Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

QUOTE(Juditab @ 2009 09 30, 16:58)
bent jau tiek pasiseke tavo vyrui smile.gif
man dar toks klausimelis iskilo g.gif  blush2.gif
jeigu as nedirbanti esu man i gimdyma socialinio draudimo pazymejimo nereikia vestis ane? g.gif  unsure.gif

As irgi nedirbu...bet vistiek vesiuosi, man atrodo jo reik bet kokiu atveju.. g.gif na, bent jau nepamaisys tureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 09 30, 15:02)
As irgi nedirbu...bet vistiek vesiuosi, man atrodo jo reik bet kokiu atveju.. g.gif na, bent jau nepamaisys tureti ax.gif

nu as ir taip galvoju, kad gal reik pasimt del visa ko, bet jis pas mane sena pavarde, tai dabar reik nueit pasikeist ar kaip cia? g.gif
Atsakyti
Pas mane visi dokumentai buvo sena pavarde(mergautine) blush2.gif bet kai pastojau jau taip netiketai, bet kartu buvo ir labai puiki zinia tai ir pasikeiciau visus.Socialinio draudimo pazymejima man atrodo reikia veztis, vietos neuzims jis daug,nors ir as nedirbanti, bet geriau tureti tikrai su savimi, o jo pakeitimas nieko nekainuoja ir gauni ji per kelias minutes tik reikia tureti pasa ir nuotraukyte savo smile.gif
Atsakyti
ex tai teks nueit pasikeist, bet mano nuotraukytes klaipedoj, o as panevezy, teks palaukt dabar kol vyras gales atvest g.gif
Atsakyti
aš va ką tik iš gydytojos, truputį neramu darosi...man nuo pirmadienio tokie įkyrus dubens, nugaros apačios, tarpukojo skausmeliai kamuoja, tai apžiūrėjo, sakė, kad nelabai gerai, minkštas gimdos kaklelis ir gali bet kada pradėt atsivėrinėt unsure.gif O dar tik pilnos 34 savaitės ir mergaitė mano mažutė doh.gif Sakė, kad kuo ramesniu ritmu gyvent, būtų patartina iš viso daugiausia gulėti, nes bent iki 37 savaičių reikia tempt unsure.gif Tai va dėl visa ko su vyru supirkom vaistinėj visus higienos daiktus į ligoninę, va skalbiu mažiausius drabužėlius, per rytojų susiruošus būsiu į ligoninę, maža ką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 30, 16:10)
aš va ką tik iš gydytojos, truputį neramu darosi...man nuo pirmadienio tokie įkyrus dubens, nugaros apačios, tarpukojo skausmeliai kamuoja, tai apžiūrėjo, sakė, kad nelabai gerai, minkštas gimdos kaklelis ir gali bet kada pradėt atsivėrinėt unsure.gif O dar tik pilnos 34 savaitės  ir mergaitė mano mažutė doh.gif Sakė, kad kuo ramesniu ritmu gyvent, būtų patartina iš viso daugiausia gulėti, nes bent iki 37 savaičių reikia tempt  unsure.gif Tai va dėl visa ko su vyru supirkom vaistinėj visus higienos daiktus į ligoninę, va skalbiu mažiausius drabužėlius, per rytojų susiruošus būsiu į ligoninę, maža ką  unsure.gif

ojoj, tik gulek lovoj, gal viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 30, 18:10)
aš va ką tik iš gydytojos, truputį neramu darosi...man nuo pirmadienio tokie įkyrus dubens, nugaros apačios, tarpukojo skausmeliai kamuoja, tai apžiūrėjo, sakė, kad nelabai gerai, minkštas gimdos kaklelis ir gali bet kada pradėt atsivėrinėt unsure.gif O dar tik pilnos 34 savaitės  ir mergaitė mano mažutė doh.gif Sakė, kad kuo ramesniu ritmu gyvent, būtų patartina iš viso daugiausia gulėti, nes bent iki 37 savaičių reikia tempt  unsure.gif Tai va dėl visa ko su vyru supirkom vaistinėj visus higienos daiktus į ligoninę, va skalbiu mažiausius drabužėlius, per rytojų susiruošus būsiu į ligoninę, maža ką  unsure.gif

Tai zinoma, ilsekis, jei jau taip.. unsure.gif patinginiauk, nes kai gims vaikelis, neturesi kada ir tinget mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif
Na mes visos ne uz ilgo susitiksim su savo stebukleliais,kaip magalvoju ryt jau spalis o man spalio 29 gimdyti wub.gif Taip laukiu,,skausmo visai nebijau,,tik jaudinuosi,kad viskas mano stebukleliuj butu gerai wub.gif
Ana sav buvo toki lyg paruosiamukai,trumpuciai,dabar jau kiek laiko nejauciu..Viskas ok,vis dar darbuojuosi blush2.gif
Korseto nezadu pirkt,nes kiek zinau toki pat rezultata galima pasiekti ir su aptempainciom kelnaitem.
Tase i ligonine susidejus jau kokia 32sav..Tai dabar rami,viska jau beveik leliuj turiu,,rubeliu ri pakaks pradziai,tik termometro neturiu i vonele.

Aciu dievui jau kelinta naktis nejauciu kairio sono skausmo,,nes budavo nakti kaip nudiegia doh.gif

Tiesa vakar su vyru neatsilaikem ir pazaidem smileysex.gif ,tai tokia sazine grauzia doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sakalauskiene: 30 rugsėjo 2009 - 16:40
as kai savo vyrui pasakiau, kad spermoj yra kazkokios medziagos kur minkstina gimdos kakleli tai jis sake, kad nebegalim tada miegot vienoj lovoj mes blush2.gif lotuliukas.gif sako nu gerai, miegot galesim vienoj lovoj, bet nebelysiu prie taves doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 09 30, 18:57)
as kai savo vyrui pasakiau, kad spermoj yra kazkokios medziagos kur minkstina gimdos kakleli tai jis sake, kad nebegalim tada miegot vienoj lovoj mes blush2.gif  lotuliukas.gif  sako nu gerai, miegot galesim vienoj lovoj, bet nebelysiu prie taves doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai kaip kartas gerai thumbup.gif Jeigu minkstina mirksiukas.gif gimdymas bus lengvesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
jis nenori, kad anksciau laiko pagimdyciau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti