Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

O maniskis kaip tik jau klausia leliuko kada lys lauk ir baigs spardyti mane thumbup.gif
Na ir daktare sake, kad 38sav neblogai yra gimdyti, nes tada dar nebuna kauliukai visi sukieteja labai ir lengviau pagimdai :Dnors kaip rase Ruutta tai man tie skausmai tai ir tokie jau uzeina ir buna, nakti pabundu ir jauciu juos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 30, 18:10)
aš va ką tik iš gydytojos, truputį neramu darosi...man nuo pirmadienio tokie įkyrus dubens, nugaros apačios, tarpukojo skausmeliai kamuoja, tai apžiūrėjo, sakė, kad nelabai gerai, minkštas gimdos kaklelis ir gali bet kada pradėt atsivėrinėt unsure.gif O dar tik pilnos 34 savaitės  ir mergaitė mano mažutė doh.gif Sakė, kad kuo ramesniu ritmu gyvent, būtų patartina iš viso daugiausia gulėti, nes bent iki 37 savaičių reikia tempt  unsure.gif Tai va dėl visa ko su vyru supirkom vaistinėj visus higienos daiktus į ligoninę, va skalbiu mažiausius drabužėlius, per rytojų susiruošus būsiu į ligoninę, maža ką  unsure.gif

saugok tikrai save, nes dar leliukui geriau tavo pilvelyje pabuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 09 30, 18:57)
as kai savo vyrui pasakiau, kad spermoj yra kazkokios medziagos kur minkstina gimdos kakleli tai jis sake, kad nebegalim tada miegot vienoj lovoj mes blush2.gif  lotuliukas.gif  sako nu gerai, miegot galesim vienoj lovoj, bet nebelysiu prie taves doh.gif  lotuliukas.gif

man kaip suprantu minkštint nebereikės biggrin.gif

QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 30, 20:51)
saugok tikrai save, nes dar leliukui geriau tavo pilvelyje pabuti 4u.gif

Reikės tikrai atidžiau prisižiūrėt, nes taip gerai jaučiausi, laksčiau kaip traktoriukas visur su nedideliu savo pilvuku, tai ar nebūsiu prisilaksčius unsure.gif Gal jei būčiau ramesnio būdu taip nereikėtų dabar pergyvent doh.gif Ir nėra man lengva nusėdėt, tik prigulu tai tuoj ką sugalvoju nuveikt apsidairius aplink namus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 30, 21:19)
man kaip suprantu minkštint nebereikės  biggrin.gif
Reikės tikrai atidžiau prisižiūrėt, nes  taip gerai jaučiausi, laksčiau kaip traktoriukas visur su nedideliu savo pilvuku, tai ar nebūsiu prisilaksčius  unsure.gif Gal jei būčiau ramesnio būdu taip nereikėtų dabar pergyvent  doh.gif  Ir nėra man lengva nusėdėt, tik prigulu tai tuoj ką sugalvoju nuveikt apsidairius aplink namus  doh.gif

nors ir as lakstau nemazai, dar net iki dabar vairuoju masina blink.gif
bet kai jau jauciu, kad man silpna ar neturiu sveikatos tai pasakau,kad tikrai ko nors nepadarysiu, nes neturiu jegu ir visi supranta ir nieko nesako, na man gal ir pliusas cia, nes mes gyvenam su mano tevais tai mama padaro ko jau as nepajegiu, o kartais jai vyras nedirba tai jis uz mane padaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 30, 21:30)
nors ir as lakstau nemazai, dar net iki dabar vairuoju masina blink.gif
bet kai jau jauciu, kad man silpna ar neturiu sveikatos tai pasakau,kad tikrai ko nors nepadarysiu, nes neturiu jegu ir visi supranta ir nieko nesako, na man gal ir pliusas cia, nes mes gyvenam su mano tevais tai mama padaro ko jau as nepajegiu, o kartais jai vyras nedirba tai jis uz mane padaro ax.gif

Aš irgi viską viską pati pasidarydavau ir vairavau ir nėščiųjų mankštą lankiau, bet dabar reikės jau užtraukt visa tai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 30, 19:32)
Aš irgi viską viską pati pasidarydavau ir vairavau ir nėščiųjų mankštą lankiau, bet dabar reikės jau užtraukt visa tai  verysad.gif

na bet bent jau pailsesi, save pasaugosi ir vaikeli dar pilvelyje uzlaikysi mirksiukas.gif
o man siandien pasake, kad slapimo tyrimas negeras, paeme isskyru tepineli, sake pirmadieni ateit atsakymo... negi kokiu vaistu israsys jei kas blogai? g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 30, 18:51)
O maniskis kaip tik jau klausia leliuko kada lys lauk ir baigs spardyti mane thumbup.gif

na musu mazylis tai nuo tetuko slepias, kai sis ranka uzdeda ant pilvo jis nustoja spardytis lotuliukas.gif
viena ryta kaip visada per miegus glosto pilva tetukas, paspando vienoj vietoj mazylis ispiria, poto kitoj vietoj vel ispiria, poto atsikele, sakau a jautei kaip vaikas su tavim bendravo, sako ne, ka dare, sakau nu tu pavarai, vaikas bendrauja su tavim, o tu miegi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 09 30, 22:51)
na bet bent jau pailsesi, save pasaugosi ir vaikeli dar pilvelyje uzlaikysi mirksiukas.gif
o man siandien pasake, kad slapimo tyrimas negeras, paeme isskyru tepineli, sake pirmadieni ateit atsakymo... negi kokiu vaistu israsys jei kas blogai? g.gif  doh.gif
Papildyta:

na musu mazylis tai nuo tetuko slepias, kai sis ranka uzdeda ant pilvo jis nustoja spardytis lotuliukas.gif 
viena ryta kaip visada per miegus glosto pilva tetukas, paspando vienoj vietoj mazylis ispiria, poto kitoj vietoj vel ispiria, poto atsikele, sakau a jautei kaip vaikas su tavim bendravo, sako ne, ka dare, sakau nu tu pavarai, vaikas bendrauja su tavim, o tu miegi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano draugei,kuri dvynių laukiasi kažkas buvo su tepinėliu negerai, tai išrašė jai berods kažkokių žvakučių, matyt nėščioms galima, tai nepergyvenk, paskirs ir Tau ką reikia 4u.gif Aš antradienį irgi visus tyrimus, tepinukus savo žinosiu unsure.gif
O dėl vyro tai pas mus tas pats, vaikas duodas kad net pilvas kilnojas, vos vyras ranką uždeda tai nurimsta ir nei cipt biggrin.gif Tai kai pernelyg įsisiautėja mano mergina, kad net skaudėt pradeda man doh.gif sakau vyrui, kad ateitų su dukra tvarkytis geruoju biggrin.gif
Atsakyti
Oi as ir mergaites lakstau va ir ryt i darba nuo 6 ryto reikia doh.gif <bet jau nedaug liko tik 2 sav darbo thumbup.gif
Bet manau gerai ,kad neuzsisedziu,,,va ir vakar su vyru parke 6 km apejom...
Atsakyti
As vis stebedavausi kookie gi buna tie paruosiamieji saremiai... susipazinau is as su jais pries pora dieneliu ir issigandau, aciuDievui praejo... smile.gif bet privercia susivokti, kad iki gimdymo tikrai nebedaug liko...
Na, as nelinkusi irgi sedeti, va lakstau su masiniuku, perku viska kudikiui ir butui... kad iki gimimo isikeltumem, kartais kookie skausmeliai privercia grizti i realybe ir sustoti... vakar gavau veliu nuo mamos, kad nesaugu mazylio ir dirbu per daug, bet juk negali kitaip, juk del jo viska ir darai, kad jis turetu kur gyventi.... na issiliejau kazkiek as cia...
Tikiuosi visos pagimdysim isnesiotus, sveikus ir nuostabius vaikiukus 4u.gif Beje, prie linkejimu prisideda ir mano pilviukas, ka tik, kaip patvirtinima, gavau keleta stipriu spyriu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, o man siandiena is ryto pradejo mausti pilva taip kaip per menesines, o veliau ir dabar dar tesiasi skausmas makstyje, lyg kazkas durtu, uzeina, praeina. Net nebezinau ka ir galvoti jau, kas cia bus veliau, jausmas dar toks, kad vis sysiot noriu i kelnias tai ir lekiu i tualeta kas 5 min, arba kad kazkas plys ir prapliups begti vandenukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 01, 13:11)
Sveikutes, o man siandiena is ryto pradejo mausti pilva taip kaip per menesines, o veliau ir dabar dar tesiasi skausmas makstyje, lyg kazkas durtu, uzeina, praeina. Net nebezinau ka ir galvoti jau, kas cia bus veliau, jausmas dar toks, kad vis sysiot noriu i kelnias tai ir lekiu i tualeta kas 5 min, arba kad kazkas plys ir prapliups begti vandenukas g.gif

Tai gal vaikiukas jau beldziasi i pasauly?? doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 01, 13:15)
Tai gal vaikiukas jau beldziasi i pasauly?? doh.gif  mirksiukas.gif

Ir as taip pagalvoju jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 01, 13:11)

Man lygiai tokie patys pojūčiai unsure.gif Nuvažiuok geriau pas gydytoją, tegu pažiūri, gal gimdos kaklelis atsidarinėja ar minkštėja g.gif
Atsakyti