Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

Sveikos mamytes.nu dar turbut nei viena nepagimde.cia man gal maziausiai like iki termino.tik 9 dienos.ar yra greiciau gimdysianciu?
nu taip to miego nepavadinsi miegu jau.pabundu minimum 2 kartus i tualeta.ir kad paskui uzmigciau.kartais nieko nu bet jau kartais tai blaskausi paskui kelias valandas kol uzmiegu vel.tai gerai,kad nereikia ryte i darba keltis,o jeigu dar po tokiu naktu reiketu i darba kelt tai jau butu viskas man.as nepakilciau is lovos.o dar dabar isvis gripas kazkoks uzpuole tai isvis sia nakti beveik nemiegojau.tai gerkle skauda,tai neina kvepuoti per nosi.tai beveik visa nakti taip ir prasivarciau.gimdymas ant nosies o tokia pavargus nusikamavs jauciuosi,kad siaubas. verysad.gif
As tai turesiu berniuka.Tai manau,kad bus Matas.kazkaip berniukui labai sunkiai rinkosi vardas minciu visai neturejau.papasakokit kokius zinot pagal jus grazius berniuku vardus.
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 13, 22:51)
JuditaB is liniuotes supratau,jog nezinot kas gims????
O kokius vardukus savo pilvuko gyventojams sugalvoje???

aha nezinom unsure.gif o varduku istikruju dar neturim sugalvoje blush2.gif kazkaip sunkiai galvojas, tai nusprendem su vyru, kad isrinksim tada kai gims blush2.gif tada kai pamatysim veideli tai gal ir lengviau vardas i galva ateis g.gif blush2.gif

o jus zinot, kas gims? gal jau vardus turit? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aivaaa @ 2009 10 14, 07:36)
Sveikos mamytes.nu dar turbut nei viena nepagimde.cia man gal maziausiai like iki termino.tik 9 dienos.ar yra greiciau gimdysianciu?
nu taip to miego nepavadinsi miegu jau.pabundu minimum 2 kartus i tualeta.ir kad paskui uzmigciau.kartais nieko nu bet jau kartais tai blaskausi paskui kelias valandas kol uzmiegu vel.tai gerai,kad nereikia ryte i darba keltis,o jeigu dar po tokiu naktu reiketu i darba kelt tai jau butu viskas man.as nepakilciau is lovos.o dar dabar isvis gripas kazkoks uzpuole tai isvis sia nakti beveik nemiegojau.tai gerkle skauda,tai neina kvepuoti per nosi.tai beveik visa nakti taip ir prasivarciau.gimdymas ant nosies o tokia pavargus nusikamavs jauciuosi,kad siaubas. verysad.gif
As tai turesiu berniuka.Tai manau,kad bus Matas.kazkaip berniukui labai sunkiai rinkosi vardas minciu visai neturejau.papasakokit kokius zinot pagal jus grazius berniuku vardus.

sveikute 4u.gif na kiek zinau tai lygtais nera anksciau gimdysianciu uz tave, nebent kuri nors pagimdys anksciau laiko g.gif

na as tai miegu pakolkas tikrai gerai, sianakt kazkaip net nesikeliau i wc clap.gif
o tu blogai miegi gal delto, kad kuo maziau lieka iki gimdymo tuo daugiau visokiu minciu pilna galva? ax.gif

as jau kaip ir sakiau, nezinom kas pas mus pilvelyje gyvena tai ir vardelio neturim ax.gif
man berniuko grazus vardas Tajus, Nedas, Donatas.. hm daugiau kolkas nezinau... bet mes ne vieno is ju nedesim jei gims berniukas, nes aplinkui giminej tokie vardai doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! oi, kaiip seniai uzsukusi buvau... pagaliau persikrausteme i naujaji buta... clap.gif tai dabar tik pajunge interneta...
O miegas tai pavirsutiniskas gaunasi... kartais net sudvejoju ar apskritai buvau uzmigusi, diena irgi jauciuosi pavargusi, nuotaiku kaita ziauri, tookia prislegta jauciuosi... nebesuprantu kas darosi...
Pilvelio gyventoja norisi kuo greiciau pamatyti smile.gif pas mus bus berniukas, su vardais tai privargome kol isrinkom... nes kaip tik grazesnis, tai paaiskeja, kad giminej bent vienas tooks jau yra biggrin.gif tad isrinkoms varda Kajus, abiem su vyru patinka ir jau nebeisivaizduoju kito vardo sunui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2009 10 13, 15:55)
smile.gif As irgi tos pacios nuomones. Paskutiniai nestumo menesiukai tai tikrai neskirti miegojimui, bent man tai jau tikrai. doh.gif Koks gali buti miegas kai kokius 5-7 kart nakti i WC keliuosi doh.gif  O kaip jums su tuo dalyku? Dar ziauriai maziukas isiremes i desniji sona ax.gif  vis ten guzai islenda rolleyes.gif

o as vakar maniau, kad jau gimdysiu... nes kaip su pirmaja buvo, tai ir vakar man taip nutiko, visa diena pravemiau, manaiu jau gimdymas prasideda, bet i vakara susitvarke, padariau isvada, kad mano lelius apsiverte pagaliau zemyn galva ir nakti "susparde" skrandi ir taip sutrikde virskinima lotuliukas.gif... bet jau viskas ciki, tik labai jau sonkaulius skecia ir miegot ant zemos pagalves schmoll.gif visai negaliu turiu susidet 2 ir pusiau sedom miegot, kad nors kiek nuo skrandzio ir sonkauliu pakristu zemyn, bet uz tai nakti i toleta begu ne 5 kartus kaip anksciau, o tik 2 clap.gif

QUOTE(Juditab @ 2009 10 13, 18:58)
nu man kazkaip nereik lygiai kas pora valandu eit lotuliukas.gif  nors diena tai ilgiausiai koki pora valandu galiu isbut be wc biggrin.gif

o siandien tai isvis toks jausmas, kad man ten nuolat teka, atrodo prisidirbus sedziu, nors zinau kad tikrai ne... sakau gal persalau, nes pas uosvius lauko toletas, bet tada slapinantis skaudetu g.gif  g.gif
o gal cia man jau gleiviu kamstis eina? bet tai kiek zinau turetu but kraujingos ir tirstokos isskyros? g.gif  doh.gif  blink.gif

gal vandenys nubego g.gif
pirma kai gimdziau, tai per miegus pamaniau, kad apsisysiojau, kai sokau tai ciurksle bego... bet cia gali but ir iskyros, gali but ir taip, kad kai isiriame lelius i pusle, neatlaiko raumenukai ir nuteka keli lasai slapimo... geriausiai visa tai aptarti su savo gine mirksiukas.gif

kaip gerai jums, kad jau zinot ka turesit... o as schmoll.gif ne - slapukas, Viena rankyte uzsidenges vis buna, kita - mojuoja lotuliukas.gif , tai ir vardu dar negalvojam, sakem kai gims tada ir sugalvosim...

idomu kaip Rasvita[B] ar neturi jau leliuko g.gif

Atsakyti
QUOTE(Wiwaa @ 2009 10 14, 12:24)
o as vakar maniau, kad jau gimdysiu... nes kaip su pirmaja buvo, tai ir vakar man taip nutiko, visa diena pravemiau, manaiu jau gimdymas prasideda, bet i vakara susitvarke, padariau isvada, kad mano lelius apsiverte pagaliau zemyn galva ir nakti "susparde" skrandi ir taip sutrikde virskinima  lotuliukas.gif... bet jau viskas ciki, tik labai jau sonkaulius skecia ir miegot ant zemos pagalves  schmoll.gif visai negaliu turiu susidet 2 ir pusiau sedom miegot, kad nors kiek nuo skrandzio ir sonkauliu pakristu zemyn, bet uz tai nakti i toleta begu ne 5 kartus kaip anksciau, o tik 2 clap.gif
gal vandenys nubego  g.gif 
pirma kai gimdziau, tai per miegus pamaniau, kad apsisysiojau, kai sokau tai ciurksle bego...  bet cia gali but ir iskyros, gali but ir taip, kad kai isiriame lelius i pusle, neatlaiko raumenukai ir nuteka keli lasai slapimo... geriausiai visa tai aptarti su savo gine  mirksiukas.gif

kaip gerai jums, kad jau zinot ka turesit... o as  schmoll.gif  ne - slapukas, Viena rankyte uzsidenges vis buna, kita - mojuoja  lotuliukas.gif , tai ir vardu dar negalvojam, sakem kai gims tada ir sugalvosim...

idomu kaip Rasvita[B]  ar neturi jau leliuko  g.gif

nu va, bet dar ankstoka tau gimdyt, tegul pabuna mazyliukas tavo pilvelyje 4u.gif

tai gal tik isskyros, jeigu vandenys butu bege tai pagal mane buciau slapiom kelnem ejus lotuliukas.gif g.gif

mes irgi nezinom ka turesim, vienakart echo dare ir nepasake, ir nebedarys jau daugiau, tai laukiam kol gims ir tik tada vardeli galvosim drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 10 14, 12:22)
Sveikos mamytes! oi, kaiip seniai uzsukusi buvau... pagaliau persikrausteme i naujaji buta...  clap.gif  tai dabar tik pajunge interneta...
O miegas tai pavirsutiniskas gaunasi... kartais net sudvejoju ar apskritai buvau uzmigusi, diena irgi jauciuosi pavargusi, nuotaiku kaita ziauri, tookia prislegta jauciuosi... nebesuprantu kas darosi...
Pilvelio gyventoja norisi kuo greiciau pamatyti smile.gif pas mus bus berniukas, su vardais tai privargome kol isrinkom... nes kaip tik grazesnis, tai paaiskeja, kad giminej bent vienas tooks jau yra biggrin.gif tad isrinkoms varda Kajus, abiem su vyru patinka ir jau nebeisivaizduoju kito vardo sunui smile.gif

nu va kaip smagu jums mirksiukas.gif o mes tai gyvenam nuomotam bute sad.gif

mano vyro dede norejo sunui det Kajus, bet kazkas pasiule pakeist i Taju ir dabar atrodo tam vaikui net netiktu Kajus lotuliukas.gif
o jei pas mus berniukas bus tai net neisivaizduoju koki varda galetume idet? schmoll.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 14, 15:00)
nu va, bet dar ankstoka tau gimdyt, tegul pabuna mazyliukas tavo pilvelyje 4u.gif

tai gal tik isskyros, jeigu vandenys butu bege tai pagal mane buciau slapiom kelnem ejus lotuliukas.gif  g.gif

mes irgi nezinom ka turesim, vienakart echo dare ir nepasake, ir nebedarys jau daugiau, tai laukiam kol gims ir tik tada vardeli galvosim drinks_cheers.gif
Papildyta:

nu va kaip smagu jums mirksiukas.gif  o mes tai gyvenam nuomotam bute sad.gif

mano vyro dede norejo sunui det Kajus, bet kazkas pasiule pakeist i Taju ir dabar atrodo tam vaikui net netiktu Kajus lotuliukas.gif
o jei pas mus berniukas bus tai net neisivaizduoju koki varda galetume idet? schmoll.gif  g.gif  doh.gif

As manau daugiausia nulemia nusiteikimas ir pripratimas prie vardo, mes tiesiog pripratom prie Kajaus vardo, kitaip tariant susigyvenom su juo smile.gif
Zinok, mes ir panasiai kaip ir nuomuojames ta buta is banko, virs galvos kabo paskola 12 metu... tikiuosi issimokesim, siais krizesz laikais, ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 10 14, 13:45)
As manau daugiausia nulemia nusiteikimas ir pripratimas prie vardo, mes tiesiog pripratom prie Kajaus vardo, kitaip tariant susigyvenom su juo smile.gif
Zinok, mes ir panasiai kaip ir nuomuojames ta buta is banko, virs galvos kabo paskola 12 metu... tikiuosi issimokesim, siais krizesz laikais, ir viskas bus gerai smile.gif

na taip, bet buna kad vardas tam vaikui visiskai netinka schmoll.gif

tai kiek i menesi paskolos mokat? blink.gif sunku turetu but kai dar ir lelius mazas bus doh.gif
Atsakyti
Sveikos!
Senai bebuvau užsukus, visokių smulkių reikaliukų prieš gimstant vaikeliui reikia susitvarkyti smile.gif Kelinta diena taip skauda nugaros apačią ir dubenį, kad net prie kompiuterio vengiu sėdėt, o jei dienos metu pasivaikštau, tai visai vakare nepasikeliu verysad.gif O šiaip slenka laikas lėtai, o taip norėtųsi jau kuo greičiau pamatyt dukrytę bigsmile.gif Sunkiausia naktimis, kartais iš viso užmigt neišeina, tirpsta galūnės arba tualetan reik lakstyt doh.gif Tai tada dienos metu apsnūdus slampinėju, o dar kai orai tokie bjaurūs, tai visai tingulys ima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 14, 16:13)
Sveikos!
Senai bebuvau užsukus, visokių smulkių reikaliukų prieš gimstant vaikeliui reikia susitvarkyti  smile.gif  Kelinta diena taip skauda nugaros apačią ir dubenį, kad net prie kompiuterio vengiu sėdėt, o jei dienos metu pasivaikštau, tai visai vakare nepasikeliu  verysad.gif O šiaip slenka laikas lėtai, o taip norėtųsi jau kuo greičiau pamatyt dukrytę bigsmile.gif Sunkiausia naktimis, kartais iš viso užmigt neišeina, tirpsta galūnės arba tualetan reik lakstyt  doh.gif Tai tada dienos metu apsnūdus slampinėju, o dar kai orai tokie bjaurūs, tai visai tingulys ima  blush2.gif

sveikute wink.gif
jau galvojau ar tik nebusi pagimdzius, nes nebepasirodydavai cia g.gif

uzuojauta del tokios savijautos sad.gif bet mes moterys turim kentet, niekas uz mus daugiau to nepadarys schmoll.gif doh.gif
gal tikrai anksciau pagimdysi, bet bent jau iki 38 savaites reiktu istempt g.gif 4u.gif

oras tikrai bjaurus, sedziu siandien visa diena namuose ir kojos i lauka nekeliu...nekenciu tokiu oru schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif siandien pas mus labai grazi diena, sviecia saulyte, tai net nuotaika pagerejo...
laikomes nestuke.gif gerai, ir net issimiegojau thumbup.gif kaskaip ir visi "nepatogumai" nublanko... kol kas net gi nieko neskauda ir remuo negrauzia bigsmile.gif

tikiuosi ir jus bent dienele atsikvepsit ir nusisypsosit!

geros nuotaikos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
oj siandien tikrai grazi diena, net nuotaika visai kita ax.gif

siandien mano mazylis apsnudes kazkoks, nekankina manes spyriais, tik iremia kur koja ar rankyte ar uzpakaliuka ir laikosi taip g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Miracle mira sveikinu pagaliua isivedus interneta 4u.gif

As sianakt zinokit ant kamuolio prasokinejua,nes taip maude pilva ,o ypac kairy sona,,,sakes nejo atsigult,o patariama ant kamuolio pasokinet lengai nuima skausma,ir leliuj padeda isistatyti kaip reikiant.
Atsakyti