Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

QUOTE(MartaP @ 2009 10 10, 19:44)
Na RUUTTA , smagu kad apsipirkot, mes gi irgi sian gariunuose buvom mirksiukas.gif
Nupirkome patalynes komplektuka su apsaugelem, uzuolaidelem ir pan, dar ciuzinuka i vonele, silta adijaliuka i lauka.. wub.gif labai smagiai jauciausi, atrodo ir ta ,ir ta paimtum savo kudikeliui wub.gif  nestuke.gif o del patalynes, tai emiau medvilnine ir siek tiek storesne, jei ka sakau, ant virsaus galima silta adijala uzkloti, jei vaikeliui per salta butu ir vsio 4u.gif lovele mum atiduos vyro brolis, tai ciuzinuko reik, uz kiek jus pirkot?? blush-anim-cl.gif2

WIWAA, o kur tu buvai dingus? blink.gif  smile.gif

Na aš irgi labiausiai turbūt link medvilninės plaunamos kaldrytės linkčiau, jos ir lengvos labiau g.gif , o su kuo šilčiau užkolt visad surasiu, turiu visokių nestorų pledukų namie, reikia tik išplaut bigsmile.gif O čiužinuką pirkom už 50 Lt kokosinį, dar paėmiau ir apsauginį užtiesaliuką ant jo ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Taip, del vardo Gileta, kad pravardziuos dar skutimosi peiliuku pavadinimu tai ir as pagalvojau ir del to nelabai norisi tokio vardo, bet manau kai gims tai ir nuspresim galutinai koks tiks pagal zmoguti 4u.gif
Kaip jums smagu viska ruostis dabar, as jau viska susiruosiau, tai net nera ka veikti verysad.gif
Siandi tai vaikstau kaip sena mociute susirietusi lotuliukas.gif Skauda strenas, uzspaudzia nervus tai kita karta vos paeinu, pamaudzia pilva, lelius ramsto jau retkarciais skaudziai, pusle atakuoja ir nemenkai, na jau dabar tai jauciuosi be sveikatos, nusiprausiau po dusu, dar prisedau cia paskaitineti, nes vis smalsu kas naujo pas jus lotuliukas.gif ir jau eisiu i lovyte pas vyra pavargusi po darbu thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes nestuke.gifs:

o as noriu pasigirt blush2.gif man vyras pasake, kad dalyvaus gimdyme, labai apsidziaugiau delto :wub turbut pokalbis su draugu, kuris buvo kai gimde zmona padejo apsisprest lotuliukas.gif

oj, as tai jau pavargstu kol nusimaudau po dusu doh.gif tai sunku daros, sakes doh.gif siandien mazylis mane labai atakavo diena, tik akis uzmerkdavau diena tai jis kai duodavo tai net akys atsimerkdavo iskart lotuliukas.gif

ciuzinuka pirkom toki, kur vienoj pusej kokoso drozles, kitoj grikiai, mokejom 95lt g.gif

vakar vyro draugai dar pririnko rubeliu musu leliui blush2.gif
dave ir ruzava kombinzoniuka, sako jei bus mergaite galesi naudot, bet tai kaip man dabar zinot? ruzavas berniukui netinka, o jei nusipirksim kita ir gims mergaite, tai du tokio pacio dydzio turesim doh.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 10, 22:39)
ciuzinuka pirkom toki, kur vienoj pusej kokoso drozles, kitoj grikiai, mokejom 95lt g.gif

Gariūnuose visi čiužinukai po 50 Lt, tie patys parduotuvėse arti 100 blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 10, 20:55)
Gariūnuose visi čiužinukai po 50 Lt, tie patys parduotuvėse arti 100  blink.gif  doh.gif

tai tikiu lotuliukas.gif bet mum iki gariunu nuvaziuot dar daugiau iseitu lotuliukas.gif o klaipedoj nezinojom kur kokia parduotuve, kad pigiau butu, o panevezy turguj nekart nemaciau vaikisku ciuzinuku pirkt g.gif nu bet jau nieko nepakeisi, nebeatiduosi i parduotuve atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
As radau pagal skelbima pirkti ciuzinuka, tai is vieno zmogaus pirkau kaldryte, pagalvyte, ciuzinuka, uzvalkalelius viena komplektuka, apsaugeles ir uzuolaidele tai man viskas kainavo 100lt, bet kai dar pirkau lovyte tai dar viena ciuzinuka gavau, tai dabar du turiu su kokoso drozlemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 11, 09:57)
As radau pagal skelbima pirkti ciuzinuka, tai is vieno zmogaus pirkau kaldryte, pagalvyte, ciuzinuka, uzvalkalelius viena komplektuka, apsaugeles ir uzuolaidele tai man viskas kainavo 100lt, bet kai dar pirkau lovyte tai dar viena ciuzinuka gavau, tai dabar du turiu su kokoso drozlemis 4u.gif

tai galesi dabar savo mazyli laikyti ir be pampersiuko, netycia pridarys ant ciuzinuko turesi kuo pakeist kol isdzius mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau nuvykusi i ligonine, nes labai uzeina skausmai nugaroj ir jau nuo vakar vakaro taip, bet tik pasake, kad tai paruosiamieji, tai dabar net nesuprasiu paskui kada jau tikrai gimdysiu fear.gif suleido nospos ir isleido namo, lauksiu toliau, bet jau nezinau ko ir laukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwaa @ 2009 10 10, 20:08)
turiu nesciuju diabeta, tai biki ligoninej pagulejau savaitele  ax.gif va ir nuo spalio 26 d. tikriausiai jau ligoninej teks leliuko laukti....

sitas nestumas man sunkiausias... sakau gal pasenau jau  lotuliukas.gif 
tai dabar laabai bijau cezario...

siaip tai jauciuosi puikiai  rolleyes.gif

Oho.. g.gif o kas cia per nesciuju diabetas?gal gali informuoti? blink.gif blink.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 10, 20:19)
Na aš irgi labiausiai turbūt link medvilninės plaunamos kaldrytės linkčiau, jos ir lengvos labiau g.gif , o su kuo šilčiau užkolt visad surasiu, turiu visokių nestorų pledukų namie, reikia tik išplaut  bigsmile.gif O čiužinuką pirkom už 50 Lt kokosinį, dar paėmiau ir apsauginį užtiesaliuką ant jo ax.gif

Mes tai pirkom ciuzinuka uz 60lt, kokosini- grikiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2009 10 10, 22:39)
sveikutes nestuke.gifs:

o as noriu pasigirt blush2.gif man vyras pasake, kad dalyvaus gimdyme, labai apsidziaugiau delto :wub  turbut pokalbis su draugu, kuris buvo kai gimde zmona padejo apsisprest lotuliukas.gif

dziaugiuosi uz jus labai, gal nebus taip baisu kaivyras salia mirksiukas.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 11, 16:20)
Buvau nuvykusi i ligonine, nes labai uzeina skausmai nugaroj ir jau nuo vakar vakaro taip, bet tik pasake, kad tai paruosiamieji, tai dabar net nesuprasiu paskui kada jau tikrai gimdysiu fear.gif suleido nospos ir isleido namo, lauksiu toliau, bet jau nezinau ko ir laukti verysad.gif

Niu tau jau nedaug ir liko, organizmas jau baigia ruostis gimdymui, todel viska ir skauda... doh.gif as va irgi nakti su nugaros skausmu atsibundu ir negaliu normaliai miegot.... verysad.gif ka jau padarysi.... nestuke.gif
Atsakyti
man jau visa diena skauda(o pradejo skaudeti vakar vakare) ir dabar nenustoja, sunku jau ta skausma pakelti, i pagalve isikandu ir kenciu. Man ta nospa visai nepadeda, nebent dar ilgiau reikia laukti. NA net nezinau, galvoju visaip kaip cia kas gali buti, mama sako gal tau tada isvis gimdos kaklelis neatsidarines. Neisivaizduoju kaip as uzmigsiu su tokiu skausmu.
Papildyta:
Jau norisi kad suleistu kokiu skatinamuju, dabar pagalvoju ar tikrai iskesiu be nuskausminamuju per gimdyma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 11, 17:08)
man jau visa diena skauda(o pradejo skaudeti vakar vakare) ir dabar nenustoja, sunku jau ta skausma pakelti, i pagalve isikandu ir kenciu. Man ta nospa visai nepadeda, nebent dar ilgiau reikia laukti. NA net nezinau, galvoju visaip kaip cia kas gali buti, mama sako gal tau tada isvis gimdos kaklelis neatsidarines. Neisivaizduoju kaip as uzmigsiu su tokiu skausmu.
Papildyta:
Jau norisi kad suleistu kokiu skatinamuju, dabar pagalvoju ar tikrai iskesiu be nuskausminamuju per gimdyma verysad.gif

laikykis, gal kaip nors uzmigsi, arba gal zek gimdymas jau prasides g.gif 4u.gif

MartaP as tikiuos, kad bus drasiau, visalaik norejau, kad jis butu kartu blush2.gif
Atsakyti
Mergaites as jau atostogose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Noriu jusu paklaust ar jums nebuve tokio jausmo ,lyg kas nudiegtu pakirksny ,lyg butu meslungis,net pritupiu kaip nuidiegia ir visada tik kairy pakirksny.
Atsakyti