QUOTE(Wiwaa @ 2009 10 14, 12:24)
o as vakar maniau, kad jau gimdysiu... nes kaip su pirmaja buvo, tai ir vakar man taip nutiko, visa diena pravemiau, manaiu jau gimdymas prasideda, bet i vakara susitvarke, padariau isvada, kad mano lelius apsiverte pagaliau zemyn galva ir nakti "susparde" skrandi ir taip sutrikde virskinima

... bet jau viskas ciki, tik labai jau sonkaulius skecia ir miegot ant zemos pagalves

visai negaliu turiu susidet 2 ir pusiau sedom miegot, kad nors kiek nuo skrandzio ir sonkauliu pakristu zemyn, bet uz tai nakti i toleta begu ne 5 kartus kaip anksciau, o tik 2

gal vandenys nubego
pirma kai gimdziau, tai per miegus pamaniau, kad apsisysiojau, kai sokau tai ciurksle bego... bet cia gali but ir iskyros, gali but ir taip, kad kai isiriame lelius i pusle, neatlaiko raumenukai ir nuteka keli lasai slapimo... geriausiai visa tai aptarti su savo gine
kaip gerai jums, kad jau zinot ka turesit... o as

ne - slapukas, Viena rankyte uzsidenges vis buna, kita - mojuoja

, tai ir vardu dar negalvojam, sakem kai gims tada ir sugalvosim...
idomu kaip Rasvita[B] ar neturi jau leliuko
nu va, bet dar ankstoka tau gimdyt, tegul pabuna mazyliukas tavo pilvelyje
tai gal tik isskyros, jeigu vandenys butu bege tai pagal mane buciau slapiom kelnem ejus
mes irgi nezinom ka turesim, vienakart echo dare ir nepasake, ir nebedarys jau daugiau, tai laukiam kol gims ir tik tada vardeli galvosim
Papildyta:
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 10 14, 12:22)
Sveikos mamytes! oi, kaiip seniai uzsukusi buvau... pagaliau persikrausteme i naujaji buta...

tai dabar tik pajunge interneta...
O miegas tai pavirsutiniskas gaunasi... kartais net sudvejoju ar apskritai buvau uzmigusi, diena irgi jauciuosi pavargusi, nuotaiku kaita ziauri, tookia prislegta jauciuosi... nebesuprantu kas darosi...
Pilvelio gyventoja norisi kuo greiciau pamatyti

pas mus bus berniukas, su vardais tai privargome kol isrinkom... nes kaip tik grazesnis, tai paaiskeja, kad giminej bent vienas tooks jau yra

tad isrinkoms varda Kajus, abiem su vyru patinka ir jau nebeisivaizduoju kito vardo sunui
nu va kaip smagu jums

o mes tai gyvenam nuomotam bute
mano vyro dede norejo sunui det Kajus, bet kazkas pasiule pakeist i Taju ir dabar atrodo tam vaikui net netiktu Kajus
o jei pas mus berniukas bus tai net neisivaizduoju koki varda galetume idet?