kokie atsiliepimai apie Hauschkos lupdazius?

QUOTE(Padange @ 2009 12 08, 21:54)
as turiu blizgesi, bet jis man visai panasus i lengva lupdazi. Labai patinka man

Laba vakara,
siandien vaistinej nusipirkau meginukus Dr.Hauschka-valomaji veido pieneli,ir drekinamaji dienini alieju veido odai.Gal kas naudojote,ar galima butu jusu atsiliepimu,mano oda jautri,issausejusi.Lauksiu jusu atsakymu
siandien vaistinej nusipirkau meginukus Dr.Hauschka-valomaji veido pieneli,ir drekinamaji dienini alieju veido odai.Gal kas naudojote,ar galima butu jusu atsiliepimu,mano oda jautri,issausejusi.Lauksiu jusu atsakymu

QUOTE(luli @ 2009 12 12, 23:57)
Laba vakara,

veido pienelis man patiko. Švelnus, akių negraužia, bet makiažą galėtų nuvalyti ir šiek tiek geriau

O kas čia per veido aliejus? Bent ankščiau tai Dr. H turėjo vieną veido aliejuką, skirtą riebiai odai. Gal dabar dar kažkas atsirado

QUOTE(pepkė @ 2009 12 14, 19:29)
veido pienelis man patiko. Švelnus, akių negraužia, bet makiažą galėtų nuvalyti ir šiek tiek geriau
O kas čia per veido aliejus? Bent ankščiau tai Dr. H turėjo vieną veido aliejuką, skirtą riebiai odai. Gal dabar dar kažkas atsirado

Drekinamasisdieninis aliejusveidui.Puikiai subalansuoja ir drekina riebia,uztersta,ir spoguota veido oda.Vaistininke,man pasake,kad tinka,betkuriai veido odai,kad jos kolege naudoja,ir labai patenkinta.
O gal patarsit koki krema nusipirkt, mano veido oda jautri,sausa.Noreciau kad tiktu saltiem orams.
QUOTE(luli @ 2009 12 15, 17:01)
O gal patarsit koki krema nusipirkt, mano veido oda jautri,sausa.Noreciau kad tiktu saltiem orams.
manau tiktu Roziu

tikrai light netiktu, bent jau man tai saltiem oram, jis per lengvas, bet galvoju reikia sunaudoti, tik uztepi per kelias sekundes susigeria
Dar galima svarainiu krema pabandyti. Man jis labiausia patiko is visu ir drekina pakankamai.
QUOTE(pepkė @ 2009 12 15, 21:07)
Dar galima svarainiu krema pabandyti. Man jis labiausia patiko is visu ir drekina pakankamai.
man jis irgi labai

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 15, 21:08)
man jis irgi labai
bet dar nzn ar cia jo kalte bet tokiu saltu oru kaip sian pastebejau pleiskanojima lengva bet gali buti kad klystu stebesiu toliau 

man tai svarainiu per sunkus, toki riebala palieka ant veido, tai poto rankom subsaigiau.
o kazin tas roziu light lengvesnis uz svarainiu?

Kokį atspalvį šios pudros naudoja šviesiaodės