QUOTE(raganiukė78 @ 2009 09 21, 07:33)
beje styx kremukai nera visiskai naturalus.
Kuo remiantis? Kosmetika iki 2% sintetikos, konservantu laikoma naturalia, kiek zinau, jeigu ten ju yra. Ka nors negero apie STYX zinai? Eteriniai aliejai tai tikrai kokybiski. Man cellogeliai labai patinka.
Papildyta:i
QUOTE(Dusele @ 2009 09 21, 08:16)
sveikos, grazuoles
na ka, nauja darbo savaite prasideda? Ar krize kiek nors pakeite jusu darbo tempus? Ar jauciat kaip keiciasi klientu srautai, poreikis proceduroms? mano atveju nemazai klienciu "apkarpe" vizitus
gerokai.. daug ka stengiasi pacios ismokt, pasikonsultuoja, bandom ieskot joms pigesnio varianto.. Kazkaip sukames.. bet praejus per centra susidaro ispudis, kad salonai isgyvena ne geriausius laikus..

na ka, nauja darbo savaite prasideda? Ar krize kiek nors pakeite jusu darbo tempus? Ar jauciat kaip keiciasi klientu srautai, poreikis proceduroms? mano atveju nemazai klienciu "apkarpe" vizitus

Siuo metu dirbu kaip per atostogas. Tikiuosi spali bus geriau.
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2009 09 21, 08:16)
Labai neblogas straipsnis sia tema yra naujausiame "Kosmetik" numeryje.
Man toks ispudis , kad sitas zurnalas baigiasi. Kolkas sugebejo tik du numerius isleist. Esu uzsiprenumeravus, tai antro net negavau. ieskojau teisybes, bet neradau, tai tada nusipirkau... O zurnalas visai nieko.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 21, 08:34)
tiesa, jai sakiau, kad retkarčiais pasivalau veidą su druska, kurią maišau su aliejumi, bet ji man nepasakė, kad tai negerai...
Kiek zinau, druska aliejuj nelabai tirpsta, tai gal sitas misinukas daugiau veike kaip sveitiklis, o ne kaip dehidratatorius