Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologių, kosmetikių temelė

Sveikos, na ir priraset gathering.gif 4u.gif Kol perskaiciau ax.gif

QUOTE(raganiukė78 @ 2009 09 21, 07:33)
beje styx kremukai nera visiskai naturalus.

Kuo remiantis? Kosmetika iki 2% sintetikos, konservantu laikoma naturalia, kiek zinau, jeigu ten ju yra. Ka nors negero apie STYX zinai? Eteriniai aliejai tai tikrai kokybiski. Man cellogeliai labai patinka.

Papildyta:i
QUOTE(Dusele @ 2009 09 21, 08:16)
sveikos, grazuoles 4u.gif

na ka, nauja darbo savaite prasideda? Ar krize kiek nors pakeite jusu darbo tempus? Ar jauciat kaip keiciasi klientu srautai, poreikis proceduroms? mano atveju nemazai klienciu "apkarpe" vizitus verysad.gif  gerokai.. daug ka stengiasi pacios ismokt, pasikonsultuoja, bandom ieskot joms pigesnio varianto.. Kazkaip sukames.. bet praejus per centra susidaro ispudis, kad salonai isgyvena ne geriausius laikus..

Siuo metu dirbu kaip per atostogas. Tikiuosi spali bus geriau.
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2009 09 21, 08:16)
Labai neblogas straipsnis sia tema yra naujausiame "Kosmetik" numeryje.

Man toks ispudis , kad sitas zurnalas baigiasi. Kolkas sugebejo tik du numerius isleist. Esu uzsiprenumeravus, tai antro net negavau. ieskojau teisybes, bet neradau, tai tada nusipirkau... O zurnalas visai nieko.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 21, 08:34)
tiesa, jai sakiau, kad retkarčiais pasivalau veidą su druska, kurią maišau su aliejumi, bet ji man nepasakė, kad tai negerai...

Kiek zinau, druska aliejuj nelabai tirpsta, tai gal sitas misinukas daugiau veike kaip sveitiklis, o ne kaip dehidratatorius g.gif Todel ir nesake, kad negerai. GAL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 rugsėjo 2009 - 16:55
Teisa, keletą kartų pasidariau varškės ir grietinės kaukę (produktai ne iš parduotuvės). Visai nieko buvo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 21, 18:54)
Teisa, keletą kartų pasidariau varškės ir grietinės kaukę (produktai ne iš parduotuvės). Visai nieko buvo.

grietines ir varskes pieno rugstele truputi papilingavo smile.gif Veidas turejo paskaistet tikrai smile.gif
Man grietine grauzdavo kazkada, kai bandziau.
Atsakyti
as taip viena karta tiesiai sviesiai paklausiau vadybininkes, tai ji man tiesiai sviesiai ir atsake, kad styxas nera jau visiskai toks nekaltas. o va laksmi kitas reikalas. beje savaitgali snekejau su kosmetike kuri uzsipirkus daug laksmi produktu sake, kad fantastine kosmetika. as dar kazkaip neapsisprendus. pati dirbu su biodroga pagrinde. bandziau germane de capucino, styxa (cello irgi dievinu) bet va niekaip neapsisprendziu kur toliau pasukt, bet jauciu, kad kazko reiketu
Atsakyti
Raganiuke, tu Grigiškėse dirbi?
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 09 21, 22:01)
as taip viena karta tiesiai sviesiai paklausiau vadybininkes, tai ji man tiesiai sviesiai ir atsake, kad styxas nera jau visiskai toks nekaltas. o va laksmi kitas reikalas. beje savaitgali snekejau su kosmetike kuri uzsipirkus daug laksmi produktu sake, kad fantastine kosmetika. as dar kazkaip neapsisprendus. pati dirbu su biodroga pagrinde. bandziau germane de capucino, styxa (cello irgi dievinu) bet va niekaip neapsisprendziu kur toliau pasukt, bet jauciu, kad kazko reiketu

Tai kas su tuo styx negerai?
Apie laksmi man sake, kad tai daugiau jaunoms kosmetika. Brandzioms odoms reikia kazko stipresnio.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 21, 22:05)
Raganiuke, tu Grigiškėse dirbi?

ne, dirbu siaures miestely. grigiskese gyvenu.

QUOTE(susidomejus @ 2009 09 22, 15:33)
Tai kas su tuo styx negerai?
Apie laksmi man sake, kad tai daugiau jaunoms kosmetika. Brandzioms odoms reikia kazko stipresnio.

viskas gerai su tuo styxu tik nera jau toks nekaltas. va galiu sampuno ingridientus atsiust. is ozkos pieno linijos.
aqua, SLS, cocamidopropyl betaine, propylene glycol, maris sal, glycerin, camelia sinensis, goat milk, coco-glicoside, glyceryl aleate, potasium chloride, urtica dioica, lawsonia inermis, magnesium chloride, phenoxyethanol, parfum, triticum vulgare, sodium chloride, tocopheryl acetate, ethylparaben, methylparabem, hexyl cinnamal, propylparaben, hydroxycitronellal, calcium chloride, alpha-isomethyl ionone, magnesium bromide, geraniol, benzyl salicylate, coumarin.
visa puokste parabenu. na cia sampunas. kremu kazkaip neatkreipiau demesio.
Papildyta:
o laksmi siandie paziurejau, Divine linija yra vyresnei brandesniai odai.
Atsakyti
O apie STYX sake, kad patys eteriniai aliejai konservuoja... sad.gif Tai nzn g.gif
Atsakyti
na cello ivyniojimai tikrai neblogi. ir eteriniai aliejai svarus. siandie klientei naudojau levandu tiesiai ant veido. nors klientes veidas be galo jautrus bet nesudirgino.
Atsakyti
Taip eteriniai aliejukai STYX tikrai kokybiski.
Atsakyti
matau dirbi su benexere. noreciau pabandyt ar turi jie kokiu meginiu?
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 09 22, 20:39)
matau dirbi su benexere. noreciau pabandyt ar turi jie kokiu meginiu?

Turi. Faina kosmetika, tik produktu nera labai daug, bet jie vieni su kitais labai gerai derinasi, galima daryti visokias kombinacijas smile.gif www.benexere.lt
Ir patranka su benexere dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 22 rugsėjo 2009 - 19:43