Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

man pradzioj nestumo teko naudot zvakutes, poto ir tabletes teko pagert, nes vis slapimas blogas budavo, poto kelis menesius viskas gerai buvo, nes pastoviai arbuza valgydavau... biggrin.gif paskutiniu metu maziau arbuzo valgiau ir va, vel blogas slapimas, isskyru padaugejo doh.gif verysad.gif
guodziuos ta mintim, kad liko geeeeras menuo nestuke.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 01, 11:11)
Sveikutes, o man siandiena is ryto pradejo mausti pilva taip kaip per menesines, o veliau ir dabar dar tesiasi skausmas makstyje, lyg kazkas durtu, uzeina, praeina. Net nebezinau ka ir galvoti jau, kas cia bus veliau, jausmas dar toks, kad vis sysiot noriu i kelnias tai ir lekiu i tualeta kas 5 min, arba kad kazkas plys ir prapliups begti vandenukas g.gif

man ir buvo pries pora dienu, kad pilva truputi pamaude kaip pries mm, bet praejo...dabar kai ilgiau pasedziu buna sunku atsistot, atrodo kad dubens kaulai trintusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 01, 14:11)
Man lygiai tokie patys pojūčiai  unsure.gif Nuvažiuok geriau pas gydytoją, tegu pažiūri, gal gimdos kaklelis atsidarinėja ar minkštėja  g.gif

sakem jai jau nepraeis tai vaziuosim, ir karstis pila kazko tai g.gif
Atsakyti
Man taip pat siandien toks skausmas buvo uzejes, bet as viska suverciau tam, kad daug vaiksciojau ir skubejau... jis kartais uzeina ir praeina... nesureiksminu vis... o gal deretu?... schmoll.gif
Atsakyti
Na buvau nuvaziavusi pas daktaru ir pasake, kad gimdos kaklelis jau suminkstejes ir jau sutrumpejes, galvyte isistate i mazaji dubeni, todel mane taip ir varo i tualeta sysiuko. thumbup.gif
Bet kaip ramiau dabar kai zinau kas vyksta ir taip suprantu kad neuzilgo ir gimdymas prasides jau, nors ir taip jau nedaug liko laukti, bet jau organizmas ruosiasi viskam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 01, 16:11)
Na buvau nuvaziavusi pas daktaru ir pasake, kad gimdos kaklelis jau suminkstejes ir jau sutrumpejes, galvyte isistate i mazaji dubeni, todel mane taip ir varo i tualeta sysiuko. thumbup.gif
Bet kaip ramiau dabar kai zinau kas vyksta ir taip suprantu kad neuzilgo ir gimdymas prasides jau, nors ir taip jau nedaug liko laukti, bet jau organizmas ruosiasi viskam smile.gif

tai zek pagimdysi ir tu anksciau g.gif
Atsakyti
Sake, kad jau sulaukti, bet kada galiu, artimiausiu metu thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu pas visas čia panašios savijautos ir situacijos drinks_cheers.gif Įdomu, kuri pirma byrės? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 01, 19:01)
Žiūriu pas visas čia panašios savijautos ir situacijos  drinks_cheers.gif Įdomu, kuri pirma byrės?  g.gif  biggrin.gif

nu as dar laikaus lotuliukas.gif dar man nera tokiu skausmu kaip jum kolkas blush2.gif
Atsakyti
Na mergaites ziuriu visos labai aktyvios itariu kaip pardesim byret tai viena paskui kita lotuliukas.gif
O vaiksciojima sdar niekam nepakenke,mes su vyru dar ir po darbo nuvaziuoja i parka ramiai gamtoj prasieit..
As kol kas skausmu kaip per men nejauciu ir makty sumaudzia kartais ,itariu lelius pakeite poza,nes anksciau kaip zagsedavo jauciau vienoj pusej o dabar kitoj,,,,Sakiau gale nestumo reiks ant kamuolio pasokinet ,maciau reportaza,padeda leliuj isitaisyt ten kur reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai vakar pasake, kad mano lelius tinkamoj padety, nors echo nedare, bet jauciu ir nedarys teks taip gimdyt lotuliukas.gif
o pasivaiksciojimai gryname ore sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 01, 23:25)
nu as dar laikaus  lotuliukas.gif  dar man nera tokiu skausmu kaip jum kolkas blush2.gif

Man irgi dar nera tokiu skausmu... g.gif kazkaip puikiai jauciuosi, tik kuo toliau, tuo labiau mazylis stumdosi, bet tik tiek.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 01, 21:40)
Man irgi dar nera tokiu skausmu... g.gif kazkaip puikiai jauciuosi, tik kuo toliau, tuo labiau mazylis stumdosi, bet tik tiek.. blush2.gif

pas mane irgi, kaip aplamdo sonkaulius biggrin.gif vakar i pusle kaip gavau tai akyse suzaibavo lotuliukas.gif galvojau vietoj balute padarysiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti