Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

kokie atsiliepimai apie Hauschkos lupdazius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2009 12 08, 21:54)
kokie atsiliepimai apie Hauschkos lupdazius? smile.gif

as turiu blizgesi, bet jis man visai panasus i lengva lupdazi. Labai patinka man ax.gif - nesivelia ant lupu, nera riebus...
Atsakyti
Laba vakara,
siandien vaistinej nusipirkau meginukus Dr.Hauschka-valomaji veido pieneli,ir drekinamaji dienini alieju veido odai.Gal kas naudojote,ar galima butu jusu atsiliepimu,mano oda jautri,issausejusi.Lauksiu jusu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Nenaudojusi, bet apie valomąjį pienelį visos atsiliepia tik labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 12 12, 23:57)
Laba vakara,
siandien vaistinej nusipirkau meginukus Dr.Hauschka-valomaji veido pieneli,ir drekinamaji dienini alieju veido odai.Gal kas naudojote,ar galima butu jusu atsiliepimu,mano oda jautri,issausejusi.Lauksiu jusu atsakymu 4u.gif

veido pienelis man patiko. Švelnus, akių negraužia, bet makiažą galėtų nuvalyti ir šiek tiek geriau ax.gif

O kas čia per veido aliejus? Bent ankščiau tai Dr. H turėjo vieną veido aliejuką, skirtą riebiai odai. Gal dabar dar kažkas atsirado g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 12 14, 19:29)
veido pienelis man patiko. Švelnus, akių negraužia, bet makiažą galėtų nuvalyti ir šiek tiek geriau ax.gif 

O kas čia per veido aliejus? Bent ankščiau tai Dr. H turėjo vieną veido aliejuką, skirtą riebiai odai. Gal dabar dar kažkas atsirado g.gif

Drekinamasisdieninis aliejusveidui.Puikiai subalansuoja ir drekina riebia,uztersta,ir spoguota veido oda.Vaistininke,man pasake,kad tinka,betkuriai veido odai,kad jos kolege naudoja,ir labai patenkinta.
O gal patarsit koki krema nusipirkt, mano veido oda jautri,sausa.Noreciau kad tiktu saltiem orams.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 12 15, 17:01)
O gal patarsit koki krema nusipirkt,  mano  veido oda jautri,sausa.Noreciau kad tiktu saltiem orams.

manau tiktu Roziu 4u.gif bet ne light o riebesnis smile.gif
Atsakyti
tikrai light netiktu, bent jau man tai saltiem oram, jis per lengvas, bet galvoju reikia sunaudoti, tik uztepi per kelias sekundes susigeria
Atsakyti
Dar galima svarainiu krema pabandyti. Man jis labiausia patiko is visu ir drekina pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 12 15, 21:07)
Dar galima svarainiu krema pabandyti. Man jis labiausia patiko is visu ir drekina pakankamai.

man jis irgi labai wub.gif bet dar nzn ar cia jo kalte bet tokiu saltu oru kaip sian pastebejau pleiskanojima lengva bet gali buti kad klystu stebesiu toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 15, 21:08)
man jis irgi labai wub.gif bet dar nzn ar cia jo kalte bet tokiu saltu oru kaip sian pastebejau pleiskanojima lengva bet gali buti kad klystu stebesiu toliau g.gif

man tai svarainiu per sunkus, toki riebala palieka ant veido, tai poto rankom subsaigiau.
o kazin tas roziu light lengvesnis uz svarainiu?
g.gif
Atsakyti
Kokį atspalvį šios pudros naudoja šviesiaodės g.gif
user posted image
Atsakyti