Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 16, 14:04)
Dekui uz patarimus  4u.gif Tonika pabandysiu is delno. Reiskias jis drekina, uz tai as ir jauciu, kad jis man labai patinka  bigsmile.gif Na siandien vakare pabandysiu nieko netept, tik ampule  bigsmile.gif Tai tada toniko nereikia?
O kai valysiu su vata ir cleansig milk, tai su kuo ta riebuma nuvalyt, ar palikt ir dar tonika itrint  (vakarui ampule) g.gif
O kaip suprast krema tept ant dregnos odos, cia kol dar tonikas nenudziuvo, ar vandeniu suslapinti  g.gif

As ampulytes itrindavau iskart po Cleansing Cream(ji nuplovusi su vandenuku,kol odele dar dregna),jau toniko nepurskiu,t.y. CC ir ampules.Bet pasitikslinkit ampuliu anotacijoje,ka jie rekomenduoja blush2.gif
Taigi,ta pienelio riebuma nuima prausiklis CC g.gif Nors ir pats prausiklis duoda sioki toki lengva riebumo pojuti...taip turi buti.
O"ant dregnos odos" ,tai kol tonikas neisigere,vandens cia kuo maziausiai reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiss: 16 sausio 2010 - 14:47
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 19:03)
o skysta bronzanta man sake reikia maisyti su kremu, vieno negalima...taip?

aš pirma tepdavau kremu, o ant viršaus - bronzantu, nes man taip geriausiai efektas matydavosi biggrin.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 16, 12:52)
man nuo vandens alergija buna? Man atrodo, jei as nepasitepciau kremo nakciai, tai neuzmigciau nuo odos traukimo  unsure.gif

matyt kad visoms iš pradžių kažkiek veido odą traukdavo, kol ji atprato nuo tepimų nakčiai smile.gif Jei turėsi kantrybės, tai tikrai praeis. Ampulės tos labai fainos, turėtų pagelbėt nuimant diskomfortišką jausmą wink.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 16, 14:04)
O kaip suprast krema tept ant dregnos odos, cia kol dar tonikas nenudziuvo, ar vandeniu suslapinti  g.gif

kol dar toniko ant odos likę drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kiss @ 2010 01 16, 15:43)
As ampulytes itrindavau iskart po Cleansing Cream(ji nuplovusi su vandenuku,kol odele dar dregna),jau toniko nepurskiu,t.y. CC ir ampules.Bet pasitikslinkit ampuliu anotacijoje,ka jie rekomenduoja blush2.gif
Taigi,ta pienelio riebuma nuima prausiklis CC  g.gif Nors ir pats prausiklis duoda sioki toki lengva riebumo pojuti...taip turi buti.
O"ant dregnos odos" ,tai kol tonikas neisigere,vandens cia kuo maziausiai reikia...

Nusivaliau su pieneliu, nusiploviau su CC, kol ampulyte ipyliau i delna, veidas pasidare sausas, tai gavosi, kad ampulyte sutepiau ant sauso veiduko. Traukia oda dabar, bet kenciu unsure.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 16, 20:00)

matyt kad visoms iš pradžių kažkiek veido odą traukdavo, kol ji atprato nuo tepimų nakčiai smile.gif Jei turėsi kantrybės, tai tikrai praeis. Ampulės tos labai fainos, turėtų pagelbėt nuimant diskomfortišką jausmą wink.gif

Nu bandysiu siandien daugiau nieko netept ohmy.gif
Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
kokia mazdaug kaina skysto bronzanto lt?visiems odos tipams tinka?labai noreciau ne tokia balta kiekviena diena but, o pidros nemegeja tept ax.gif tai galvoju gal sita isbandyt?o kas maisot su kremu, tai paprasciausiai delne sumaisot ar pasidarot didesni kieki?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 17, 11:24)
kokia mazdaug kaina skysto bronzanto lt?visiems odos tipams tinka?labai noreciau ne tokia balta kiekviena diena but, o pidros nemegeja tept ax.gif tai galvoju gal sita isbandyt?o kas maisot su kremu, tai paprasciausiai delne sumaisot ar pasidarot didesni kieki?aciu 4u.gif

Atrodo 93 Lt, gal stepono 6 ir pigiau. 4u.gif ir as jo lb noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 17, 11:24)

visiems berods tipams, jis dar toks ir gydantysis - jei kokia problemytė mini, padeda su ja susitvarkyt. Kadangi bronzantas yra su dozatoriumi, tai kiekvienąkart pagal norus galima pageidaujamą jo kiekį išsispaust į delną, daugiau darytis tikrai neverta wink.gif Nes vienąkart gal norėsi būti baltesnė, kitą - rudesnė cool.gif
Atsakyti
brangokai g.gif talpa jauciu 30ml doh.gif
o taip noriu,bet pagalvojus ilgam uztektu jei maisyt su kremuku smile.gif
Atsakyti
kai pamatysit, neišsigąskit keistos spalvos buteliuke biggrin.gif Jis duoda gražią rudą (priklausomai nuo paspaudimų spalvą, veidą tiesiog padaro gyvesnį). Tikrai nepadarys veido morkinio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 17, 11:51)
brangokai g.gif talpa jauciu 30ml doh.gif

30 ml, bet ilgam jo užtenka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 17 sausio 2010 - 12:00
kaip suprantu sitos firmos bronzantas yra geriausiai, pakaitalu mazesne kaina jam nera?o galioja nemazai?
Atsakyti
o tas bronzantas nenubega dienos eigoj, kaip kad atsitinka su kaikuriom pudrom?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 01 17, 22:02)
o tas bronzantas nenubega dienos eigoj, kaip kad atsitinka su kaikuriom pudrom?

cia klausimas apie ta skysta? ax.gif jei taip, tai tikrai nenubega, nes nubegti nera kam smile.gif cia tas pats butu, jei butu paklausta, ar kremas nenubega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 17, 13:32)
o tau kaip? patinka? nes kazkaip isitikinus kad man jis tiks ir patiks  biggrin.gif  tai pasiryzus visa pirkt..

tai jo ir yra ta viena vienintelė spalva visoms biggrin.gif Kadangi jis rudas, tai bet kuri gali pasidaryti kokį tik nori rudumo laipsnį. Iš tų, kurioms jis nepasiteisino, prisimenu tik Rasmą, kadangi ji be galo baltos odos smile.gif Nors ir aš baltaodė, man jis labai tiko spalviškai. Kai su juo, tai beveik visi klausdavo, ko taip gerai atrodau tongue.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 17, 17:06)
kaip suprantu sitos firmos bronzantas yra geriausiai, pakaitalu mazesne kaina jam nera?o galioja nemazai?

pakaitalų nelabai schmoll.gif g.gif
Atsakyti