūsų lietuvaitės darydavo, kai nebuvo jokių kremų ir apsaugų? Nemanau, kad jos taip jau nieko ir nenaudojo, tik kiaulių šėrimu rūpinosi

na, Raganiuke jau paaiskino, visiskai sutinku.
O musu proseneles irgi nebuvo apsileidusios - kiekviena ju papasakotu apie savus metodus, savus receptus.. Daug kas aisku is gamtos, is darzu - nieko blogo tame nematau, juk reiktu ivertinti ir tuomet buvusias salygas.. Giliai kaime gyvenanciai moterytei, kuri turi tokius "lobius" salia namu ir dabar nedrisciau siulyt jokiu prabangiu kremu

Oro, vandens, maisto tarsa, saules akyvumas - didziausi odos priesai.
O maximali dauguma soliariumu lankytoju - potencialios kosmetologu/dermatologu klientes ateinanciu 10metu laikotarpyje.
Vaizgante, gal gali pasidalinti patirtim del masaziniu alieju? Kas tavo manymu yra geriausia veido masazui? Aliejus? Masazinis kremas? Emulsijos? Pagal ka juos renkiesi? Kaip ivertini kokybe?

Ar uzsiimi tik kuno ar ir veido masazu? Butu labai idomu isgirsti kitokia nuomone..