Merginos labai noreciau atsiliepimu apie maskuokli, noriu jo paakiams maskuoti nei poroms aplink nosi
ar pakankamai juodus ratilus uzmaskuotu, ar nesausintu paakiu odeles, aciu
Lietuvoje negalima niekur rasti kosmetikos Dr. Hauschka? Gal yra oficalus platintojai Kaune ar Vilniuje?
Žalia žalia (Stepono 6) ir Grožio alėja (Mados PC, Gedimino 9 - čia Vokiečių vaistinėje)
Draugė Vilniaus Akropolio Kosmadoj sakė matė Hauschka
Savo akim nemačiau, labai nustebino. Kainos, ko gero, kosminės, reikės pasižiūrėti dėl smalsumo
tau gi šalia visai, apžiūrėk
Bet ar taip gali būti? Juk ten mokymus turi praeiti ir panašiai, kur iki to paprastoms Kosmados konsultantėms? Nenoriu įžeisti, bet tikrai nemanau, kad dėl vieno brendo į jas tiek investuotų.
ir šiaip Kosmada nėra brangių prekių tinklas, tai ką ten veiks Hauschka lietuviškom kainom?
ir šiaip Kosmada nėra brangių prekių tinklas, tai ką ten veiks Hauschka lietuviškom kainom?
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 28, 13:57)
Merginos labai noreciau atsiliepimu apie maskuokli, noriu jo paakiams maskuoti nei poroms aplink nosi
ar pakankamai juodus ratilus uzmaskuotu, ar nesausintu paakiu odeles, aciu

jei turite is prigimties plona paakiu oda ir tamsius paakius- gerai,taip kad nepastebetum, tamsumo nemaskuoja.
jei paakiai tik siaip 'pavarge'- tada gal ir tiks.
siaip turejau sia priemone,bet kadangi esu nuolat tamsiais paakiais,tai sita priemone priskyriau prie tu,kuriomis nusivyliau. gerumas tik tas,kad 'dr.h't,y, naturaliau.
beje, ar buna toks dalykas,kaip dr.h bronzines pudros refill?na,kad i sena dezute butu galima isideti nauja 'pudryte' ?
Danijoj Hauschka galima rasti tokiose parduotuvėse, kaip pas mus Sarma, Drogas, jei ir pasitvirtins, kad atsirado Kosmadoj visai nenustebins
QUOTE(Vitulka @ 2009 12 30, 23:44)
Danijoj Hauschka galima rasti tokiose parduotuvėse, kaip pas mus Sarma, Drogas, jei ir pasitvirtins, kad atsirado Kosmadoj visai nenustebins 
kai pas mus ji taip mistifikuota ir kainos atitinkamai užkeltos, tai tokiu akivaizdžiu faktu būtų sunku patikėti
QUOTE(katutis @ 2009 12 31, 11:20)
kai pas mus ji taip mistifikuota ir kainos atitinkamai užkeltos, tai tokiu akivaizdžiu faktu būtų sunku patikėti
Įdomu, kaip Hauschkos kainos Kosmadoj. Nors kol LT neatsiras antro distributoriaus, tai abejoju, ar verta tikėtis mažesnių 
Savo mieste sios kosmetikos radau tik Sarmoj ir Litfarmos vaistinej,bet ir nepasakyciau,kad kaina labai didele palyginus su kitu firmu naturalesniu
QUOTE(diamondness @ 2009 12 31, 19:02)
Savo mieste sios kosmetikos radau tik Sarmoj ir Litfarmos vaistinej,bet ir nepasakyciau,kad kaina labai didele palyginus su kitu firmu naturalesniu 
o koks miestas ir kokios kainos?
aš praėjusį ketvirtadienį apžiūrėjau Panoramos Kosmadą, tai joje Hauschkos tikrai nėra
QUOTE(katutis @ 2010 01 04, 11:57)
aš praėjusį ketvirtadienį apžiūrėjau Panoramos Kosmadą, tai joje Hauschkos tikrai nėra
Aš irgi ėjau ieškoti Dr.H kosmadose.
Dar pastebėjau, kad yra keli produktai Madaros.
gal kuri mergaites zinote dr.Hauschkos normalaizing oil koki gera pakaitala? sis man patinka, bet norisi ir kazka naujo isbandyti, oda riebi, problemine.